Güneydoğu'dan Öyküler Önce Vatan Show Tv

cok güzeldi ama hepsine bakmadim dün agladim icim sisti bugünde öyle ard arda agir geldi

offf ya arkadaslar ağlamaktan gözlerim şişti ya bu nasıl bir dizi acayip duygulanıyor insan

eşim bir yandan ben bir yandan ağladık durduk valla...

ama metin niye evlendi ki acaba yada kıza yalan mı söyledi bence o kızı bıraktıysa tekrar evlenmemesi gerekiyordu bence çok yanlıs yapmış kıza seni çok seviyordum sana tekrar o acıyı yaşatamazdım diyor ama gıdıyor baskasıyla evlenıyor onu sevmıyor nıye evlenıyorsun o zaman sınır sey yaaa kızın yerıne koydum bır an kendımı ayyy cok kotu bırsey yaa((

Show tv'nin iddialı dizisi Güneydoğu'dan öyküler önce vatan'ın yayın saati değişti. Pirime-time1'de ekrana gelen dizi beklediği reytingi alamayınca prime-time2'ye alındı.
Serhat Tutumluer, Melisa Sözen, Umut Kurt gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi bundan böyle Çarşamba akşamları saat 22.30'da ekrana gelecek.

Hiiiç şaşırmadım bu kanalın bu konuda defteri kabarık zaten !!

ya niyeee ya 20.00 de başlasaydı
negüzel izliyordukk
çok geç olunca uyuyup kalıyorumm
izleyemiyorummm bennn

22.45 e koymuşlar şimdide resmen ohaa ya yayından kaldırmaya uğraşıyorlar heralde. o saatte kim izleyecek yahu, o kadar boşluk varken o saatte mi koydular. doktorlarında katili bu saat olmuştu zaten bu diziyide bitirecekler

Bu diziyi çokkk beğenerek izliyorum harika bir dizi...Eğer reyting kurbanı olursa gerçekten çok üzülüüm ekranda o kadar izlenemeyecek dizi varken böyle bir dizinin reyting alamamasıda garibime gitti

içim şişiyo bu diziyi seyrederken her seferinde ağlamaktan aman be kızım dizi işite ne ağlıyosunda diyemiyorum çünkü gerçekler anlatılıyo allah mehmetçiğimizi korusun

bu haftaki bölümü izledikten sonra yatağa ağlayarak girdim. benim erkek arkadaşımda askeriyede pilot terörle ilgili hiçbirşey anlatmaz. belkide moralim bozulmasın diye anlatmıyor. çünkü kendiside operasyonlara gidiyor

Biz izlemeye dayanamıyoruz, orda bir sürü memur, görevli, asker bin bir fedakarlıkla çalışıyor. Hem de zerre kadar değer görmüyor..Yazılacak çok şey var ama bir o kadarda sınırlama var malesef (

Güncelleme

bu dizi reyting kurbanı olmasın lütfen
tvlerde okadar sacma sapan diziler varki gerceği yansıtmayan . O dizilerin reytingleri tavan yapıyorç ama bu dizi dibine kadar gerceyi yansıtmış olsa bile izlenmiyor .......................

sonunda saati sekize alındı
bence reyting alması gereken bir dizi
ama fatmagülün suçu ne gibi absürk dizilerden sıra gelmez

Deli Saraylı'nın ardından, bir Show dizisi daha yayından kaldırılıyor...

Melisa Sözen, Umut Kurt ve Serhat Tutumluer'in baş rollerini paylaştıkları Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan, iki bölüm sonra ekranlara veda edecek.

Fida Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi defalarca günü değiştirilmesine rağmen yüksek rating alamamışti

deli saraylıdan sonra bu diziyi de kaldırdılar.artık show tv'de dizi izlemeyi düşünmüyorum.tecavüz,ihanet,entrika olsaydı kalkmazdı yayından.gerçekleri yansıtan böyle diziler izlenmiyor nedense.anlam veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…