Gündüzleri aklımdan çıkmayan rüyalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sgtdl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
282
136
53
merhaba arkadaşlar
Hemen özet geçeyim uzamasın konu .
Zorlu bir hayatım oldu . Eşimin ailesi beni istemedi . Ben bırakmadım öyle böyle evlendik . Eşim engelliydi evlendiğimizde şimdi daha iyi . Benden kaynaklı sorundan Bebek denedik olmadı . Ailesi çeşitli saçma Sebeplerden beni istemedi . Eşim bana yapılan her şeye sustu ben de o üzülmesin diye sustum . Hakaretler haksızlık neler oldu neler . Ama evime taşımadım . Eşimle bir gün küs uyumadım . Eşim de Allah var ailesi dışında beni sevdi saydı daima el üstünde tuttu.
Ama cinsel hayatım beni asla tatmin etmedi . Yine de dedim önemli değil . Her yolu denedim . Yok.
Şimdi bir haftadır sorun rüyalarımda bana birilerinin ilgi gösterdiğini görüyorum . Kötü anlamda değil ama beğenildiğimi, birileri tarafından dikkat çektiğimi görüyorum . Evli olduğumu söyleyip kaçıyorum . Bir değil iki değil sürekli benzer rüyalar . Psikoloğuma anlatıyordum bu aralar gidemedim ama eskiden de her gün en az 2 rüya görürüm ve hayatla direkt ilişki halinde olurdu doktorum yazdırırdı bana yorumlamamı isterdi .
Şimdi yüzüm kızarıyor anlatamıyorum derdimi .
İlgi çekmek güzel olduğumu hissetmek beğenilmek istiyorum . Eşimi çok sevsem de evimizde her şey ideal olsa da bence temelde mutsuzum. 12 senelik zorlu bir yoldu bu. Ne engelleri aştık . Bir görseniz aramızdaki bağı bu ne güç ve sevgi dersiniz . Ama aşk Tutku son 4 senedir yok. Evlendikten sonra ailesi yüzünden yaşananlar bizi uzaklaştırdı . Arada kalmasına bile kıyamam ama bıktım . Üstüne bu rüyalar tuz biber oldu .
Sizce boşansam yine mutlu olur muyum ? Böyle bir şey mümkün mü? Seviyorum ama aşksızlık ilgisizlik olmayan cinsellik ailesine asla laf etmeyip beni korumayan bir eşle yürür mü ?
Bu şartlar altında tüp bebek transferi de yapmak istemiyorum .

Bence sevgi bitmiş
Ama aslında sevgi ve merhamet var aramızda iki dost gibiyiz . Asla kıyamaz bana . Aşka inanmaz ama sevgi ve saygı sonuna kadar taşır . Ailesinin de suçlu olduğunu bilir ama anne baba diye susar .

Ama seviyorum diyorsun ?
Evet seviyorum ilk aşkım senelerim ve en güzeli onunla uyanmak Harika bir duygu . Gel gelelim sorunları konuşarak çözemedik . Ailesi hep engel oldu bize . Ben artık susamaz oldum . O da içine kapandı

Bence siz sevdiğinizi sanıyorsunuz
Ayrıca sevseniz bile sevilmiyorsunuz
Önemsememeye calışsanız da eşinizin ailesini sizden üstün tutmuş olmasını alttan alta sindirememişsiniz
Beğenilmek arzulanmak kadın erkek herkesin hosuna gider bu olmazsa hayatınızda boşluk yasamanız doğsl
O nedenle utanmadan anlayabilirsiniz psikologa

merhaba arkadaşlar
Hemen özet geçeyim uzamasın konu .
Zorlu bir hayatım oldu . Eşimin ailesi beni istemedi . Ben bırakmadım öyle böyle evlendik . Eşim engelliydi evlendiğimizde şimdi daha iyi . Benden kaynaklı sorundan Bebek denedik olmadı . Ailesi çeşitli saçma Sebeplerden beni istemedi . Eşim bana yapılan her şeye sustu ben de o üzülmesin diye sustum . Hakaretler haksızlık neler oldu neler . Ama evime taşımadım . Eşimle bir gün küs uyumadım . Eşim de Allah var ailesi dışında beni sevdi saydı daima el üstünde tuttu.
Ama cinsel hayatım beni asla tatmin etmedi . Yine de dedim önemli değil . Her yolu denedim . Yok.
Şimdi bir haftadır sorun rüyalarımda bana birilerinin ilgi gösterdiğini görüyorum . Kötü anlamda değil ama beğenildiğimi, birileri tarafından dikkat çektiğimi görüyorum . Evli olduğumu söyleyip kaçıyorum . Bir değil iki değil sürekli benzer rüyalar . Psikoloğuma anlatıyordum bu aralar gidemedim ama eskiden de her gün en az 2 rüya görürdüm ve hayatla direkt ilişki halinde olurdu doktorum yazdırırdı bana yorumlamamı isterdi .
Şimdi yüzüm kızarıyor anlatamıyorum derdimi .
İlgi çekmek güzel olduğumu hissetmek beğenilmek istiyorum . Eşimi çok sevsem de evimizde her şey ideal olsa da bence temelde mutsuzum. 12 senelik zorlu bir yoldu bu. Ne engelleri aştık . Bir görseniz aramızdaki bağı bu ne güç ve sevgi dersiniz . Ama aşk Tutku son 4 senedir yok. Evlendikten sonra ailesi yüzünden yaşananlar bizi uzaklaştırdı . Arada kalmasına bile kıyamam ama bıktım . Üstüne bu rüyalar tuz biber oldu .
Sizce boşansam yine mutlu olur muyum ? Böyle bir şey mümkün mü? Seviyorum ama aşksızlık ilgisizlik olmayan cinsellik ailesine asla laf etmeyip beni korumayan bir eşle yürür mü ?
Bu şartlar altında tüp bebek transferi de yapmak istemiyorum .
Bu durumda tüp bebek denememeniz isabet olmuş çocuk düşünmeyin,bu evliliğin sonu yakın gibi.

Bence siz sevdiğinizi sanıyorsunuz
Ayrıca sevseniz bile sevilmiyorsunuz
Önemsememeye calışsanız da eşinizin ailesini sizden üstün tutmuş olmasını alttan alta sindirememişsiniz
Beğenilmek arzulanmak kadın erkek herkesin hosuna gider bu olmazsa hayatınızda boşluk yasamanız doğsl
O nedenle utanmadan anlayabilirsiniz psikologa
Haklısınız doktora ilk gittiğimde boşanmak istiyorum dedim . O da bana buna benzer şeyleri söyledi ama eşimle de gittik . Kurtarılmayacak şey değil dese de olmuyor sanki . Bana biri gülse mutlu olur hale geldim . Sorun bende mi onda mı bilmiyorum . Bilsem ki sorun onda kendimde değil artık dayanamam giderim . Zira her şeyi etkiliyor bu durum her yüzüme Gülenle dost oluyorum insanlar beni sevsin diye çırpınıyorum

Evet seviyorum ilk aşkım senelerim ve en güzeli onunla uyanmak Harika bir duygu . Gel gelelim sorunları konuşarak çözemedik . Ailesi hep engel oldu bize . Ben artık susamaz oldum . O da içine kapandı
Birlikte terapiste gitseniz cözülmezmi ?
İllaki bosandıktan sonra bigün mutlu olursunuz ama hala seviyorum diyorsunuz bunu nasıl aşabilirsiniz ki bosanınca

Kaybetmeden kıymet bilinmezmiş. belkide çok pişman olacaksın :işsiz:

Birlikte terapiste gitseniz cözülmezmi ?
İllaki bosandıktan sonra bigün mutlu olursunuz ama hala seviyorum diyorsunuz bunu nasıl aşabilirsiniz ki bosanınca
Gidiyoruz esasında aramızdaki enerjinin doktor da farkında ondan acele etme diyor bana . Eşim en yakın dostum . Ama aşk istiyorum ben

Haklısınız doktora ilk gittiğimde boşanmak istiyorum dedim . O da bana buna benzer şeyleri söyledi ama eşimle de gittik . Kurtarılmayacak şey değil dese de olmuyor sanki . Bana biri gülse mutlu olur hale geldim . Sorun bende mi onda mı bilmiyorum . Bilsem ki sorun onda kendimde değil artık dayanamam giderim . Zira her şeyi etkiliyor bu durum her yüzüme Gülenle dost oluyorum insanlar beni sevsin diye çırpınıyorum
Haklısınız bu durumda böyle düşünmekle
Rüyalarınız konusunda da asla kendinizi suclamayın
Mesela es kişisini biraz boşlasam o da rüyalar görüyor ki bu doğal ona kızmıyorum hemen kendime ceki düzen veriyorum
Karşınızdaki insanın da sizi biraz anlaması lazım

içinizdeki ses mantıklı düşünüyor,mutsuz bir evlilikte olan çocuğa olur
Elbette eğitimciyim hep kaybolan hayatlara üzülüyorum . Herkese basit geliyor bu da sorun mu diyorlar ama ben büyük engelleri aştım üşütme düşeni yaptım el üstünde olmak değil amacım sadece ilgi ve korunma istiyorum . Bebek olsa annesi daha da saldırır torunum bahanesiyle hiç çıkmadığı hayatımıza daha da girer olan yavruya olur . Ben babannen kötü demem asla . Benimle yaşadığı sorunu ona yansıtmak istemem hakkım yok buna ama babanesi her fırsatta çocuğumu doldurur yapmadığı şey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X