Güneydoğu'dan Öyküler Önce Vatan Show Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Fida Film tarafından hazırlıklarına başlanan Nefes dizisinin başrolleri için Melisa Sözen, Serhat Tutumluer ve Gönülçelen dizisinden ayrılacak olan Umut Kurt'un isimleri geçiyor. Dizinin hangi kanalda yer alacağı henüz belli değil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizinin anlaşma yapılan oyuncuları arasında Melisa Sözen’in yanı sıra “ Umut Kurt ve tiyatrocu Serhat Tutumluer yer alıyor.

Nefes filminin senaristi olan Hakan Evrensel yapacak. Dizinin başrollerinde Serhat Tutumluer ve Melisa Sözen var. Arsen Gürzap’ın da dizide rol alacağı konuşuluyor.

Dizinin ilk tanıtımları Eylül ayının birinci veya ikinci haftasında ekranda olması bekleniyor. Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi için ise Eylül’ün son haftası büyük ihtimal.

nedense Serhat tutumluerin dizileri tutmuto bi sahra dizisi tutmuştu aslında çok başarılı bi oyuncu bence amabilmiyorumkismile

Serhat Tutumluer'i çok başarılı ve yetenekli buluyorum. ekrana da çok yakıştığını düşünüyorum. dilerim başarılı, izlenesi bir dizi olur.

ya ne zaman başlayacak başlasana artık ya Serhat tutumlueri görmek istiyorum sırf onun için izlediğim 4. dizisi olacak hem güzelde bi dizi olacak gibi dozunu iyi ayarlarsalar

çarşamba günü başlayacak heralde
bene serhat tutumluer içim izliyecem her dizisini severek izliyorum.........

dizinin şöyle bi başına baktım güzel ve etkileyici geldi
ev kalabalıktı izleyemedim ama netten izliycem artık
beğendim...

güzel dizi çok beğendim serhatımm hayla süper :asigim: ama hafif bi sinema havası var filmde bana yayın kalitesini beğenmedim keşke biraz daha canlı olsaydı renklendirmesi çok soluktu kendimi sinemada hissettim onun dışında süperdi inş. tutar ya.haftaya bölümünü çok merak ediyorum. ellerine sağlık güzel olmuş dizişakkıdı

Dün akşam çok fazla seyredemedim ama güzel bir diziye benziyor nette tekrar seyretcem

çok beğendim ben diziyi inş. reyting kurbanı olmaz.

Çok acı çook, boğazıma yumruk oturdu. Şu an o açık ama bakamıyorum..
Rabbim korusun tüm askerlerimizi.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…