güneşten oluşan lekeler

Aslında başka adı var. Ben Doğuştan çilli sayılırım yani çok küçükken çıkmış neyse ama bu güneşte çıkanlar daha farklı gözüküyor. İkisi farklı şeyler olabilir kanımca. Zaten doktor da öyle bişiler demişti ama çareşi yok dediği andan itibaren pek dinlemedim:))
Bende ortaokulda çok az vardı büyüdükçe çoğaldı
Ama kışın azalıyor
Biz çilden bahsediyoruz
Güneş te çıkıyor
Bna dktr lazer dedi ama yaptrmadm
Kremle geçti
Güneş te tekrar çıktı korunmaszdm

Canım çil gibi değil yani benim demek istediğim.anlam kargaşası olmasın.minik benek değil şekilsiz büyükçe.
Çinko oksitli krem kullanacaksın, bu şekilde iki ayda geçmezse yapacağın şey yüzeysel soyan bir kimyasal peeling kullanmak. Cildi alıştırmak için %15-20 salisilik asit solusyonu kullanabilirsin 21 günde bir. Güvendiğin bir eczacı varsa sana bu solüsyonu hazırlayabilir.

Çinko oksitli krem kullanacaksın, bu şekilde iki ayda geçmezse yapacağın şey yüzeysel soyan bir kimyasal peeling kullanmak. Cildi alıştırmak için %15-20 salisilik asit solusyonu kullanabilirsin 21 günde bir. Güvendiğin bir eczacı varsa sana bu solüsyonu hazırlayabilir.
Çinkooksitli hangi krem var piyadada..biliyormusunuz

Çinkooksitli hangi krem var piyadada..biliyormusunuz
Oksizinc %40 en iyilerden biridir fakat kokusu çok ağırdır, balık gibi kokar, eğer burnun hassassa daha normal kokulu ama içerik olarak %40 oranında çinko oksit ihtiva eden bir pomad iste eczacından.

Güncelleme yapayım arkadaşlar.en azından sorunu olan arkadaşlar okursa yardımcı olması açısından.Prof Dr a gittim.solante pigmenta diye güneş kremi kullanmamı söyledi.leke açıyorMuş.benim bayaa azaldı. Umarım size de faydası olur

Back
X