- Konu Sahibi scrolllock
-
sana katiliyorum. Boyle bir konuda inat edilmez. Gece birkac saat ayri uyur bebek yuzunden vs ama tum gece baska odada uyunmamali. Sebep ne olursa olsun.Şimdi şunu anlayamıyorum.
Bebegi sorumlulugu bilmem neyi atın bi kenara.unutun bebek olayını.
yahu eslerin yatak ayırması normal mi sizce?
Sebep ne olursa olsun yani NE OLURSA OLSUN eşlerden herhangi birinin yatagı terketmesine şiddetle karşıyım.
bu konuda ki sorunum eşimin çocugumla ilgilenmemesi geceleri yardima kalkmamasi bilmem ne degil.ben cocuguma zevkle bakiyorum kimseyede ihtiyacim yok cok sükür.
ama bu kadar sebepsiz yatak ayırmasına, başka odada uyumasına katlanamıyorum.bu manen degerli bisey benim icin.
demek istediğimde buydu , bütün gün beraber olsa sabrı sizin kadar yüksek olur mu , olmaz. sizin kocanız için demiyorum tabi ki yaradılış bu efendim tüm erkekler bu şekilde gibi genel bir yargı kullanabilirim sanırım. çok duyarlı olan adamlarda elbet vardır ama çookkk istisna. tabi şöyle bir durumda var ki ,erkekler ne kadar düz mantıksa biz kadınlarda okadar detaycı ve mükemmeliyetciyiz çoğu zaman. ve erkekleri yönlendirmek herzaman bizim elimizde. çocuğu oynatmak ve gece bir saat agu gucu yapmanın yetersiz , sizin kadar onunda çocuğun sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini ona hiç çaktırmadan kafasına sokun. çocuğa hiç bir şeyi yalnız yapmayın mesela, sende gel sende dene gibi yaklaşımlarla çocuğun sorumluluğunu almasını ve sahiplenmesini sağlayın. inanın çocuğun gelecekteki mutluluğu için iyi sevecen ve güçlü bir baba şarttır.Aslında çocugunu çok sever yedirir icirir oynatir.. ama günde 2 saat görüsüyorlar.bütün gün yanyana kalsalar bencilliğinden bebegini görmez gözü eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?