Günlerden bir gün yine konuşmuyoruz

Evlenmeden önce de böyle şeyler yaşıyor muydunuz acaba ? Eğer huyu böyleyse düzeltmek pek mümkün olmuyor ne yazıkki aynı tas aynı hamam devam ediyor :/

Evden gitmeye kalktığımda mahkemeye git diyor direk. Gidip aileme ne diyecekmisim.
Bir an kendimi gördüm ,eşim öfke kontrolü için doktora gideceğini söyledi .beni evden kovdu hafta sonu bianlık sinirle bende herşeyimi evde bırakıp gittim onun bilmediği bir tanıdığım vardı onda kaldım sabaha kadar deli oldu .şimdi suçlu suçlu etrafımda pervane.bazen iyi bir ders vermek gerekiyor vazgecilmez olduğunu göstermek için.biz alttan aldıkca onlar hep üstte olduklarını sanıyor , ara sıra ayak altına almaz lazım

konularının hepsini biliyorum bu adam seni sevmiyor galiba
Bilmem. Hic kendini affettirme çabası yok. Yemek te yapmıyorum yapıyor kendi. Hic eyvallahi yok. Dışarı çıkarken iyi giyin diye mesaj atıyor bi de. Ben boşanmayı düşünüyorum o ne diyor.

Benim babam yok. Akrabalardan da hayır yok. Bi annem var. Ama bosansam yanımda olur biliyor bunu esim.

Insan yiprandikca umutlari da ölüyor. Ben kendimi boyle uzun mutsuz etmezdim. Kacardim mutsuz oldugum ortamlardan. Evlilik bu kacamiyorsun da.

Bilmem. Hic kendini affettirme çabası yok. Yemek te yapmıyorum yapıyor kendi. Hic eyvallahi yok. Dışarı çıkarken iyi giyin diye mesaj atıyor bi de. Ben boşanmayı düşünüyorum o ne diyor.

Canım geçen konuna yorum yapmıştım yine. Bak biz eşimle evleri ayırdık, boşanma sürecine girdik. Ama şuan içim rahat değil. Onla da olmuyo onsuz da olmuyo.. ama onsuz olmaya çalışcam artık . İyi düşün

O degil de ben onu kovdum. Cagirinca geldi ama o zaman da bana gunlerce surat yapmıştı sabrim dolmustu ondan kovdum.

Senin esinle benim esim cok farkli karakterlerde. Seni anlıyorum bi olmamislik kopukluk var. Ben esime bosanicam git desem ne bana ne anneme ağlar. Nedenini sorup tamam der galiba bilemiyorum. Ilk kez mi dedin bosanalim diye? Yoksa hep diyo muydun?

Evlendikten sonra ilk defa bu kadar ciddi şekilde dedim, tartışma esnasında ben ağzımdan çıkana dikkat edemem tamam ayrıl o zaman dediğim çok oldu ama bu defa eşyalarını topla yarın felan demiştim o da dediğimi yaptı ve gitti bu defa..

Napacakti ki adam canim? Kimse kimseye sonsuz tahammül edemiyor. Su an cagir gelir devam edersiniz. Ama böyle devam ederse bi yerde o da bikacak emin ol.

Tamam evliliğin ilk yıllarında çatışmalar olur alışma süreci diyosunuz,ama ben bu mantığı da anlayamıyorum.6 ay yauw insan sevdiğinden altı ayda nasıl böyle soğur (ikinizin içinde geçerli).

Tamam evliliğin ilk yıllarında çatışmalar olur alışma süreci diyosunuz,ama ben bu mantığı da anlayamıyorum.6 ay yauw insan sevdiğinden altı ayda nasıl böyle soğur (ikinizin içinde geçerli).
Belki de sevgi eksikligi vardir. Bendeki soğukluk tamamen ondan kaynakli. Ben benim incindigimi bile bile bana bağıran insana kapatıyorum kendimi elimde olmadan. Guzel gunlerimiz olmuyor mu cok oluyor. Ama bunlar onları götürüyor

Insan yiprandikca umutlari da ölüyor. Ben kendimi boyle uzun mutsuz etmezdim. Kacardim mutsuz oldugum ortamlardan. Evlilik bu kacamiyorsun da.

Ben cok guleryuzlu bir insanim. Artik isyerindekiler bile sormaya baslamisti neyin var diye. Adam yasam enerjimi emiyirdu resmen. Ama cok sukur simdi dizimde yatmis karnimdaki oglumuzla konusuyor :)

Cokta guzel kacarsin canim. Ama biraz sabretmekte karsi tavir almakta fayda var. Bakacaksin boyle gitmez, coluk çocuk yokken yoluna bakacaksin.

ilk aylarda cok normal bunlar zamanla birbirinizin huyunu öğrenip ona göredavranicaksiniz.hemen evden gidilmez hemen gemileryakilmaz.birbirinuze tahammül etmeyi öğreneceksiniz. evlilik oturacak zamanla. erkekler başta öyleler sonra düzeleceksiniz inş

Küslükleriniz uzun sürüyormu?
İçinden geçenleri düşündüklerini kağıda yaz okusun ben faydasını görmedim ama her insanın yapısı değişiktir belki sende işe yarar.
Acaba altında söyleyemediği ve bu şekilde yansıttığı birşey olabilirmi. Maddi sorun olabilir iş yerinde sorun olabilir.
senden farklı beklentileri olabilirmi ailesi ile ilişkin nasıl. Ben ailesi ile evlenmedim deme herşey senin evliliğine yansıyor.
Aile yapıları nasıl annesi babası da mı böyle?
bizde böyleydi mesela ailesinde görmüş o ortamda büyümüş onu uyguluyordu.
Piskolojik olarak çok yıpratıcı süreç. Seni anlıyorum.
Başka şeylerle oyalan kitap oku,örgü ör yapmaktan hoşlandığın bişiler varsa onları yap belki başka şeylere yönlendirirsen kendini odak noktan değişir ve kocan bunu fark edip noldu bu kadına hayatının ortasında ben vardım ama ilgilenmiyo benle deyip o seni anlamaya kaybetmemeye çalışır.
Burdan herkes fikrini yazıyor belki işe yarar belki yaramaz ama nolur düzeldiğine inanmadan çocuk düşünme yada düzeltirmi deme herşeyin üstüne birde çocuk sorumluluğunu yüklemiş olursun kendine.

Cocuk en son düşündüğüm sey. Kusluklerimiz uzun sürüyor. 1 hafta konusmuyoruz galiba. Konuşmayı deneyecegim ama tuhaftir ki su an kendimle kalmak bana cok daha iyi geliyor. Ilk defa boyle oldu. Normalde duramaz konuşmak isterdim. Kirildigimi soyledigim halde birkac gun sonra ayni seyi yaptığı icin iyice kapattım kendimi. Kendi bilir diyorum artik. Illaki konuscaz.

Anne babasinin da mutlu bi evliligi yok evet. Herkes kendi halindedir.

O bir haftada yaşadığın yıkımları, boşlukları, kırılmışlıkları, her seferinde ince ince kopuşları, bin bir hayalle kurduğun yuvanın bu olmadığını, yaşadığınız güzel şeyleri bile yok ettiğini ve en kötüsüde ona karşı olan sevginden süphe duymaya başladığını düşündüğünü tahmin ediyorum ama umarım eşin seni yavaş yavaş kaybettiğinin farkına varır ve elini tutmaya çalışır......

Allah yardımcın olsun.
Bende ilk zamanlarda 1 haftaya kadar küs duruyorduk. O zamanlar onda soğuyordum. Gayrı ne o ne ben küs duramıyoruz. Sadece bir kaç saat. Ve daha iyi böylece.
En iyisi küs durmamak.

evli değilim ama 1,5 yıl boyunca sebepsiz sinirlenen, tahammülsüz bir erkekten çok çektim. denemediğim şey kalmadı. o sinirlendiğinde anında tepkimi koyuyordum başlarda, ben böyle yaptıkça o daha çok sinirlendi. ben de o sinirliyken bir şey yokmuş gibi davranıp sonra sakinleştiği zaman konuşmayı denedim, hatasını kabul etmedi. daha da ılımlı yaklaşayım belki böyle yapınca işe yarar dedim, o gerginken "hmm gerginiz galiba, peki o zaman bekleyelim biraz" dedim, öpüp kokladım. gerginliği azalır gibi oldu oldu ama sonra yine patladı. bir keresinde duygusal anıma denk geldi, yeter bana böyle davranamazsın diye hüngür hüngür ağladım, başka olaylarla bağdaştırdım. pişman oldu, sarıldı, özür diledi ve utanmadan "haklısın ama böyle şeyler yaparsam bu kadar duygusallaşma, sen de bana sert çıkış" dedi. sanki öyle yaptığımda iyice parlamamış gibi.

ha ben ağlayınca çok üzüldü çok pişman oldu çok özür diledi sonra noldu, ne değişti? hiç.

bu adamlar ömür törpüsüyseler ömür törpüsü kalıyorlar. ben değiştiremedim. değiştirebilen varsa beri gelsin, ilerde başka odunlarda kullanmak üzere tecrübelerinden faydalanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…