günlerdir eşimle ayrı yataklarda uyuyoruz.

durum özeti..

• yatağa gelmesi için biseyler yaparım, cilveler yanaktan makas almalar ve bilimum hanım edaları..

OY: 23 23,7%
  • bırak ne hali varsa görsün.bi kaç gün yatsın koltukta beli kopunca aklı başına gelir

OY: 74 76,3%

• Ankete Katılan
    97
Şimdi şunu anlayamıyorum.
Bebegi sorumlulugu bilmem neyi atın bi kenara.unutun bebek olayını.
yahu eslerin yatak ayırması normal mi sizce?
Sebep ne olursa olsun yani NE OLURSA OLSUN eşlerden herhangi birinin yatagı terketmesine şiddetle karşıyım.
bu konuda ki sorunum eşimin çocugumla ilgilenmemesi geceleri yardima kalkmamasi bilmem ne degil.ben cocuguma zevkle bakiyorum kimseyede ihtiyacim yok cok sükür.
ama bu kadar sebepsiz yatak ayırmasına, başka odada uyumasına katlanamıyorum.bu manen degerli bisey benim icin.

Arkadaşlar davulun sesi uzaktan hoş gelir derler. Bunu henuz doğum yapmayanlar icin soyluyorum. Eger eslerimizle ortak karar verip cocuk yapiyorsak herseyiyle ortak ilgilenmeliyiz. Biz degilmiyiz ilk 3 ay bulantilarla son 3 ay karni burnunda saga don sola don uyuyuamayan ki biz degilmiyiz son ana kadar rapor alip 3 kurus fazla alalim yada dogduktan sonra beraber olalim bebegimizle diye didinip duran ve biz degilmiyiz dogumdan sonra hem ev isleriyle hem gece gunduz cocukla ugrasan. pardon babanin rolu burada kiymetli spermi ise sagolsun varolsun. Ama okadar degil. Konu sahibi haklısin ama ben taviz vermem.

Çok sinir bozucu bir durum ama çok güzel anlatmışssınız.İstemsizce güldüm. Ben şunu bilir şunu söylerim dünyanın yükü kadınların omzunda (istisnalar da var tabii) .Kadınlar hiç yorulmaz,her işi yaparlar evin düzenini sürdürmeye çalışırlar işe giderler çocuk bakarlar ama bu odunnnn erkekler pamuklara sarılmış gibi yaşarlar..Kadın narindir denir yaa hikayeee erkeklerdir narin olan..

aynilarini yasadim
esim bebekle sadece kadinlarin ilgilenmesi gerektigini düsünen biriydi
kavga ettik küstük vs cok sey yasandi
ama yanlis yapmisim
ne zaman tatli tatli yaklastim küsmedim
kavga etmedim
hep olmasi gerekenleri söyle söyle diye anlattim
yavas yavas babaligi asiladim
kazandim
tavsiye ederim
erkeklerin kimyasi farkli
bu malesef böyle

bizde esimle ayri yatiyoruz.ama aksam bebegim yemegi yedireyi ve gece uykusuna yatirmayi esime biraktim.kizimla esim okadar guzel vakit geciriyolarki bunlari yaparken.cocuk sevgisi yada sorumlulugu illa gece hep bilirlikte yatarak kazandirilmazki.cok yorgunsam gidip yatiyorum yada dizi izliyorum onlar oynuyolar.yani yanimda yatip yatmamasi onemli degil bu yaptiklarida yetiyo benim icin

Sorun şuki konu sahibinin esinin bu konularda da bir faydası yok...

UOTE="mimoza23, post: 37484438, member: 621611"]bizde esimle ayri yatiyoruz.ama aksam bebegim yemegi yedireyi ve gece uykusuna yatirmayi esime biraktim.kizimla esim okadar guzel vakit geciriyolarki bunlari yaparken.cocuk sevgisi yada sorumlulugu illa gece hep bilirlikte yatarak kazandirilmazki.cok yorgunsam gidip yatiyorum yada dizi izliyorum onlar oynuyolar.yani yanimda yatip yatmamasi onemli degil bu yaptiklarida yetiyo benim icin[/QUOTE]

sana katiliyorum. Boyle bir konuda inat edilmez. Gece birkac saat ayri uyur bebek yuzunden vs ama tum gece baska odada uyunmamali. Sebep ne olursa olsun.
Esin sana baska sekilde tepki gosterebilirdi yataktan gitmek olmaz, sen de bir daha gelemezsin demeseydin iyiymis.

2Ay kv vardı yanımda kalkamıodum süt te yetmiodu. Alıp emzirtip yatağa koyuyordu salliyordu fln o oturma odasnda yattı işime de geldi. Sonrada uyudu hep 3e kadar kucağomda uyuttm beşiğe koyunca uyanır yaygarayı koparırdı... hiç uyanmazsabah da hiç uyumadım sesinden çocuğun derdi... gıcık olurodum. Özelde ve uzun çalışıo die kıymazdı annesi. Bazen öfke hatlaması yaşardım o ara gece gece bağırma vs. Die yatıştırırdı bazende sinirimi ondan alırdım. El kol mevzundada öfkeyle iterdim bazen .. sallemazdı...

Tepki verme kıs geldi yakında ğelir. Ğelirse de ses etme derim.

Bizim eşlerimizin canı yok mu sabahın 6.30 da kalkıyor hergün anadolu yakasından avrupa yakasına iki saate yakın yol yapıp işe gidiyor buna ragmen gece kızıma dönüşümlü bakıyoruz yatak terketmek de ne demek Eşiniz resmen şımarık lık yapmış başlarım böyle aşkın ızdırabına çok iyi bi dersi hakediyor Eşiniz o koca burnunu iyice bi sürtün de bundan sonra degil yatagı terketmek yatakodanızdan izinsiz dışarı çıkamasın...

o uyurken salona gidip isigi acip ben bu cocugu tek basima yapmadim diye hem bagirip hem aglayip hem tepinmistim

yine olsun yine yaparim

Aslında çocugunu çok sever yedirir icirir oynatir.. ama günde 2 saat görüsüyorlar.bütün gün yanyana kalsalar bencilliğinden bebegini görmez gözü eminim.
demek istediğimde buydu , bütün gün beraber olsa sabrı sizin kadar yüksek olur mu , olmaz. sizin kocanız için demiyorum tabi ki yaradılış bu efendim tüm erkekler bu şekilde gibi genel bir yargı kullanabilirim sanırım. çok duyarlı olan adamlarda elbet vardır ama çookkk istisna. tabi şöyle bir durumda var ki ,erkekler ne kadar düz mantıksa biz kadınlarda okadar detaycı ve mükemmeliyetciyiz çoğu zaman. ve erkekleri yönlendirmek herzaman bizim elimizde. çocuğu oynatmak ve gece bir saat agu gucu yapmanın yetersiz , sizin kadar onunda çocuğun sorumluluğunu üstlenmesi gerektiğini ona hiç çaktırmadan kafasına sokun. çocuğa hiç bir şeyi yalnız yapmayın mesela, sende gel sende dene gibi yaklaşımlarla çocuğun sorumluluğunu almasını ve sahiplenmesini sağlayın. inanın çocuğun gelecekteki mutluluğu için iyi sevecen ve güçlü bir baba şarttır.

esınızın yaptıgı cok ayıp bence.bebek sonuçta ıkınızın ıstegıyle oldu degıl mı....sankı zorakımı geldı kondu oraya..çok kızdım.benımde prensesım var 13 aynını gectı sayılır .onunda gece uykuları cok kötü malesef cok sık uyanıyor.ki benım esım genelde sabahın besınde kalkıyor.ama bana getır ben sallayayım bıle dıyor ( bazen ben cıldırma noktasına gelınce )......her bagırınca oda uyanıyo bazen sut sısıtmaya gıttıgımde ayagına alıyo....kolaymı baba olmak....anne olmak zaten cok daha zor hersey bıze bakıyo azcık pembe ruyalarından feragat etsın esınız...yaptıgı cok cok ayıp

çocuğu sen babanın evinden getirmediğine ya da leylekler getirmediğine göre bu adamında bu çorbada bi tuzu olduğuna göre bırak zıbarsın koltukta ..canı istediğinde de kabul etme asla yatağına...çocuğun gece uykuları bitene kadar böyle diyerek te ekle bence..ne bu ya,valla hamile kalmaktan vazgeçicem..(Allah verirse tabi)

valla nerde istiyorsa yatsin ama çocugun aglama sesinide duysun, babayin evinden getirmedin ya sen bu çocugu
al çocugu kucagina dolas evin içinde onun duyacagi yerde ozellikle
yok oyle baabyim diye ortalikd agezip bi halta faydasi olmadan yasamak

benim esim gece 12 de gelir isden, çocuk aglarsada kaldirrrim onu, uyutmadin diye soylenebilir istedigi kadar konusssun kalkip çocuga abksinda kizarsa kizsin kulagimi tikarim duymam .. : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…