Sivilceli Ciltler güneş koruyucu önerisi olan var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben de doktor tavsiyesi ile solante pigmenta spf 50+yı aldım, lekeli bir cilt yapım olduğu için onu önerdi, memnunun , var olan lekeler de eskisine oranla açıldı gibi mart ayından beri kullanıyorum, koruyucusuz dışarı çıkmayalım arkadaşlar, güneş bu cilt tiplerine çok zararlı...

saf zeytinyağı kullanabilirsin diye biliyorum annem küçükken hep öyle yapardı :)

zeytınyagını surup gunese cıkarsan yanarsın ve gunes lekelerı olusmaya baslar. gunes koruyucu kremlerın ozellıgı ıse cıldı yakmaz gunes ve gunes lekelerını engeller. senın o dedıgın cıldı beyaz olmayanlar bronzlasmak ıcın guneslenırken kullanılabılır ama hergn yuzune vs suremezsın bıde beyaz tenlıysen ılk bır ıkı gun gunes kremsız kullanamazsın domates gıbı olursun ben arkadsmdan bılıorm cok acı cektı

En iyi güneş kremi Hamiltondur.

Doktor tavsiyesiyle la roche posey 50 faktör kullanıyorum...cildim yağlı ve akneye meyilli, bu nedenle birçok cilt ürünü sorun oluyor ama bu üründen memnunum sadece biraz beyaz bir tabaka oluşturuyor cildin tonunu açıyor yani...başka bir doktorun tavsiyesiyle bioderma almıştım ama hiç memnun kalmadım la roche a geri döndüm..

Buğday tenliyim.Bir de La Rocheyi deneyeyim dedim.Her sürdüğümde yüzüm bembeyaz oluyordu.Ancak pudrayla normal rengime dönebiliyordum.Ten rengi açık olanlara iyi gelebilir.
Son olarak Avene emülsiyon (50 faktör ) aldım.7-8 farklı markayı denemişimdir.Bu ürün her açıdan beni memnun etti.Cildi uzun süre koruyor.Beyaz tabaka La rocheye göre çok daha az oluyor.Kıvamı, sürülüşü ,emilimi güzel ve terletmiyor.

Özellikle içerisinde kakoo yağı olan, nemlendirici ve ferahlatıcı güneş sonrası krem. Formülü kilinik olarak test edilmiştir. Bilboa NMF ( Natural Moisturizing Factor) içerir. Yumuşak bir cilt sağlar.Serinleticidir ve hafif güneş yanıklarında mentolden dolayı ferahlatıcıdır. Ayrıca güneş rüzgar ve tuzun neden olduğu çatlamalar ve cilt kurumasını önlemeye yardımcı olur. Aynızamanda içindeki mentol sayesinde hoş bir serinlik hissi de verir.
Kullanımı : Güneşe çıkmadan en az 15 -20 dk. Evvel bol miktarda sürülür. Her 1 -2 saatte bir ve denizden ve duştan sonra tekrar sürülür. buradanda inceleyebilirsiniz http://www.alisverisinkrali.com/product/115705/119758/Bilboa-Burrocacao-Duposole-After-Sun-Cift-Etkili-200-Ml-Gunes-Kr

Son düzenleme:
Arkadaslar bundan 4 sene önce cildiyeci bana iyi bir güneş kremi isteyince solante yi yazdi 1 aydır gunes kremi araştırdım ve sorduğum 3 eczane de solante pigment kahverengi lekelere karsi kremi öneriler doktorlarında önerdigi yazdığı krem çok satılıyor dedi hatta doktor ben bile kullanıyorum dedi bende GG siparis ettim yollanan yerde eczaneyemis 1 gün sonra elimde oldu şuanda kremi 2 gündür kullanıyorum sebamed de kullanan biri olarak kıyas edilemez bi ürün gerçekten guzel

Benim cildim çok kuru nasıl bir güneş kremi önerirsiniz arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

Lr aleoverali güneş kremini de tavsiye ederim bayanlar

bioderma ürünleri güzel ,doktor önerisiyle kullandım memnun kaldım

Ürünler farklı cilt tipleri farklı birine iyi gelen diğerinde etki etmiyor lr aleo vera içerikli doğal koruma olduğu için kullandığım için tavsiye ediyorum tercih sizlerin almak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…