güneş kremini internetten almak sakıncalı mı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.528
2.976
333
site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama n11 diye bir site var. 50 liralık güneş kremi 37 liraya inmiş. kargo ücreti de yok. sizce güvenebilir miyim?

Bence almayın, çünkü son kullanma tarihi açısından sıkıntılı olabilir.
Ben çok fazla bu tarz ürünlerde güvenmiyorum internete.
İndirimleri takip edin ama gidin mağazadan alın...
Güneş kremi önemli çünkü, vücudunuzu koruyor...

Bence güvenme 50 liralık güneş kremine güvenmem ben.
Sonuçta vücuduna süeceksin çok hassas konu bu bana göre.

N 11 guvenilirdir.Zaten ödemenizi önce bir havuza atarlar ürün elinize geçince onay verirsiniz..Satıcı o zaman alır parasını..Bide satış yapan kişinin puanına bakın yaptığı alışverişlerden memnun kalınma oranı ne?

Tabi en guzeli kendin gorup almak

Bu arada Hazir konu acilmisken ben size bir soru sorayim hangi marka dusunuyorsunuz bende arayis icerisindeyim ?

Veee Uriage gunes koruyucu kullanan varsa yardimedebilirmi?araya sıkıstirayim

13 lira için riske atmaya değer mi? Bence en iyisi eczaneden al.

N11 degil ama turuncu.........com guvenilir.Ben urunlerimi ordan aliyorum.Tam isim vermedim.

Outlet bolumu var.Son kullanma tarihine 6-7 ay kala ddf'in urununu %60 indirimle aldim ve son gunune gelmeden bitirdim.Cildim tepkimeye cok musait cok hassas bir cilt.Hic sorun da yasamadim.

almayım o zaman ya haklısınız arkadaşar

Simdi teknik olarak aciklamak gerekirse aslinda bu tur urunlerin son kullanma tarihleri daha uzundur. Koruyucu olarak kullanilan madde sayesinde son kullanma tarihi gectikten 2 yil sonrasina kadar kullanilabiliyordu. uygun kosullarda saklanirsa) Ama standart bir aralik oldugu icin onu yazmak zorundalar.
Su an o koruyucu maddenin konulma miktari azaltildi uluslararasi standartlara gore. Artik son kullanma tarihinden sonra 6 aydir kullanim suresi.
Gunes kremleri bazen 2 sene bile gidiyo insana siz de buyuk boy aliyorssniz tavsiye etmem. Son kullanma tarlhi yaklasmis olabilir.
Yalniz soyle bir durum var. Bukremlerin orada daha ucuz olmasinin tek sebebi son kullanma tarihi olmayabilir. Bazi magzalar urunlerden cok yuklu miktarda aliyolar. Atiyorum kimisi 1 koli olurken adamlar 1000 koli aliyolar. Ffirmalar 1 koli alana gelis fiyati 30 tlden veriyoken 1000 kolialana 20 tl den veriyolar. Onlarda daha uygun fiyata satiyolar.
N11 desoru sorma kismindan urunlwrin son kullanma tarihlerinin kac oldugunu magazaya sorabilirsiniz. Eger kargonuz geldiginde size yanlis bilgi verdiklerini gorurseniz. Parayi onaylamadan geri iade edebilirsiniz bu gerekceyle.

site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama n11 diye bir site var. 50 liralık güneş kremi 37 liraya inmiş. kargo ücreti de yok. sizce güvenebilir miyim?
aman diyeyim iki gündür n11 le uğrasıyorum.6 parça alısveriş yaptım.900 e yakin para odedim.adresimi alti magazaya da yanlis vermisler hic olmayan bir adres!!benim yazdigimla ilgisi yok adresin.başka bir adrese gitti tum kargolarim.ariyorum kargocu yanlis goturmustur yok magaza sahibi yanlis yazmistir.hepsi ayni adresi mi yanlis yazdi??magazalara ben ulasackmisim.e mesaj attim yine biri degistirdi sanirim.ilgilenmemek icin kirk takla.sonra sikayet formu olusturdular sozde arayan soran yok.900 lira çöp.taaa bilmem neredeki kargoda bekliyo simdi gidip alicam.
cabuk olsun diye netten siparis verdim.hem daha pahaliya geldi hem daha eziyetli hem de ben sinir oldum.sakin uzak durun o siteden

n11 iki kutu hamilton güneş kremi aldım.
memnunum.
alamadan özel mesajla son kullanma tarihini sordum.
2018 dedi.gelince de öyleydi. kullanıyorum bir sıkıntı yok.

Guvenebilirsin bence...
Ben internetten her zaman alisveris yapiyorum, soz konusu siteden de aldim, ilk etapta sizden para cekilmiyor zaten, urun elinize ulasiyor, her sey yolundaysa onay veriyorsunuz ve para saticinin hesabina geciyor. Farkli saticilar var, siz yorumlarina bakin olumluysa sorun olacagini dusunmuyorum.

Güvenliden kasıt kredi kartı vs içinse bence güvenebilirsin ama ürünün orjinalliği için bir şey diyemem satıcının incelenmesi gerek.

Ben de bu siteden sıklıkla alışveriş yaparım, hem ucuz hem de orjinal ürün geliyor,outlet bölümünde de ürünle ilgili defo kabul edilen her şey bildiriliyor. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz bence. Bir de botanik......com da iyidir onu da öneririm. Ben alışveriş yapacağım siteleri ekşi sözlük ve şikayetvar.com dan araştırırım hep siz de yapabilirsiniz.

Ben de n11 den daylong actinica aldım . Kullanma tarihi 2017 . Sıkıntı yok yani . Eczaneler fiyatı şişiriyor . Alsan da iade edebilirsin . Satıcıya soru da sorabilirsin

Ben hep alıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Kimi satıcı son kullanma tarihini de yazıyor. Yazmıyorsa mesaj atıp sorabilirsiniz. N11den daha yeni avene güneş kremi aldım. Perşembe sipariş verdim cuma çanakkaleden Ankara'ya teslim edilmişti. Ay reklam gibi oldu ama şimdi eczaneye gitseniz bi sürü para vereceksiniz. Ondan açıklamak istedim.

Bende bu tur kozmetik ürünleri internetten almaya karsıyım. Urun tavsıyesı ısteyenler ıcın Arko Bebe güneş kremını tavsıye ederım.Tabi cildi cok hassas ve beyaz olanlara..

BI HATA OLMUS AZ ONCE ARADILAR HEM N11 DEN HEM YURT ICI KARGODAN ILGILENDILER SIMDI.KARGOLARIM ELIME GELECEK BEN SINIRLE FEVRI YAZDIM.:)OLMISTUR BI HATA DIYORUM SIMDI.GULERYUZLE ILGILENDILER CUNKU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…