- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
- Konu Sahibi desertrose3456
-
Expigment %4 lüğünü al. Geceri sür. Gündüz asla kullanma. Bu kremi sürünce güneş asla gormeyeceksin.Hanımlar merhaba
2 yaz once hamileyken guneslenmiştim.. tabi uzun bi sure gunes altinda kaldım ve yuzum kapkara oldu baya yandı güneş koruyucu kullanmama rağmen ...5 gun sonra yuzum soyuldu.. burnum alnim yanaklarim vs... resmen dana deseni oldu yüzüm 1 ay sonra rengim acılmaya başlayınca kaşlarım ile saçlarımın arasında ve göz çevremde lekeler kaldi... 2 yıldır bu lekerle bitkisel olarak cok uğraştım... kişin yok oluyorlar ama yazin guneslendigimde tekrar çıkıyolar...
Sorum şu; Güneş lekelerine lazer yaptırıp memnun kalan varmi
Bitkisel yollarla gideren varmi ??
Birde sperm süren varmı diye konu açmışlardıGüneş lekesi için bir konu açılmıştı burada, yüze idrar sürünce geçiyormuş diye, ruslar uygularmış. Aklıma o konu geldi. Ben bitkisel olarak gece limon suyu sürmek veya pirinç unu maskesi yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.
Idrarmi ??teGüneş lekesi için bir konu açılmıştı burada, yüze idrar sürünce geçiyormuş diye, ruslar uygularmış. Aklıma o konu geldi. Ben bitkisel olarak gece limon suyu sürmek veya pirinç unu maskesi yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.
Tesekurederim.. bunu denicem .. yaz bitti sayılır zaten... eylülün ortalarinda başlarım artik..Expigment %4 lüğünü al. Geceri sür. Gündüz asla kullanma. Bu kremi sürünce güneş asla gormeyeceksin.
Lekeleri ne kadar yok olabilecekse o kadar geçiriyor.
Cok da uygun fiyati, bir eczacı ile konuşmuştum lekelerim için o önermişti.
Alnındaki lekeler geçti tamamen geçti ama dudak üstümü acabildigi kadar açtı.
Bu ilaci tek gecerim.
Spermi duymuştum ama idrarı ilk kez duyuyorum.. ikiside mide bulandırıcı... en iyiisi limon yada pirinç suyu:)Birde sperm süren varmı diye konu açmışlardı
Güneş lekelerim var iki yanağımda bazen allıkla kapatıyorum
Bitkisel şeyler işe yaramadı
Gerçekten, bildiğimiz çişIdrarmi ??te
Tesekurederim.. bunu denicem .. yaz bitti sayılır zaten... eylülün ortalarinda başlarım artik..
Yaz kış fark etmez gece sür, kış kullansansa gündüz asla sürme. Sabahları ilacı yıka, sil yüzünden.Idrarmi ??te
Tesekurederim.. bunu denicem .. yaz bitti sayılır zaten... eylülün ortalarinda başlarım artik..
Pirinç suyu etkili ama hem lekeleri acıyo hem cildiSpermi duymuştum ama idrarı ilk kez duyuyorum.. ikiside mide bulandırıcı... en iyiisi limon yada pirinç suyu:)
Tamam... bisey sorucam...Yaz kış fark etmez gece sür, kış kullansansa gündüz asla sürme. Sabahları ilacı yıka, sil yüzünden.
Pirinç suyu etkili ama hem lekeleri acıyo hem cildi
Sadece lekelere sürmek lazım
Ama sonucu hemen olmuyor uzun bı süre geçmesi lazım
Sperm sürüp iyi diyenler çok ama ben sürmem yaa:))
Benim cildim lekelenmeye müsait, kışın hiçbir şey yok yazın lekeler çıkıyordu. Bu sene baharda solante marka pigmenta güneş kremi kullanmaya başladım leke falan çıkmadı memnun kaldım. Yani çok koyu renkli yerli lekelere etkisi olur mu bilemem ama yeni leke oluşmasını önlüyor tavsiye ederim.Tamam... bisey sorucam...
Diyelim kullandım geçti , açıldı rengi.. gelecek yaz illaki güneş gorucek yüzüm.. bronzlasicam... eski haline dönermi acaba???
Ya bende göbeğimdeki doğum sonrası çatlaklar için araştırdım yabancı ülkelerde kullanan okudum ama bilemiyorum:))))Ben spermin denemeye değer olduğunu düşünüyorum, içeriğindeki maddeler gayey besleyici özellikte, kremlere taş çıkarır. İlerde yapabilirim
Kışın dermoHanımlar merhaba
2 yaz once hamileyken guneslenmiştim.. tabi uzun bi sure gunes altinda kaldım ve yuzum kapkara oldu baya yandı güneş koruyucu kullanmama rağmen ...5 gun sonra yuzum soyuldu.. burnum alnim yanaklarim vs... resmen dana deseni oldu yüzüm 1 ay sonra rengim acılmaya başlayınca kaşlarım ile saçlarımın arasında ve göz çevremde lekeler kaldi... 2 yıldır bu lekerle bitkisel olarak cok uğraştım... kişin yok oluyorlar ama yazin guneslendigimde tekrar çıkıyolar...
açık tenliyim ve bu sorun uzun zaman önce olmuştu kışın tedavi oldum bitkisel yollar pek işe yaramıyo malesefHanımlar merhaba
Evet haklısınız güneş koruyucu sürekli elimizin altında olması gerekiyo... sizin kullandığınız markayı babama prof . Cildiyeci vermişti.. yaklaşık 1 yıldır kullaniyo yaşlılık lekeleri icin... azaltmadi ama cogaltmadi da..Benim cildim lekelenmeye müsait, kışın hiçbir şey yok yazın lekeler çıkıyordu. Bu sene baharda solante marka pigmenta güneş kremi kullanmaya başladım leke falan çıkmadı memnun kaldım. Yani çok koyu renkli yerli lekelere etkisi olur mu bilemem ama yeni leke oluşmasını önlüyor tavsiye ederim.
Bir de güneş koruyucuyu yaz kış kullanmak gerekiyor sabah kalkar kalmaz yüzü yıkayıp güneş koruyucu kullanmak gerekiyor özellikle cildi lekeye müsait olanların.
Bu arada pirinç suyunu denemiştim epey zaman önce o da işe yarıyor ama bana meşakkatli gelince bırakmıştım :)
Kışın dermo
açık tenliyim ve bu sorun uzun zaman önce olmuştu kışın tedavi oldum bitkisel yollar pek işe yaramıyo malesef
Bundan alicam bide bunu deneyeyim... gerçi kışın kullanmak daha iyiymiş.. soyulma kiziriklik falan yapıyomuşEczanede expigment diye bir krem var. Eczacınız size nasıl kullanıldığını anlatır.
Yakınımda birisi kullandı çok lekeli idi. Şimdi neredeyse hiç kalmadı.
Bundan alicam bide bunu deneyeyim... gerçi kışın kullanmak daha iyiymiş.. soyulma kiziriklik falan yapıyomuş
Ama etkileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?