Güneşşş

la roche posay anthelios su gibi hemen emiyor cilt baya hafif deneyebilirsiniz bence

Yazdım onu da listeme çok teşekkürler :)

Valla çoğu markayı denemiş trukidde karar kılmış bir insanım :) :) bebekler için yapılan ürünler daha sağlıklıymış gibi geliyor .Hatta yüzümü bile oğlanın şampuanı ile yıkıyorum :) :)

Bebek şampuanı ile yıkayınca da burnumun kenarları hep kabuklanıyor.
Bende bebek ürünlerine çok özen gösterildiğini düşünmeye başladım :)

Yazıldı mı bilmiyorum da Watsons'in Pure Beauty markalı güneş koruyucusunu kullanıyorum 3 yıla yakın süredir. Cildim çok hassas, ona rağmen hiç memnuniyetsizligim olmadi. Özellikle güneş kremlerinin bu yağlı, parlayan kıvamından rahatsız oluyorsan çok iyi. Mat bitisli ve tok bir krem, beyaz leke de bırakmıyor.

Yazıldı mı bilmiyorum da Watsons'in Pure Beauty markalı güneş koruyucusunu kullanıyorum 3 yıla yakın süredir. Cildim çok hassas, ona rağmen hiç memnuniyetsizligim olmadi. Özellikle güneş kremlerinin bu yağlı, parlayan kıvamından rahatsız oluyorsan çok iyi. Mat bitisli ve tok bir krem, beyaz leke de bırakmıyor.

Onu hiç kullanmadım denk geldim ama.
Koruyuculuğu iyi mi :)

Canım son olarak sana şunu söyleyeceğim : yıllardır yaz kış güneş kremi kullanırım cildim lekelenmeye müsait olduğu için. Pek çok markayı denedim aven, solante, dcl, daylong... sonunda cildime en iyi gelen kremin aven olduğunu gördüm onda karar kıldım. Şimdi burada hepimiz farklı önerilerde bulunduk ancak herkes için en iyisi cildine iyi gelendir. Takdir edersin ki hepimizin cilt yapısı da farklı. Sen de sana en iyi gelen kremi deneme yanılma yoluyla bulacaksın. En azından aven i eledin. Yeni alacağın krem yoğun kıvamlı olmasın ona dikkat et. ;)

Canım son olarak sana şunu söyleyeceğim : yıllardır yaz kış güneş kremi kullanırım cildim lekelenmeye müsait olduğu için. Pek çok markayı denedim aven, solante, dcl, daylong... sonunda cildime en iyi gelen kremin aven olduğunu gördüm onda karar kıldım. Şimdi burada hepimiz farklı önerilerde bulunduk ancak herkes için en iyisi cildine iyi gelendir. Takdir edersin ki hepimizin cilt yapısı da farklı. Sen de sana en iyi gelen kremi deneme yanılma yoluyla bulacaksın. En azından aven i eledin. Yeni alacağın krem yoğun kıvamlı olmasın ona dikkat et. :KK66:

Evet değil mi?
Mesela aveni öneren de çok.
Doktorum da ısrarla önerdi.
Ama sivilce doldu suratım hep hem de iltihaplı şekilde.
Yeni alacaklarımı da kollarım da deneyeceğim inşallah bulurum bana iyi geleni :dua:

Pure Beauty ben de yazacaktım yalnız bana da cilt tarafından geç emiliyor gibi geldi. Bıraktığı beyazlığın geçmesi zaman alıyor bende. Henüz denemedim ama Rossmann’da satılan bir bebek ürünü markası var sanırım Babydreams adı. O markanın da güneş koruyucusu var diye hatırlıyorum. Vegan içerikli olduğu için minimum kimyasal madde var içinde.

Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana.
Aven kullandım sivilce yaptı.
Garnier kullandım yine sivilce.
Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce...

Koruyucu kullanmaya korkuyorum.
İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.

Konum doğru yerde değil ama taşınana kadar fikir alırım belki.
sebamed :) ben de yenı denedım denemedıgım kalmamıstı.. ve cok memnunum. ayrıca buzdolabına koyuyorum yagı cıkmadan koyu kıvamda kullanıyorum daha guzel bır hıs bırakıyor tende

Solante acne yi kullanıldığımdan beri rahat yüzüm. Daha once daylong kullanıyordum cok yagliydi

Solante öneririm. Hem akneli ciltler için olanı da var. Üstelik de uzun süre gidiyo

Pure Beauty ben de yazacaktım yalnız bana da cilt tarafından geç emiliyor gibi geldi. Bıraktığı beyazlığın geçmesi zaman alıyor bende. Henüz denemedim ama Rossmann’da satılan bir bebek ürünü markası var sanırım Babydreams adı. O markanın da güneş koruyucusu var diye hatırlıyorum. Vegan içerikli olduğu için minimum kimyasal madde var içinde.

Geç emilmesi de kötü aslında.
Sürekli masajla yedirmek.
Kırışıyoruz bu sefer de :KK53:

Belli ki yağlı bir cilt tipine sahipsiniz. Bence öncelikle cildinizi yağdan arındırıp sonra güneş kremleriyle korumalısınız. Güneş kremleri yapısı gereği cildi güneşin kurutucı etkisinden korumak ve cildin nemini kaybetmemesini sağlamak amaçlı yağlı formdadır.
Sorun kremler değil cildiniz bence. Önlem alınması gereken o.

Bende solante pigmenta almayı dusunuyorum ama yüze de sürülür mu bu?
Yüz icin pigmenta yok sanırım
Burdan sorayım dedim:KK45:

Belli ki yağlı bir cilt tipine sahipsiniz. Bence öncelikle cildinizi yağdan arındırıp sonra güneş kremleriyle korumalısınız. Güneş kremleri yapısı gereği cildi güneşin kurutucı etkisinden korumak ve cildin nemini kaybetmemesini sağlamak amaçlı yağlı formdadır.
Sorun kremler değil cildiniz bence. Önlem alınması gereken o.

Cildim karma yapıda.
T bölgesi diğer kısımlar kuru gibi.
Hatta kaş diplerim bile nemlendirmezsem kabuklanıyor :)

Back
X