kullandığım ürün avene. küçük tüpte olduğu için bu fiyattaBence güvenme 50 liralık güneş kremine güvenmem ben.
Sonuçta vücuduna süeceksin çok hassas konu bu bana göre.
kullandığım ürün avene. küçük tüpte olduğu için bu fiyatta
aman diyeyim iki gündür n11 le uğrasıyorum.6 parça alısveriş yaptım.900 e yakin para odedim.adresimi alti magazaya da yanlis vermisler hic olmayan bir adres!!benim yazdigimla ilgisi yok adresin.başka bir adrese gitti tum kargolarim.ariyorum kargocu yanlis goturmustur yok magaza sahibi yanlis yazmistir.hepsi ayni adresi mi yanlis yazdi??magazalara ben ulasackmisim.e mesaj attim yine biri degistirdi sanirim.ilgilenmemek icin kirk takla.sonra sikayet formu olusturdular sozde arayan soran yok.900 lira çöp.taaa bilmem neredeki kargoda bekliyo simdi gidip alicam.site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama n11 diye bir site var. 50 liralık güneş kremi 37 liraya inmiş. kargo ücreti de yok. sizce güvenebilir miyim?
Guvenebilirsin bence...site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama n11 diye bir site var. 50 liralık güneş kremi 37 liraya inmiş. kargo ücreti de yok. sizce güvenebilir miyim?
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama n11 diye bir site var. 50 liralık güneş kremi 37 liraya inmiş. kargo ücreti de yok. sizce güvenebilir miyim?
N11 degil ama turuncu.........com guvenilir.Ben urunlerimi ordan aliyorum.Tam isim vermedim.
Outlet bolumu var.Son kullanma tarihine 6-7 ay kala ddf'in urununu %60 indirimle aldim ve son gunune gelmeden bitirdim.Cildim tepkimeye cok musait cok hassas bir cilt.Hic sorun da yasamadim.
BI HATA OLMUS AZ ONCE ARADILAR HEM N11 DEN HEM YURT ICI KARGODAN ILGILENDILER SIMDI.KARGOLARIM ELIME GELECEK BEN SINIRLE FEVRI YAZDIM.:)OLMISTUR BI HATA DIYORUM SIMDI.GULERYUZLE ILGILENDILER CUNKU.aman diyeyim iki gündür n11 le uğrasıyorum.6 parça alısveriş yaptım.900 e yakin para odedim.adresimi alti magazaya da yanlis vermisler hic olmayan bir adres!!benim yazdigimla ilgisi yok adresin.başka bir adrese gitti tum kargolarim.ariyorum kargocu yanlis goturmustur yok magaza sahibi yanlis yazmistir.hepsi ayni adresi mi yanlis yazdi??magazalara ben ulasackmisim.e mesaj attim yine biri degistirdi sanirim.ilgilenmemek icin kirk takla.sonra sikayet formu olusturdular sozde arayan soran yok.900 lira çöp.taaa bilmem neredeki kargoda bekliyo simdi gidip alicam.
cabuk olsun diye netten siparis verdim.hem daha pahaliya geldi hem daha eziyetli hem de ben sinir oldum.sakin uzak durun o siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?