Bilmem benim umudum var guzel evlilikler olduguna dair. Ama iki tarafin ayni sekilde baskın oldugu hicbir evlilik gormedim cevremde. Biri hep daha baskın oluyor digeri daha cok alttan alıyor. Ben 4 sene sabredemem aklımda boşanma fikri varken. Ama siz hic dusunmemissiniz.Yalnız değilsiniz, bunun yeni evli olmakla, alışma süreciyle alakası yok. Okurken kendim yazmış gibi okudum yazınızı. Aynı adamla evli gibiyiz. Ben 5 yıllık evliyim. Tam bir aşk kadınıyım ve aşık olarak evlendim. Aynen dediğiniz gibi güzel günlerimiz çok oldu ama bağırmaları bütün güzel günlerin üzerini örttü. Bir yerde "alışmaktan korkuyorum" yazmışsınız. Bağırma olayına alışılmıyor maalesef. Ben hala düzeltmeye çalışıyorum, tabi ki evliliğimizin ilk yıllarına göre çok daha iyi durumdayız fakat bambaşka bir adam olmayacak eşiniz yapısı bu çünkü.
Ben boşanmayı hiç düşünmedim. Özünde çok iyi bir insan çünkü. Ama nasıl desem onu yok saydım, çocuklarıma sarıldım diyelim.
Hayallerimdeki evlilik böyle değildi tabi ki, fakat biz 4 kız kardeşiz benimki bağırıyor, ötekilerde başka sorunlar var. Mükemmel evlilik çok nadir maalesef. Allah yardımcınız olsun.
Bu kadar guzel, açık anlatilirdi hislerim..O bir haftada yaşadığın yıkımları, boşlukları, kırılmışlıkları, her seferinde ince ince kopuşları, bin bir hayalle kurduğun yuvanın bu olmadığını, yaşadığınız güzel şeyleri bile yok ettiğini ve en kötüsüde ona karşı olan sevginden süphe duymaya başladığını düşündüğünü tahmin ediyorum ama umarım eşin seni yavaş yavaş kaybettiğinin farkına varır ve elini tutmaya çalışır......
Allah yardımcın olsun.
Bende ilk zamanlarda 1 haftaya kadar küs duruyorduk. O zamanlar onda soğuyordum. Gayrı ne o ne ben küs duramıyoruz. Sadece bir kaç saat. Ve daha iyi böylece.
En iyisi küs durmamak.
Mükemmel kadın erkek evlilik yok maalesef o aşk böceği kociskom lar askoslar hep olmuyor evlilikte eğer çok büyük porblemler yoksa aldatma fiziki yada psikolojik şiddet alkol çalışmama gibi diğer bütün sorunlar zamanla aşılıyor öncelikle kavga ederken yada tartışırken ben haklıyım sen haklısın sen suçlusun gibi şeylere girmeyin porblem neyse kavga edilicekse onun için kavga edin 12 yıllık evliyim hala çözemediği mız problemlerimiz var illakide olucak olmaması imkansız herşey dört dörtlük olamaz ikimiz aynı dusunemeyiz Birgün ben alltan alicam bir gün eşim yoksa geçmez hayat bağırmak gerekiyorsa bağırıyoruz biz sokaklara tasmadiktan sonra ben sorun görmüyorum :) tartirsirim kavga ederim sonrada tribimi atarım önemli olan kavga yada tartışma esnasında söylenen sözler cirkinlesmemek önemli birde dediğim gibi sen suçlusun benim dediğim olucaklarla yürümüyor yorulan yine siz ve ilişkiniz oluyorBu kadar guzel, açık anlatilirdi hislerim..
Kaybemeye başladığının farkinda mi bilmiyorum da üzüldüğümü biliyor.
Bugun 4 saate yakın konuştuk. Yer yer bağırdık. Yine soz vermedi bagirmayacagina dair. Sen beni suclayinca ben sinirleniyorum ondan bağırıyorum diyor. Peki dedim sen de benden bir sey istediğinde sana hayir diyince tamam diyeceksin. Çünkü benden onu istiyor. Ben israr etmiycem bi seylerde o ısrar ederse de hemen yapistircam. Kısasa kısas yani.
Ben anlamıyorum butun evli kadinlar hic mi kocalarına bi konuda bi israr etmiyor, tartışmaları bazen uzatmiyor? Var mi boyle mükemmel bi kadın? :/ kocasının cogu dediğine hemen tamam mi diyor herkes?
Neden sen git yerine beraber gidelim demiyorsunuzHayır. Psikiyatriye gitmesini isteyebilirim belki. Gidecegini de sanmıyorum da. Sorun sende diye sayiklar oyle de. Sorsan seviyor ama davranışlar çelişiyor. Bence de kacmaya devam et. Korkup kapatma ama kendini. Bi yerde illaki falso verir sadece cok iyi degerlendir.
Hakaret vurma kırma yok. Bunları yapmaz asla. Ama bunca tahammülsüzlük yetiyor bana. Umarım alismam da karlı çıkarım. Tavsiyenizi degerlendirecegim cok teşekkür ederim.
Cocugum oldu adam aybi tas ayni hamamÇocuk yok ama düşünüyoruz.
Bence değişir. Tüm arkadaşlarım diyorlar ki çocuk olunca. Sen onunla ilgilenmiyorsun. Onun için kıskanıyor ve daaha iyi davranıyorlar mış.
Ama daha çocuk yok onun için bilmiyorum.
Cocugum oldu adam aybi tas ayni hamam
Mutsuzluga tahammul edemiyorum sadece ben elimde degilBence bu boşanma işini kafanızdan atın. Ve daha iyi bir yol bulmaya çalışın. Mesela neden onunla bir aile terapistinden konuşmuyorsunuz.
Tanistirildik biz birileri tarafindan ama hemen alistik ve 1 yil tanima surem oldu benim. Nisanliyken de bagirmisti ama sonra pisman oldu ben ayrilmayi düşündüm cunku. Biz yanyana her sorunu konusarak cozebiliyorduk evlenince oyle olmadi. Yine tartisiyoduk ama esya yuzunden tartisiyosak benim dedigim oluyordu mesela. Yine konusuyoruz sorunlari ama herkes kendini savunuyor sen sunu dedin bunu yaptin ben de ondan boyle yaptim gibi.. esim vurdumduymaz degil. Ama bagiriyosam bi sebebi var beni sucluyosun ben suclanmaktan nefret ediyorum diyor bu da beni delirtiyor. Kendi de benim her dedigime sorgusuz sualsiz inanip tamam demiyor ki ben tamam diyim her seyine. Su an baska bi taktik gelistirmek uzereyim. Benden istedigi seylere hayır diycem onun gibi bakalim o ne yapacak? Sayet hosgoru gösterilecekse bu karşılıklı olmali. Olmuyor mu? Benden de bana gösterdiği kadar hosgoru gorecek bundan sonra. Cunku anlaması gerekiyor birbirimizin isteklerini, beklentilerini yapmaya çalışmalıyız evlilik anca boyle yurur. Hayat arkadasin olarak seçtiğin insanin isteklerini hep geri plana atamazsin.Nişanlıyken nasıldı görücü usulü mü oldu?
Bir de evliliğin ilk senesi şöyle olur böyle olur kısmına inanmıyorum, alışma süreci ayrı bişey kuyruğuna basılmış gibi çemkirmek ayrı bişey, elbette aynı eve girince huylarını daha iyi görüyorsun ama tepkilerini bilirsin yani, sevgili ya da nişanlıyken sorunları sakince konuşuyordu ses tonu sakindi de evlenince birden canavar mi oldu? Sanmam, kadınlar hala ısrarla evlenince düzelir diyo sıkıntı bu
İlk 1 yıl sıkıntı olur sonra oturuyo deniyo ya oturma denen şey kadının pısması alttan almayı öğrenmesi peki erim demesi, klavye atari yapmaksızın olaya tarafsız bakanlar gerçeğin böyle olduğunu görürler
Olmayacağının garantisi var mı,neticede bu kadar hoyrat olacağına da ihtimal vermezdin evlenmeden önce ama yapıyo değil mi
Evet sadece ben direttigimde bağırıyor. İnatciyim evet ama o da cok inat ve tahammülsüz.Öncelikle merhaba, sizin yaşadığınız sorunu kadınların en az %70'i maalesef yaşıyor. Bunun sebebi yetişme şartları,kişisel özellikler. Öncelikle eşiniz eğer sadece siz direttiğinizde bu tavırları sergiliyorsa bunu bir irdeleyin, gerçekten inatçı bir insan mısınız? Karşınızda ki insanı çıldırtıyor musunuz? Yok hayır değilseniz, her şeyin başı iletişim geçip karşısına kendinizi ifade edin tekrar bağıracak da olsa bunu yapın. Sonra kendinize hakim olun ve gelip sizden özür dileyene kadar onunla kesinlikle iletişime geçmeyin, yemek bile koymayın önüne. Baktınız sarılıyor, çekin kendinizi. En sonunda muhakkak patlar ve o sizinle iletişime geçer. Bu iyi birşey değil ama bazen terbiye edilmeleri gerekebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?