12 yıllık evlilik kim o ben öyle bir şey demedim. 12 senelik ilişkim var dedim . Lise aşkım eşim26 yas 12 yillik evlilik..14 yasinda mi evlendiniz
Ne zamandar beri egitimcisiniz peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yıllık evlilik kim o ben öyle bir şey demedim. 12 senelik ilişkim var dedim . Lise aşkım eşim26 yas 12 yillik evlilik..14 yasinda mi evlendiniz
Ne zamandar beri egitimcisiniz peki?
Terapi aldık elimle ve rahatladık sorunları çözdük inşallahBir dediğin bşr dediğini tutmuyor mu ne ?
Ya açıkça yaz bence
Eşimle terapi aldık daha iyiye gidiyor durum doktor kontrolünde her şeyin çok da zor olmadığını gördük aslında iyi geldiNe açıdan rahatladiniz? Evlilikte mi mutlusunuz, ayrılığa mı daha rahat bakıyorsunuz tam anlamadim.
Evet haklısınız anlatım bozukluğu yapmışım . Eşimi görünce eskisi gibi mutluyum . Esasında zır şeyler yaşadık hastalıklar anlamında aile vs. Bublar zorladı biziNe açıdan rahatladiniz? Evlilikte mi mutlusunuz, ayrılığa mı daha rahat bakıyorsunuz tam anlamadim.
Eşin senin yaninda durup kimseye laf ettirmezse zaten aile bu kadar sorun olmaz..Evet haklısınız anlatım bozukluğu yapmışım . Eşimi görünce eskisi gibi mutluyum . Esasında zır şeyler yaşadık hastalıklar anlamında aile vs. Bublar zorladı bizi
Evet haklısınız anlatım bozukluğu yapmışım . Eşimi görünce eskisi gibi mutluyum . Esasında zır şeyler yaşadık hastalıklar anlamında aile vs. Bublar zorladı bizi
öyle olduğunu eşim de anladı sayılır aslında hep biliyordu da işte . Ailesinin değişmeyeceğini ve Benim doğru şeyler yaptığımı bir uzmanın anlatması işe yarıyor gibiEşin senin yaninda durup kimseye laf ettirmezse zaten aile bu kadar sorun olmaz..
Çok teşekkür ederim canım konuyu yeni açmadım aslında ondan bir an da zıtlık oluştuHayırlısı olsun o zaman. Bize başka bir söz düşmez.
İnşaAllah düzelir..öyle olduğunu eşim de anladı sayılır aslında hep biliyordu da işte . Ailesinin değişmeyeceğini ve Benim doğru şeyler yaptığımı bir uzmanın anlatması işe yarıyor gibi
Tam da korkum bu aslıdnaHer ne kadar eş değer verip mutlu etse de insan ailesi tarafından da değer görüp onaylanmak istiyor bu psikolojik bir ihtiyaç sanırım ama kültürsüz aileye denk geldiysen benim gibi ara da bulasın ama nerdee
Aldığınız desteğin işe yaramasına sevindim ama psikolojik açıdan yıpratıldığınız için tekrar ve sık sık boşluğa düşme de olabilir zannımca
Psikolojik desteği bırakma öyleyse eşin de isteklerini net belirt ki seni anlasın zaten birlikte gidiyorsanız psikoloğa seni anlıyordurTam da korkum bu aslıdna