bizim optik dükkanımız var benim tavsiyem gözlüğün markasından çok camlarının kalitesi önemli.yazılmış olan markaların hepsinin fiyatları 250 den aşşağı değil ve verilen paralar kaliteye değil markaya gidiyor.bu işin içinde olduğumdan dolayı diyorum.ama belkide duymadığınız bir markada en basiti ray ban modelleri dahi var ama kimse yönelmiyor çünkü adı duyulmamış ve fiyatı bayağı uygun.ama ray ban-gucci-d&g vb gibi gözlüklere paralar yağdırılıyor ben bunu anlamıyorum.adı duyulmamışın kaliteside halbuki aynı.ben dükkanımız olmasına rağmen 150 üzeri fiyatı olan gözlüklere para verenleri anlamıyorum.hiç bir gözlüğün fiyatı 300-400 etmezzz bunu unutmayın
Bizim optik dükkanımız var benim tavsiyem gözlüğün markasından çok camlarının kalitesi önemli.yazılmış olan markaların hepsinin fiyatları 250 den aşşağı değil ve verilen paralar kaliteye değil markaya gidiyor.bu işin içinde olduğumdan dolayı diyorum.ama belkide duymadığınız bir markada en basiti ray ban modelleri dahi var ama kimse yönelmiyor çünkü adı duyulmamış ve fiyatı bayağı uygun.ama ray ban-gucci-d&g vb gibi gözlüklere paralar yağdırılıyor ben bunu anlamıyorum.adı duyulmamışın kaliteside halbuki aynı.ben dükkanımız olmasına rağmen 150 üzeri fiyatı olan gözlüklere para verenleri anlamıyorum.hiç bir gözlüğün fiyatı 300-400 etmezzz bunu unutmayın
Kızlar sizce Beyu,Hawk,Guess gibi güneş gözlüğü markalarına güven olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?