- Konu Sahibi scrolllock
-
Bebegim bizim odamızda yatıyor.simdiye kadar bir kere bile kalk bi kerede sen bak demedim keşke de diyeymişim ben alıştırdım onu tembelliğe.canım 2,5 yaşında kızım var 2,5 senedir evde uyumadığım yer kalmamıştır.. yatak olur yatak yanı halı üzeri olur eşim yanımda olur olmaz o beni toplar bi yerden ben onu.. ben kıza bakmaya giderim bi bakmışım o balkonda.. tuvalete uğrarım bi dönerim yatağa yatmış uyumuş bile.. :)
sen nasıl yoruluyorsan bu kalkmalardan o da sürekli uyanmaktan sinirli oluyordur.. herkesin uyku durumu gücü farklı.. sen yat kalk bebeğine bak uyu vs o ne yapıyor bırak.. bu bir süreç.. ilk aylarda kızım feryat figan ağlardı odamızda eşim uyanmazdı.. yüzüne yastıkla vurasım gelirdi:) şimdi eşimi uyandırmadan kızıma bakıp dönmeye çalışıyorum..
bana tepkiniz fazla geldi.. "gel şu yatağa" falan ne gerek var siz yatın uyuyun o da gelir.. "bi daha girmezsin o yatağa" dense bana da "gelmiyorum" der valla 1 ay da gelmem.. :) inatlaşmayın eşiniz de siz de bebekli bir evdesiniz herkes için çok güzel zor zamanlar..
yeminimi sinirle söylediğime dair özür dilerim *ciddi*, çocuğu da babamın evinden getirmediğimi *gülerek*, beraber ilgilenmek zorunda olduğumuzu *çok ciddi* eklerim.
O senden adim bekliyor. Ama bebegin aglamalari vs dolayisiyla uyku bolunmesinde de sana fazla tepki vermis. Zarf atmaya baslamis, tatli tatli konusuyor gibime geldi. Bence de fazla uzatma, ama o da hatasini anlasin. safkelebek'in dedigi gibi, sen buyuk konusulmus o yeminin icin ozur dile, yataga geri donmek istiyorsa eger kendisinin de hatasini telafi etmesi gerekecegini ekle. Ve bebege de tabii ki birlikte bakacaksiniz, oyle senin uzerine yikip gitmek yok
Yemin konusuna takılmadıgını hatta duymadığını bile düşünüyorum.tamamen inadından yapıyor eminim.bencil hareketlerine dayanamadigimi bilir.
osoylediklerin de haklisin tabiki. ama benm esim zaten yardmci oldugu icin durumumuz boyle. aksam 5te isten geliyo grce yatana kadar bebekle o ilgileniyo.ben disarida cikiyorm evde uyuyorum da kuafore alisverise de gidiyorum. yani biz saat ayarlamasi yaptik herkesin gorev saati belliO rahat uyusun diye baska idada uyuyorum diyen bayanlara katilmiyorum...
Cocugu tek basina yapmiyoruz , tek basina bu kararida almadigimiza göre, her halinde bence Anne kadar Babada bebegin yaninda olmali...
Gerek uykusuz geceler olsun..
Gerek baska birsey , sorumlulugunu bilecek, calisiyor olabilir, peki hergun 7/24 anne bebekle ilgilenirken calismiyormu ?
Bebegi iyi olsun..
Esi memnun olsun.
Ev isleri.
Yemegi.
Camasiri.
Vs vs ...
Bunlar bir erkegin isinden daha agir ve uykusundan daha onemli..
Esine Öncelikle, bebegin sorumluluklarini ve seninde en az onun kadar calistigini yoruldugunu anlatmalisin...
Bebegim bizim odamızda yatıyor.simdiye kadar bir kere bile kalk bi kerede sen bak demedim keşke de diyeymişim ben alıştırdım onu tembelliğe.
o gece giderken yastığını ve battaniyesinide alıp gitti yani baya baya yatagı terketti.. hiçbisey yokmuş gibi susup yerime mi yatsaydım sizce? Bencillik değil mi bu eşimin yaptıgı?
Yemin konusuna takılmadıgını hatta duymadığını bile düşünüyorum.tamamen inadından yapıyor eminim.bencil hareketlerine dayanamadigimi bilir.
Zarf atıyor evet ama durumundan da hakkaten memnun.zaten onun uykusu bölünmesinde.. kime ne olursa olsun.
O kadar gönlüm yok ki özür dilemeye anlamamakta direniyorum safkelebek :) çok haklisin böylede resmwn ekmegine yag suruyorum :/mesele orda sizin yemin ettiğiniz için pişman olmanız değil ki, özür dileyerek başlamanız.
o salonda yatarken siz yalnız başınıza bebekle ilgilenmeyi sürdürecekseniz ne anlamı var bu işin.
bencillik mi yaptığı evet, neden bunu doya doya yaşamasına izin veresiniz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?