Güneş Gözlüğünde Marka Tercihleriniz

ben rayban exess topten kullandım aralarında rayban eniyisi şimdi qmarines isminde bir markadan beğendim kullanan varmı

gözlük alacaksanız kışa girerkenalın aradaki farka çoooooooooooookk şaşıracaksınız

ben bir optiktek optelli marka gözlük beğendim fiyatı 75 tl 2 tane alırsanız 100 sayarım dedi.şaşırdım bu kadar ucuz olabilir mi diye, camları çok kaliteliymiş osse nin alt ürünüymüş modelleri de çok güzel.tavsie eder misiniz çok beğendim 2 tane alıcam. Bence de 300-400 bir gözlüğe verilmez yazık modası çabuk geçiyor sıkılıyor insan aynı şeyi kullanmaktan. Optelli nasıldır?

suan amerikadayim burda bazen cok uygun ve guzel marka gozlukler bulunabiliyor.o kadar uygunu gorunce kendimi tutamayip bayagi gozluk aldim fossil,nine west,guess,tommy,steve madden aldim

2 tane güneş gözlüğüm var. İkiside Rayban marka. Zaten onun dışındada başka marka kullanmam, çünkü onun modelleri yüzüme gidiyor hep bir de çok kaliteli buluyorum.

kesinlikle katılıyorum.
eşim eczacı ve çok optikçi arkadaşı var,hepside diyor gözlüğe değil markaya para veriyorlar,
aynı özelliğe sahip gözlükler var çok daha uygun fiyata ama markası bilinmediğinden bakılmıyor bile.
benim eşim ray ban kullanıyor ama piyasadan çok daha ucuza getirtti.
ben de de valentini kullanıyorum,çok da memnunum.

ray ban kullanıyorum sadece o oluyo yüzüme bide garbino marka bi gözlüğüm vardı özel koleksiyondan bayada para vermiştim harika bişeydi ama kaybettim aynısını bulsam iki katı fiyat deseler gene alırım o derece ama yok hiç biyerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…