Güneşin Estetikli buruna Zararları..(!)

Dishy_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
270
0
96
İstanbul
Doktorum Dışarı çıkarken koruyucu sür yazın dedi..e ben tüm yaz havuzda çalışıyorum nasıl korıcam bilmiyorum ya...

Ameliyat sonrası burun cildiniz güneş ışığına karşı hassastır. Bu nedenle 8 hafta burnunuzu güneşten koruyun (solarium, güneşlenme).Uzun süreli güneşte kalmak gerektiğinde güneş koruyucu faktör (SPF-28) içeren kremler kullanılabilir.deniliyo.. ne gibi zararı olur anlamadım izleermi çıkar yoksa kemiğemi etki eder ... ya korunamassam :S

Ayy tum gun calismaktan gunes gordugum mu var benim yaaa
Ama ben yinede sebamedin bebekler icin olan 30 faktorluk koruyucusunu almistim

NOT: Bebek gibiim oldugum icin :P

doktoruna sor canim o en iyisini bilir... arkadaslar yanlis bilgi verirler bide taze ameliyat sonrasi kemigin günesden hafif yamulur ne bilim olurya...tamda havuzda calisiyormussun...en iyisi sapkasiz cikma bu yaz disari. :-)

Benim çillerim çoğaldı canım. Krem kullanmamıştım ondan mı değil mi bilmiyorum ama banada doktor kullanmamı söylemişti. Deniz güneş yasak demişti.

ben üşengeçliğimden düzenli olarak güneş koruyucu kullanmadım ve burnumun üzerinde çil benzeri kahverengi lekeler oluştu ve bazı yerlerde renk değişmesi oldu.o nedenle güneş koruyucu ve şapka kullanmanızı tavsiye ederim.ben yandım siz yanmayın :))))))

Back
X