Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

Pırlanta beğenmiştik. Onların bilekliği küpesi daha güzel oluyor diye.. Ekliyorum fotoğraf hemen bu tarzda bir şey.. Ama şuan burdaki yöresel adetleri düşününce diğerini uyum sağlıyor bana. Dediğim gibi geleneksel kıyafetlere gelinler hasır takıyor genelde. Yine de dışarda hasır takamam.. Oda doğru.

Eklentiler

• Screenshot_20180804-162929.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 189
İyi de niye sert çıkıyorsunuz siz yazdınız ben de yorum yazdım. Aileniz haşır değerinde altın yapıyorsa kendi ailenizle tartışma yaşamadan istediğinizi aldirabilirsiniz. Set sadece erkek tarafına ait değildir benim hem kendi ailem hem de eşimin ailesi set ve 5 er bilezik taktılar eşitti yani bütün takılanlar.

Üslubumuz hiç hoş değil bunu da belirtmek isterim.

Altın için kavga etmiyorum ki :) dediğim gibi bilezik eksik alırım hasır alırım. Önemli olan güzel olması.

Cok guzeeeeelllllll bence bu

D
Daha dikkatli okursanız sorun yaşamayız. Sizin uslubunuzda pek hoş değildi :)

Ben bana ne takilacagini düğün güne kadar bilmiyordum. Bizde ailenin durumu neye müsaitse o olur denilir. Biz esimle sadece yüzükleri beraber sectik. Onun icin bu ön kavgalara hic rastlamadim sahsen. Bizim insanlarimizda bazilari maalesef karsi tarafa masraf yaptırmayi marifet biliyor. Size demiyorum sakin yalnis anlamayin. Tabiki insan bazi seyler hayal edildiği gibi olmasa da kirilabilir. Galiba bende bu huy oldugu icin böyle durumlara fazla takmam: 16 yasimdan bu yana hep calistim.. Trabzon seti istesem karsi tarafi beklemem kendim. Alirim. Bence gündelik kullanilacak ürünler (yatirim.olarak düşünülmüyorsa) daha güzel oluyor

Malesef adetlerimiz böyle her iki tarafında :) bende şuana kadar göstermelik taktığım şeyleri kendim seçmedim. Ama şuan kendime ait olacağı için seçme şansımda varken içime sinsin istiyorum

Altın için kavga etmiyorum ki :) dediğim gibi bilezik eksik alırım hasır alırım. Önemli olan güzel olması.
Hayatim karsi taraf neyi uygn goruyorsa onu al bence bunlar unutulmuyor cunku bu donemde istedigin veya yaptigin hersey akilda kaliyor huzurun kacsin istemem tbi

Evet maddi değer aynı ben sadece içime sinme konusunda kararsızım. Teşekkürler yorumunuz için :)

nişanlanırken bana bir bilezik takıldı. hem akraba hem güya arkadaşım olan yakınım aldı bileziği ayarına baktı. bakayım 14 ayar mı dedi bide.
Terbiyesiz gerizekali. Böyleler iste. Ben evlendim ya,esim Allah a sukurler olsun herseyi kendisi yaptı yani anne parasıyla krediyle vs degil. Herkes kıskandı . Ben hep aklima bunu getiririm. Helal olsun calismis biriktirmiş,kimseye ağız eğmeden evlendi derim. Birde biz nişan icin esim bana kendi kendine söylemeye başladı,annem bunu takcak,bacim bunu takcak,bende o an espirisine dedim ki sen ne takcan bende bilezik takayim bari dedi. Kuyumcuya gittik 2 model begendim birini saga birini sola taktim.
Birisi 2750 tl idi digeri 3900 benim gözüm pahalida kaldı hos bir kelepce spor fantazi. Kırmadı aldı, o an,onu asla unutmam hep aklima gelir bu 2 sey.

D

Daha dikkatli okursanız sorun yaşamayız. Sizin uslubunuzda pek hoş değildi :)
Ah neyse daha yazmayayım gönlünüzce olsun herşey. Ama ne kadar bilezik yerine bunu isterim deseniz de ileride önünüze gelebilir bu durum.

Malesef adetlerimiz böyle her iki tarafında :) bende şuana kadar göstermelik taktığım şeyleri kendim seçmedim. Ama şuan kendime ait olacağı için seçme şansımda varken içime sinsin istiyorum

Insallah. Birbirinizi kırmayın da. Altinlar sonra hep bir kasada durur, ama kirik kalpleri her gün yaninizda tasir insan. Bu ara düğününüz hayırlı olsun insallah

Al sahte trabzon setinden tak yöresel kıyafetin üzerine.
Sonradan onlar ne oldu diyenler olursa bankada kasada vereyim mi anahtarını dersin.
Sırf gelenek diye kroyum ama para bende tarzı takılar bana hoş gelmiyor.
Yeni gelin olcaksın o yüzden güzel cici bir set aldır normal gezmelik kıyafetlerin üzerinde sırıtmayacak tarzda takarsın.
Hani çünkü diğer kaba takıları bir daha dışarda takamazsın kazaya davetiye resmen maazaallah ortalık kötü zaten altın takmamak lazım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…