Günlerden bir gün yine konuşmuyoruz

Ne yap biliyor musun mesela o işten geldi açtın kapıyı, oturduğunuz odaya girince çık git başka odaya kendince takıl. Tartışma olduğunda bu benim taktiğim.. eşim bazen gelirdi neden yanımda oturmuyorsun diye? Senle konuşacak paylaşacak birşeyimiz yok görüyorum ki , olsa da uzlaşamıyoruz derdim.senin bu tavrına bakar ve işler ciddiye binecek kendine çeki düzen verir.Mesela ben de çok inat bir insanım, tartışmada ilk adım atan ben olmam hiç. Yatakta sarılınca barışıyoruz diyorsun.. Öyle durumda eşim bana sarılınca ben ufflayarak yönümü değiştiriyorum, çok kırıldınsa bu şekilde belli edebilirsin insan sonuçta anlar bu kadar kırdığını...

Şimdi anladığım kadarıyla siz bir anda değişiklik istiyorsunuz, sabırlı olmanız lazım bir anda olmaz böyle değişiklikler. Ben konuşmayınca o da konuşmaz demeyin illa ki konuşacak bekleyin illa ki patlayacak siz yeter ki sabırlı olun kimse 1 ay evin içinde sessiz sinema oynamak istemez siz önce biraz kendi inatçılığınızı törpüleyin ve muhakkak sabırlı davranın :)

Bizde boyle olmuyor canım. Her evlilik farklı iste. Ben kustuysem esim haksiz olduguna inanıyorsa gelip konusmaz soruna dair. Gerekmedikçe konuşmuyoruz gibi. Eskiye döndük biz çoktan bakalim artik

Biz coktan duzeldik. Bir daha bagirdiginea denerim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…