öncelikle sitede marka verilmesi yasak mı bilmiyorum ama ben en iyisi hangisi diye danısmak amacıyla bu konuyu açıyorum.cildim çok yaglı benim kullandıgım bir marka vardı sebamed diye bir güneş koruyucu kullanıyorum suya dayanıklı denize filan girdiğimde bayagı bi etkisi uzun sürüyor 5-6 saat kadar hiç yanmıyorum sonrasında güneş gitmiş oluyor zaten.yarım saat önceden sürüp cıkıyorum güneşe.süper bir ürün ancak yaglı bana sivilce yapıyor yani güneş koruyucuyu sürdüm diyelim aradan 1 gün gecsin yüzümde sivilceler cıkıyor her sürdügümde denedim bu üründen kaynaklı.yagsız güneş koruyucu almayı düşünüyorum.niveanın var 50 ml 20 tl.ama o sordugum merkezde kız bana arkonem almamı önerdi paraben içermiyormus daha iyiymiş filan henüz almadım.arkadasımda garnier al cok iyi dedi sizler hangisini kullanıyorsunuz yaglı ve hassas cilt için hangisi güzel sizce.
saf zeytinyağı kullanabilirsin diye biliyorum annem küçükken hep öyle yapardı :)
eczaciya hangisi en iyi dedim la roche posay dedi tamam dedim ondan olsun:)
kullaniyorum acayip yumusak yapiyor.iyi hissediyorum yuzumde yagli bir yapiya sahip belirteyim
fiyati 50 kusurdu
Benim yüzüm karma-yağlı olduğu ve yaşım dolayısıyla arada bi sivilce çıktığı için SOLANTE ACNES kullanıyorum doktor tavsiyesi cidden çok işe yarıyor ciltteki fazla yağı emiyor kesinlikle tavsiye ederim
Benim yüzüm karma-yağlı olduğu ve yaşım dolayısıyla arada bi sivilce çıktığı için SOLANTE ACNES kullanıyorum doktor tavsiyesi cidden çok işe yarıyor ciltteki fazla yağı emiyor kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?