Bir an kendimi gördüm ,eşim öfke kontrolü için doktora gideceğini söyledi .beni evden kovdu hafta sonu bianlık sinirle bende herşeyimi evde bırakıp gittim onun bilmediği bir tanıdığım vardı onda kaldım sabaha kadar deli oldu .şimdi suçlu suçlu etrafımda pervane.bazen iyi bir ders vermek gerekiyor vazgecilmez olduğunu göstermek için.biz alttan aldıkca onlar hep üstte olduklarını sanıyor , ara sıra ayak altına almaz lazımEvden gitmeye kalktığımda mahkemeye git diyor direk. Gidip aileme ne diyecekmisim.
Oyleyiz zaten. Anlamıyor susuncaKonuşmaktan anlamıyorsa daha napılabilir ki ?
Birazda konusmamayı deneyin yani küs gibi.
Belki o zaman anlar.
Bilmem. Hic kendini affettirme çabası yok. Yemek te yapmıyorum yapıyor kendi. Hic eyvallahi yok. Dışarı çıkarken iyi giyin diye mesaj atıyor bi de. Ben boşanmayı düşünüyorum o ne diyor.konularının hepsini biliyorum bu adam seni sevmiyor galiba
Benim babam yok. Akrabalardan da hayır yok. Bi annem var. Ama bosansam yanımda olur biliyor bunu esim.Boşanın demiyorum ama aileniz sizin arkanızda mı her konuda? Dışarıya bunu hissettiriyolar mı? Çünkü sanırım bazı eşler bu psikolojiye giriyorlar. Ben bunu uzsem bana hesap soracak biri yok. O yüzden eziyim de eziyim modunda oluyolar.
Bizimde ilk evlendiğimiz sene buna benzer sorunlarımız vardı.Bağırma filan yoktu tabii.. Ama bir tripler beş karış surat filan. Ne oldu diyorum söylemiyor da.. İş te birşey olur evde bana surat yapardı. Veya benim ile ilgili bir şeye kızar ama söylemez 3 gün konuşmazdı. Bende salak gibi divane olurdum etrafında bilmediğim suçtan dolayı gönlünü almak için. İlk yıl ciddi ciddi boşanmayı düşündüm. Aileme bile söyledim, sen ne karar verirsen biz buradayız dediler.
Sonra dedim manyakmısın kızım suratsa sende de surat var. Aynını yaptım ona. Bu sefer o sormaya başladı ne oldu diye, dedim hiç birşey. Niye surat yapıyorsun dedi, sen en son ne zaman aynaya baktın. Senin yaptığını yapıyorum senden öğrendim dedim. Biraz daha normale döndü... Hala arada oluyor tabi ama hiç ilgilenmiyorum, bir süre sonra normale dönüyor. Derdi varsa anlatıyor.
Anlatmaya çalıştığım, bana da evliliğin ilk yılı zorlu geçer , boşanmadan atlatan yoluna mutlu mesut devam eder derlerdi inanmazdım. Şu an maaşallah harika bir evliliğim ve eşim var. Yeni evliyim demişsin, biraz daha sabret ama sende ağırlığını ve tavrını koy. İnşallah kazasız belasız atlatırsınız canım.
Bilmem. Hic kendini affettirme çabası yok. Yemek te yapmıyorum yapıyor kendi. Hic eyvallahi yok. Dışarı çıkarken iyi giyin diye mesaj atıyor bi de. Ben boşanmayı düşünüyorum o ne diyor.
O degil de ben onu kovdum. Cagirinca geldi ama o zaman da bana gunlerce surat yapmıştı sabrim dolmustu ondan kovdum.Bir an kendimi gördüm ,eşim öfke kontrolü için doktora gideceğini söyledi .beni evden kovdu hafta sonu bianlık sinirle bende herşeyimi evde bırakıp gittim onun bilmediği bir tanıdığım vardı onda kaldım sabaha kadar deli oldu .şimdi suçlu suçlu etrafımda pervane.bazen iyi bir ders vermek gerekiyor vazgecilmez olduğunu göstermek için.biz alttan aldıkca onlar hep üstte olduklarını sanıyor , ara sıra ayak altına almaz lazım
Senin esinle benim esim cok farkli karakterlerde. Seni anlıyorum bi olmamislik kopukluk var. Ben esime bosanicam git desem ne bana ne anneme ağlar. Nedenini sorup tamam der galiba bilemiyorum. Ilk kez mi dedin bosanalim diye? Yoksa hep diyo muydun?Canım geçen konuna yorum yapmıştım yine. Bak biz eşimle evleri ayırdık, boşanma sürecine girdik. Ama şuan içim rahat değil. Onla da olmuyo onsuz da olmuyo.. ama onsuz olmaya çalışcam artık . İyi düşün
Senin esinle benim esim cok farkli karakterlerde. Seni anlıyorum bi olmamislik kopukluk var. Ben esime bosanicam git desem ne bana ne anneme ağlar. Nedenini sorup tamam der galiba bilemiyorum. Ilk kez mi dedin bosanalim diye? Yoksa hep diyo muydun?
Napacakti ki adam canim? Kimse kimseye sonsuz tahammül edemiyor. Su an cagir gelir devam edersiniz. Ama böyle devam ederse bi yerde o da bikacak emin ol.Evlendikten sonra ilk defa bu kadar ciddi şekilde dedim, tartışma esnasında ben ağzımdan çıkana dikkat edemem tamam ayrıl o zaman dediğim çok oldu ama bu defa eşyalarını topla yarın felan demiştim o da dediğimi yaptı ve gitti bu defa..
Belki de sevgi eksikligi vardir. Bendeki soğukluk tamamen ondan kaynakli. Ben benim incindigimi bile bile bana bağıran insana kapatıyorum kendimi elimde olmadan. Guzel gunlerimiz olmuyor mu cok oluyor. Ama bunlar onları götürüyorTamam evliliğin ilk yıllarında çatışmalar olur alışma süreci diyosunuz,ama ben bu mantığı da anlayamıyorum.6 ay yauw insan sevdiğinden altı ayda nasıl böyle soğur (ikinizin içinde geçerli).
Insan yiprandikca umutlari da ölüyor. Ben kendimi boyle uzun mutsuz etmezdim. Kacardim mutsuz oldugum ortamlardan. Evlilik bu kacamiyorsun da.
Cocuk en son düşündüğüm sey. Kusluklerimiz uzun sürüyor. 1 hafta konusmuyoruz galiba. Konuşmayı deneyecegim ama tuhaftir ki su an kendimle kalmak bana cok daha iyi geliyor. Ilk defa boyle oldu. Normalde duramaz konuşmak isterdim. Kirildigimi soyledigim halde birkac gun sonra ayni seyi yaptığı icin iyice kapattım kendimi. Kendi bilir diyorum artik. Illaki konuscaz.Küslükleriniz uzun sürüyormu?
İçinden geçenleri düşündüklerini kağıda yaz okusun ben faydasını görmedim ama her insanın yapısı değişiktir belki sende işe yarar.
Acaba altında söyleyemediği ve bu şekilde yansıttığı birşey olabilirmi. Maddi sorun olabilir iş yerinde sorun olabilir.
senden farklı beklentileri olabilirmi ailesi ile ilişkin nasıl. Ben ailesi ile evlenmedim deme herşey senin evliliğine yansıyor.
Aile yapıları nasıl annesi babası da mı böyle?
bizde böyleydi mesela ailesinde görmüş o ortamda büyümüş onu uyguluyordu.
Piskolojik olarak çok yıpratıcı süreç. Seni anlıyorum.
Başka şeylerle oyalan kitap oku,örgü ör yapmaktan hoşlandığın bişiler varsa onları yap belki başka şeylere yönlendirirsen kendini odak noktan değişir ve kocan bunu fark edip noldu bu kadına hayatının ortasında ben vardım ama ilgilenmiyo benle deyip o seni anlamaya kaybetmemeye çalışır.
Burdan herkes fikrini yazıyor belki işe yarar belki yaramaz ama nolur düzeldiğine inanmadan çocuk düşünme yada düzeltirmi deme herşeyin üstüne birde çocuk sorumluluğunu yüklemiş olursun kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?