Sivilceli Ciltler güneş koruyucu önerisi olan var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zyx321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
1.238
17
88
İzmir
öncelikle sitede marka verilmesi yasak mı bilmiyorum ama ben en iyisi hangisi diye danısmak amacıyla bu konuyu açıyorum.cildim çok yaglı benim kullandıgım bir marka vardı sebamed diye bir güneş koruyucu kullanıyorum suya dayanıklı denize filan girdiğimde bayagı bi etkisi uzun sürüyor 5-6 saat kadar hiç yanmıyorum sonrasında güneş gitmiş oluyor zaten.yarım saat önceden sürüp cıkıyorum güneşe.süper bir ürün ancak yaglı bana sivilce yapıyor yani güneş koruyucuyu sürdüm diyelim aradan 1 gün gecsin yüzümde sivilceler cıkıyor her sürdügümde denedim bu üründen kaynaklı.yagsız güneş koruyucu almayı düşünüyorum.niveanın var 50 ml 20 tl.ama o sordugum merkezde kız bana arkonem almamı önerdi paraben içermiyormus daha iyiymiş filan henüz almadım.arkadasımda garnier al cok iyi dedi sizler hangisini kullanıyorsunuz yaglı ve hassas cilt için hangisi güzel sizce.

Benim yüzüm karma-yağlı olduğu ve yaşım dolayısıyla arada bi sivilce çıktığı için SOLANTE ACNES kullanıyorum doktor tavsiyesi cidden çok işe yarıyor ciltteki fazla yağı emiyor kesinlikle tavsiye ederim

Bana da gunes kremleri cok sivilce yapiyor.
Lavidal diye bi marka var, onu kullandim, sivilce yapmadi ama yuzumu cok parlatiyor, sanki zeytinyagi surmusum gibi duruyor.
Birsuru kremi kullanamadan cope attim, simdi Bioderma Photoderm AKN Mat SPF40 kullaniyorum, uzun sure olmadi tam bisey diyemiycem ama memnunum. Dikkat edin, ustunde AKN yazacak, akneli yagli ciltler icin. Cilt hemen emiyor, oldukca yagsiz ve rahat kullanimi var.

Ben La Roche Posayin güneş koruyucusunu kullanıyorum. Cildim asiri hassas ve sivilceye meyilli.gittiğim her iki doktor da bu urunu tavsiye etti.iki yıldır kullanıyorum sürdüğümde cildim cok guzel ve puruzsuz oluyor fondoten kullanmaya bile gerek kalmıyor:)

msjlarınızı şimdi gördüm kızlar teşekkür ederim yardımcı olmak istediğiniz için herkes denediği ürünü yazmıs memnun oldugunu söylemiş artık tek tek testerleri deneyeyim bakım benım cıldıme hangısı iyi gelicek.msjlarınızı görmeden bugun gündüz krem aldım.cok kararsız kaldım ama benım sivilce problemimi lise döneminde niveanın ürünüyle birazda olsa gecırebılmıstım.niveanın ürünleri bana alerji yapmıyo ama güneş kremini ilk kez deniycem onu aldım 30+ faktör yanında 20+ faktör ve birde aloe vera lı krem nemlendiricisi var hepsi 75 ml şeklinde 3 tane 20 tl.görevliye yagsız istiyorum dedim 50 faktör istiyorum dedim.bebek ürünü verdi bana.sonra dediki neden 50 faktör hassasım dedım 30 faktörde aynı işlemi yapar fiyat olarakda daha uygun dedi 30 faktörde 2 saatte bir yüzüne tekrar sürmen gerekir 50 alırsan bir kere sürdügünde en az 4 saat korur senı aradakı tek fark bu dedi.bende fıyatı cok uygun dıye 30 luk aldım ki ben gunduz dışarı cıkmıyorum zaten.en azından su 1 ay cıkamıycam aksam saatlerındekı gunes için 30 luk beni idare eder diye düşündüm.tabiki 50 lik te almalıyım denize filan gitmem gerektiginde.

aldıgım ürünü bugün kullandım ve hiç memnun kalmadım.en kısa zamanda tavsıye ettıgınız ürünlerin testerlarını deniycem bakalım :)

hiç düşünmeden innova al( +50 faktör) , hem fiyatı uygun hemde yağsız ve cildi prüzsüzleştiren bi yapısı var... anladığım kadarıyla fiyatı uygun bi ürün arıyosun,

eczaciya hangisi en iyi dedim la roche posay dedi tamam dedim ondan olsun:)
kullaniyorum acayip yumusak yapiyor.iyi hissediyorum yuzumde yagli bir yapiya sahip belirteyim
fiyati 50 kusurdu

Lekeli cilt sorunumdan dolayi solante pigment aldim.yuzunuz yagli ve terlemeye musaitse cok terletiyor.kardesim akne ile ilgili olanini almis.o da ayni sekilde terlettigini soyledi.tavsiye etmiyorum.bioderma ve ducrayinkinin kivamlari guzel.Ama koruyuculuk sureleri kisa.

Şu solante acnes'i bir ben mi beğenmedim Aşırı sivilce yaptı bende. Hemde kocaman kocaman ağrılı sivilceler ve sürdüğümde millet dalga geçti resmen yüzüme yağ sürmüşüm gibi parıl parıl parladım.. Hiç beğenmedim hiç! Aşırı terletiyor, yağlı gösteriyor, sivilce yapıyor.. Benim cildim kaldıramadı. La roche posay anthelios ac spf30 aldım sonra, tek kötü yanı beyazlatıyor sürünce Birde üstüne fondöten vs. sürünce pul pul kuru gösteriyor. Ama yazın bunlar kullanılmıyor zaten. Kesinlikle lrp diyorum!

evet benim de cildim yağlıya dönük karma doktorun tavsiyesiyle solante acnes kullanmaya başladım ben de memnunum. sadece biraz fazla terlettiğini hissediyorum. ama onun dışında en azından daha önce kullandığım bir çok güneş koruyucuya göre iyi geldi bana.

ben eau thermale avene'in 50 faktörlük koruyucusunu kullanıyorum uzun zamandır. çok memnunum. yüz için olan tüp 50 ml lik ama 1 sene filan gidiyor. tabi her gün dışarı çıkan biri iseniz bir sene gitmez ama yazı çıkarırsınız. 30 faktörlük olanı akneli ciltler için üretilmiş. çok yakın arkadaşımın sivilce problemi var ve 30 ml lik olanından kullanıyor çok da memnun. tavsiye ederim. internette kampanyaları takip edin. aven almasanız bile mutlaka dermokozmetik ürünleri tercih edin. DDF, La Roche-Posay gibi. sebamed arko nivea ya da garnier Avenin eline su dökemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…