Güneş Gözlüğünde Marka Tercihleriniz

la perla kullanıyorum sırf cam kalıtesi için almıştım 2004 de 250 tl ye

gözlüğü aldıktan sonra ünlü bi optikcinin muhasebesinde işe başladım
haliyle alış satış fiyatlarını çok iyi biliyorum
inanın bana arada uçurumlar var

mesela cartier in gelişi 100 civarında iken satışı 1000 civarında
gözlük sektöründe gerçekten de çok büyük kar varmiş çok iyi anlıyorum
siz siz olun kalitesine bakın markasına deil

Son düzenleme:
2 tane ray ban im var cok sefiyorum simdide gri gibi olandan almak istiyorum bide gecen sene esim d&g almisti onuda cok severek takiyorum

ray-ban kullanıyorum çok memnunum ama bitanede kemik istiyorum bakalım güzel bi model bulursam artık :)

ben de şu an bulgari kullanıyorum eşim doğum günümde almıştı. ama eskidi artık şimdi chloe nin modellerine taktım ama onların da çoğu bulgariden bile pahalı eyvahedigeldismile

lacoste marka bi gözlük beğendim sizce nasıldır fiyatı 530 tl dedi bana biraz fazla geldi ama daha önce hiç gözlük almadım fiyatları bilmiyorum sizce normalmi fiyatı

kızlar yaprak dökümünün son bölümündeki neclanın güneş gözlüğünün markası ne acaba çok güzeldi,yarı şeffaf oluyo ya alt tarafı daha açık renk koyu mor renkliydi yaa.bende almayı düşünüyorum da numaralı olacak

chanel ve versace kullaniyorum ama gucci nin bir modelini c ok begendim onuda almayi düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…