slm bayanlar deniz mevsimi geldi..oğlum için güneş kremi konusunda kararsız kaldım.ben de avonun 40 faktör çocuklar için olandan var.yegenlerım için almıstım.bir zararını görmedim kendım de kullanıyorum.fakat söz konusu oğlumken nedense tereddüt edıyorum. sebamed mi alsam dıye kararsızım..sizler ne kullanıyorsunuz..
gercekten insanın kendı evladı ne kadar degerlıymıs.her seyi en ince ayrıntısıyla düşünüyor insan..
bebek drum sitesinde okudum güneş kremlerinin 30 faktörden fazla olmamasını öneriyorlar %95 korurken 30 faktörler 40 faktörlerin %97 50 faktörlerin ise %99 koruma gerçekleştirdiğini fakat bu 2 faktör için içinde faktör arttıkça bidünya kimyasal fazlalştığını okudum drlardan ve dalinin 30 faktör olanını aldım en çok bebe üzerine çalışan bitr firme içime sindi
canım ben bebek doktorum diye bir sitede soyle bir sey okudum aynı seyı geçen hafta derya baykalın programına çıkan doktorda soyledi;25,30 faktorlu krem ile 50 faktorlu krem arasında sadece %2 lik bir fark varmış,ama bu yuzde 2lık farkı elde edebilmek için çok fazla kimyasal maddeler kullanılıyormuş,o yuzden 25 yada 30 faktorlu guneş kremlerini seçmek daha uygunmuş.
bende geçen hafta chicco 50 factor aldım almamın sebebi 0 ay içinde kullanılmasıydı temmuz başı doğum yapıcam hemen kremlerim die düşündüm ufak tefek dışarı çıkarken ama şimdi bunu okuyunca çok üzüldüm sebamed in 30 factorlük baby olanlarından almaya kadar verdim bebek şampuanı detarjanı vs.gibi konularda nedense ya sebamed ya mustella yada chicco ilk tercihim oluyor diğerlerini oğlumda hiç denemedim bilemiyorum