• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş gözlüklerimizin resimlerını koyalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onemlı olan marka olması degıl yakışması canımm:) cok yakışmış

hehhehe bir bu eksik kalmıştı cidden ama güneş gözlüğü benim en vazgeçilmez aksesuarımdır

gözlerim açık renk olduğu için yaz kış takarım bir ara fotolarını çekip koyarım bende

Bunlarda benimkiler
259a1vl.jpg

2ahzc40.jpg

oh oh degısık degısık:) güle güle kullan

oh oh degısık degısık:) güle güle kullan

Sizinkiler gibi kalite değil;güneş gözlüğü takmam 5 dk sürüyor çünkü ,hoşlanmıyorum,aksesuar niyetine dünya para vermek istemiyorum..İdare edin :utangac:

resim494.jpg

bence taşıyabilmek önemli yerimseniben
çok hoş durmuş sende cnm

o kadar pazardan şey alıyoruz mesela kombine edip süper bi şekle sokabiliyoruz kıyafeti...marka olayına çok takılmamak gerek :teytey:

bence taşıyabilmek önemli yerimseniben
çok hoş durmuş sende cnm

o kadar pazardan şey alıyoruz mesela kombine edip süper bi şekle sokabiliyoruz kıyafeti...marka olayına çok takılmamak gerek :teytey:

ama güneş gözlüğünde marka önemli birşey neticede sağlığımız ve bence en önemli organlarımızdan biri gözlerimiz sözkonusu, 70-80 tlye kadarda iyi bir güneş gözlüğü alınabilir.
illa marka olsun diyince fiyat çok yükseliyo tabi ama pazardan seyyardanda gözlük almayın bence

size süper bir tüyo vereceğim kızlar pazarlarda satılan ve orjinaliyle birebir aynı olan gözlüklerden alın bir gözlükçüye gidip camını değiştirtin bu kadar basit benim sadece iki tane güneş gözlüğüm orjinal diğerleri böyle

nasıl fikir amakaydirigubbakcemile5

ama güneş gözlüğünde marka önemli birşey neticede sağlığımız ve bence en önemli organlarımızdan biri gözlerimiz sözkonusu, 70-80 tlye kadarda iyi bir güneş gözlüğü alınabilir.
illa marka olsun diyince fiyat çok yükseliyo tabi ama pazardan seyyardanda gözlük almayın bence

ben güneş gözlüğü kullanmıyorum canm...demoty de pek kullanmıyomuş 5dk için milyarlar vermeye gerek yok bu yüzden markaya takılmamak gerek dedim :)))
kullanan biri olsam saglıgım için iyi bişe alırdm elbet

Kızlar Optik firmasında çalışıyorum...

Kesinlikle pazardan ve ucuz satılan yerlerden güneş gözlüğü almayın. Gözleriniz için çok ama çok zararlı haklısınız milyarlar vermekte doğru değil ama 75-100 TL arasında da kaliteli camlı gözlükler var bunları tercih edin. 5 dk da taksanız o gözlükler çok zararlı sizin için.

Barçman ablanın verdiği fikirde güzel ama bazı ucuz gözlüklerin camı çıkarken çerçevesi kırılabiliyor, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

ben neden kullanmıyorum ya...
araba kullanırken özellikle yaz aylarında inanılmaz ihityacım var.ama bir trlü sevemedim.fazlalıkmış gibi geliyor bana.yakışsada bir türlü takamıyorum.
belkide orjin bişiy almam lazım.
acaba onunlamı ilgisi var anlamadım.
bazı takıntılarım vardırda..

lahana canım araç kullanıyorsan sana polarize camlı gözlükleri tavsiye ederim, çok rahat. ;)

lahana canım araç kullanıyorsan sana polarize camlı gözlükleri tavsiye ederim, çok rahat. ;)

paraya kıyıp almak lazım aslında.dışarda belki takamam ama araçta rahastız ediyr güneş.sağol canım öle bişiy düşünürüm artık..

Back
X