güneşten oluşan lekeler

benmatmazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
691
341
123
arkadaşlar...
esmer tenliyim ve özellikle son 2 yazdır özellikle elmacık kemiklerimin üstünde belirgin kahverengi lekelerim oluştu.başına gelip de geçirebilen var mı?varsa neler yaptınız paylaşır mısınız.getçekten çok rahatsız oluyorum çünkü

Geçiremedim valla. Geçmiyorlar zaten. Güneş'e çıkarken 50+ krem kullanın yüzünüze.

Benimde dogummdan sonra oldu..gunesde tetikliyor. .psikolojim altust olmuştu. .gunes resmen kabusum oldu aynalardan nefret ediyordum. .Maalesef tipda çare yok..size tavsiyem ygmur suyu surun yüzünüze ve surerken dua edin..benim suan bariz sekilde azaldi..

Ben evimde güneşlik bile açmıyorum
Güneşe çıkmıyorum
Güneşten nefret ediyorum
Bi tatile gidiyim hemen çoğalıyor
Tatile bile gitmek istemiyorum sırf bu yüzden

Ben evimde güneşlik bile açmıyorum
Güneşe çıkmıyorum
Güneşten nefret ediyorum
Bi tatile gidiyim hemen çoğalıyor
Tatile bile gitmek istemiyorum sırf bu yüzden
Cok haklisiniz benimde tatiller resmen kabusumdu ben süsüme duskunumdumdur biraz.Böyle bişey başıma gelince Allahin bu konuda beni imtihan etigini bile dusundum hep

bir arkadaşım sirkeyle temizledim geçti demişti.demet akalın da sudokrem le geçirdim demişti.ama ne derece doğru

Yok canim sirke felan hikaye hatta bnm cildimi daha cok tahris etti diyebilirim. .her cilt tipi farkli sen yinede dene ..

Güneşe çıkınca kaynar su dökülmüş gibi kıpkırmızı olmak yerine kahverengi lekeli olmayı tercih ederim.Beyaz tenliyim ve güneşe çıkmak kabus gibi benim için.10 dakika kalsam güneşte kıpkırmızı oluyorum.
Benim burnumda ve omuzlarımda var o küçük kahverengi lekelerden.Küçük oldukları için sorun etmiyorum.Bir cilt doktoruna gitmeden bir şey yapma derim.

masalserapost: 42413567 .!.:
Güneşte oluşan kahverengi lekenin adı çil
Aslında başka adı var. Ben Doğuştan çilli sayılırım yani çok küçükken çıkmış neyse ama bu güneşte çıkanlar daha farklı gözüküyor. İkisi farklı şeyler olabilir kanımca. Zaten doktor da öyle bişiler demişti ama çareşi yok dediği andan itibaren pek dinlemedim:))

benim de alnımda var.
geçen başka bir şey için dermatolojiye gittim doktor kendisi bayramdan sonra gel tedavi edelim dedim.
gidicem inşallah ben de.

malesef çaresi yok onların.bende de her tatil sonrası çoğalıyorlar allahtan küçükler ama yinede sinir bozucu :/

Aslında bi dktr bna 3 kremin karışımını verdi.
Yüzümdeki çil ler geçti 1ay bile sürmedi
Ama güneş ten tekrar.cikti güneş kremi kullanmadgm için.
Dedigim kremler yüzü soyuyor ama isimlerini hatırlamıyorum

Geçenlerde trtde çıkan güzellik uzmanı bi bayan var o bu tarifi vermişti

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…