• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündüzleri Kucak Harici Uyumayan Bebek

attorney06

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
260
130
23
29
Merhabalar,

1 ay 23 günlük bebeğim önceleri uyutunca yatağına yatırırdım uyumaya devam ederdi. Yaklaşık 1,5 haftadır falan gündüzleri sadece kucağımda uyumak istiyor. Yatağına yatırınca 10-15 dk mızmızlanmaya başlıyor emzikle bi 5 dk daha oyalanıyor sonra basıyor çığlığı. Kucağa alınca uyumaya devam. Geceleri pek sıkıntı olmuyor ama gün içerisinde tuvalete dahi gidemiyorum :( ne yapabilirim nasıl geçecek bu :(

Merhabalar,

1 ay 23 günlük bebeğim önceleri uyutunca yatağına yatırırdım uyumaya devam ederdi. Yaklaşık 1,5 haftadır falan gündüzleri sadece kucağımda uyumak istiyor. Yatağına yatırınca 10-15 dk mızmızlanmaya başlıyor emzikle bi 5 dk daha oyalanıyor sonra basıyor çığlığı. Kucağa alınca uyumaya devam. Geceleri pek sıkıntı olmuyor ama gün içerisinde tuvalete dahi gidemiyorum :( ne yapabilirim nasıl geçecek bu :(
benim kızım da aynı böyleydi, bütün gün memede uyumak isterdi. evde kimse olmadığı için tuvalete gidemezdim, suyumu yiyeceğimi de yanıma alırdım akşama kadar dizi seyrederdim hahahaha ev işini falan hiç dert etmedim o zaman, yemeği de yapabildiğim kadar yaptım.

4-5 aydan sonra uykusu oturdu, 7 buçuk aylıkken de uyku eğitimi ne başladık.

şu an size muhtaç, biraz sabırlı olabilirseniz ve yanınıza annenizi falan çağırırsanız daha rahat edersiniz.

oğlum da ilk 3 ay böyleydi. uyumayı geç, kucağımdan indirdiğim an sanki bir yeri kırılmış gibi ağlardı. geceleri yatağında uyuyordu sadece. full kucakta gecirdi o dönemi. çok zorbalandım alıştırmayın cocugu kucağa diye. 9 aylık olacak haftaya ve emeklemeye basladı, artık kucağa alamıyoruz😂😂 zor bir süreç evet ama geciyor. size ihtiyacı var, kokunuzu duymak, güvende hissetmek istiyor. 🥰

benim kızım da aynı böyleydi, bütün gün memede uyumak isterdi. evde kimse olmadığı için tuvalete gidemezdim, suyumu yiyeceğimi de yanıma alırdım akşama kadar dizi seyrederdim hahahaha ev işini falan hiç dert etmedim o zaman, yemeği de yapabildiğim kadar yaptım.

4-5 aydan sonra uykusu oturdu, 7 buçuk aylıkken de uyku eğitimi ne başladık.

şu an size muhtaç, biraz sabırlı olabilirseniz ve yanınıza annenizi falan çağırırsanız daha rahat edersiniz.

Valla izlemediğim dizi kalmadı 😂😂 akşam ev işi yapabildiğim kadar yapabiliyorum bebişi babaya bırakıp

4-5 ay demeyin daha çok var ya😅😅 annem başka şehirde ve bakabilecek sağlıkta değil pek maalesef

oğlum da ilk 3 ay böyleydi. uyumayı geç, kucağımdan indirdiğim an sanki bir yeri kırılmış gibi ağlardı. geceleri yatağında uyuyordu sadece. full kucakta gecirdi o dönemi. çok zorbalandım alıştırmayın cocugu kucağa diye. 9 aylık olacak haftaya ve emeklemeye basladı, artık kucağa alamıyoruz😂😂 zor bir süreç evet ama geciyor. size ihtiyacı var, kokunuzu duymak, güvende hissetmek istiyor. 🥰

3 aysa daha iyi 4-5 ay çok😂 aynı bizim durum da. Sanki ateşe attım bebeyi kucaktan indirince 😅 ben alıştırmadım da kucağa nasıl oldu bilmiyorum ya. Atak dönemi falandır inşallah 😂

Merhabalar,

Daha çok kucuk😍 biraz daha böyle olur sonra geçer. Belki gazi filan olabilir. Koltuğa oturun kucağınız da uyusun. 😁

Valla izlemediğim dizi kalmadı 😂😂 akşam ev işi yapabildiğim kadar yapabiliyorum bebişi babaya bırakıp

4-5 ay demeyin daha çok var ya😅😅 annem başka şehirde ve bakabilecek sağlıkta değil pek maalesef

3 aysa daha iyi 4-5 ay çok😂 aynı bizim durum da. Sanki ateşe attım bebeyi kucaktan indirince 😅 ben alıştırmadım da kucağa nasıl oldu bilmiyorum ya. Atak dönemi falandır inşallah 😂
inşallah 🥲🥲😂

Bebişim iki aylık oldu ve kucağımda hep daha güzel uyuyor. Güvende hissetmek istiyor diye yorumluyorum. Canı böyle istiyorsa böyle kalsın diyorum ve yatağına yatırmıyorum. Onun yerine sling aldım. Bu sayede her işimi rahatlıkla yapıyorum, bebeğim de mutlu. Zaten 3 aydan sonra uyku eğitimi vereceğim. O yüzden şu kısacık zamanın tadını çıkarıyorum.

Benim kızım da gündüz full ayakta sallanarak uyuyor. Yiyeceğimi suyumu yanıma alıyorum eşim işe gitmeden bir tane de sabah kahvesi içiyorum balkonda sonra başlıyor ayakta bebe sallama mesaisi 😀😀

Benim kızım da gündüz full ayakta sallanarak uyuyor. Yiyeceğimi suyumu yanıma alıyorum eşim işe gitmeden bir tane de sabah kahvesi içiyorum balkonda sonra başlıyor ayakta bebe sallama mesaisi 😀😀

Aa ben😂 ben de öyleyim eşim gitmeden en azından keyifle kahve içebiliyorum 😂 sanırım 8. Hafta atağındayız wonder weekse göre tüm belirtiler onu gösteriyor

41 . Gün aynen dediğiniz gibi oldu. Kucakda tuttuğun sürece uyuyordu bırakınca uyaniyordu. Deneye yanila rahat hissettiği uyuduğu şekli bulursunuz. Normal bebekler dogduklarinin farkina varıyor ışığı sizi seciyor sıcaklığınızdan kokunuzdan ayrilmak istemiyor .Tuvaletinize gidin ikidk aglasa bizey olmaz yada kucaginizda girin bazen başka yol yok emzirirken tuvalete geçerdim. Süt olsun diye çok su iciyordum tutamazdim . Ben yatağin ortasına gecip arkama yastık koyup uzatıp ayaklarımı kucağımda yada yüz üstü göğsüme koyup uzanıp kafamı yana yastiklar koyup uyuyordum yada emzirme yastığınin biraz birlestirip arasina yarım kundak yapıp koyuyordum kucak gibi hissediyordu heralde .yaninada ben yatıyordum uyuyorduk. Bir şekilde formülü siz deneyerek bulun. 2. Aydan sonra uyurken yetmiyor gibi uyanikkende evi turluyordum kucağımda çünkü uyanıkken kucağımda oturduğum an mızıklanıp ağlıyordu ayağa kalktığımda susuyordu 🥴sadece emzirirken oturuyordum . Sonra 3. Ay bişey oldu geçici meme reddi emzirmeyi uzatmanın yolu olarak ayakda gezmek şarkılar söylemek zorunda kaldım 4. Ay gibi geçti normale döndü herşey .

Son düzenleme:
Back
X