- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi scrolllock
-
Iş hayatında sorumsuz olan eşimiz evlat sahibi olmanın sorumluluğunda da çuvallamaz inşallah .. Yanlış anlamayın ne olur ama önceki konunuzdan dolayı size inanılmaz saygım var müthiş bir insansınız bence ama eşiniz beş para etmez ..Henüz yaşına basmamış bi bebeğiniz var.
Geceleri ortalama 2 saatte bi yaygarayı basıp sizi yerinizden hoplatıyor.
Eşiniz bu durumdan pek tabi şikayetçi çünkü pembe ruyaları bölünüyor beyimizin.
Bi gece bebeğiniz çok ağlıyor ve eşiniz sizi öylece bırakıp salona uyumaya kaçıyor.
Bu adam ki evliliğiniz boyunca sizden ayrı yatmamak için ne yatılı bi yere gönderir ne gider, en ince noktalarından bitanesi.
Neyse sesinizi çıkarmıyosunuz işe gidecek neticede falan diye (bu arada erken falan degil 10da gidiyor işe).
Ertesi gece bebeğiniz yine yarım saatte bi çığlığı basıyor ve siz her kalkışınzıda eşiniz kolunu bacağını tarafınıza bırakıyor, sizde kibarca dokunup toparlanmasını sağlıyorsunuz.
Taa ki 4. Kalkışınıza kadar..
Tam koluna dokunduğunuz anda "yeter be bi uyutmadın adamı" deyip tellenip yine gidiyor salona.
Siz durur musunuz? Arkasından gidiyorsunuz tabi.
Aaa! Bi bakıyosunuz balkonda sigara içiyor.
"Sıgaran bitince gel yatağa deli etme adamı yemin ederim bi daha o yatağa giremezsin" diyorsunuz.
Hoca durur mu? Yapıştırıyor hemen cevabı "gelmiyorum".
Ve izleyen 4 gün boyunca salonda yatıyor eşiniz.
Siz yüz vermiyorsunuz, laubali olmuyorsunuz, hatta iyi geceler hayırlı işler gibi basit cümleleri bile sarfetmeye lüzum görmüyorsunuz.
Ama o arada durumu yumuşatmak için ortaya bişiler atıp çekiliyor.
Mesela siz gün içerisinde hić aramıyorsunuz ama o en az 3 kere arıyor.
Son olarak özellikle bu akşam sırf canınızı yakmak için "ohh be yalnız yatmak ne güzelmiş boru vaziyeti alıyorum sabaha kadar kesintisiz uyuyorum, bana resmen iyilik yaptın" diyor.
Evet, pişkin.
Tebrikler.. bir aile dramı için empati yaptınız.
şimdi aynı özveriyle cevaplarınızı bekliyorum; Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Anneyi taktir ettimo kucağa atılan bebek varya . ha işte o benim
şimdi kazık kadarım tabi ama zamanında bende çok ağlarmışım. bigün babam bi uyutamadın şu çocuğu gibi bi cümle kurmuş uyku sersemi. annem beni kucağına atıp al sen uyut ben uyumaya gidiyorum demiş bırakmış gitmişbabam bi saat uğraşıp yapamayınca tabi anneciğim kıyamayıp geri gelmiş
Bebeğimi alıp annemin evine dönerdim, rahat rahat uyusun, uykucukları bölünmesin diye. Lanet ediyorum ben böyle erkeklere, benim ablamın eşide böyle. O çocuğu tek başınıza mı yaptınız, nedir bu bebeği doğuran kadındır, sorumluluklarııda ona aittir tavırları.. Yaparken iyi de ağlaması mı batıyor şimdi ? Valla git o evden, rahat ve huzurlu uykularına kavuşsun, hem hazır tek yatmayıda çok sevmişkenHenüz yaşına basmamış bi bebeğiniz var.
Bi gece bebeğiniz çok ağlıyor ve eşiniz sizi öylece bırakıp salona uyumaya kaçıyor.
Bu adam ki evliliğiniz boyunca sizden ayrı yatmamak için ne yatılı bi yere gönderir ne gider, en ince noktalarından bitanesi.
Neyse sesinizi çıkarmıyosunuz işe gidecek neticede falan diye (bu arada erken falan degil 10da gidiyor işe).
Ertesi gece bebeğiniz yine yarım saatte bi çığlığı basıyor ve siz her kalkışınzıda eşiniz kolunu bacağını tarafınıza bırakıyor, sizde kibarca dokunup toparlanmasını sağlıyorsunuz.
Tam koluna dokunduğunuz anda "yeter be bi uyutmadın adamı" deyip tellenip yine gidiyor salona.
"Sıgaran bitince gel yatağa deli etme adamı yemin ederim bi daha o yatağa giremezsin" diyorsunuz.
Siz yüz vermiyorsunuz, laubali olmuyorsunuz, hatta iyi geceler hayırlı işler gibi basit cümleleri bile sarfetmeye lüzum görmüyorsunuz.
Son olarak özellikle bu akşam sırf canınızı yakmak için "ohh be yalnız yatmak ne güzelmiş boru vaziyeti alıyorum sabaha kadar kesintisiz uyuyorum, bana resmen iyilik yaptın" diyor.
Evet, pişkin.
şimdi aynı özveriyle cevaplarınızı bekliyorum; Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Sonumuzu diyecektim :)Yataga cagirmam zaten beyfendi oh bee diyerek yer yapiyor yataga gelebilmek icin giderken dusunecekti. Gidene gel demek mevzu ne olursa olsun adetim degildir. Ben bu cocugu anamin evinden getirmedigime gore salonda da uyusa ben o uykuyu onun burnundangetirirdim. En kotu cocugu yanina birakirdim agladiginda. Bizimkilrr yolda bir degil iki tane bakalim. Allah sonunuzu hayir etsin. Yasadiklarini ve soylediklerimi bolca yasiyxaz gibime geliyor
Bebeğin doğunca tekrar konuşalım canim.özellikle ilk 6 ay kolikle bogusan ve 15 gün sonra yasına girecek olmasına rağmen hala geceleri saatte bir uyanan bi bebegin olursa uzun uzun sohbet etmek isterim seninle.emin ol dusundugun kadar kolay bisey degil ve ben bi gun degil iki gun degil tam 1 senedir kaliteli uyku uyuyamiyorum.biraz fazla abartmissin cnm gitsin yatsin nolcakki salonda sende bebeginle rahatca ilgilen. ama seni uzen bebegine olan ilgisizligi zannedersem umursamazca davranmasi yok uykum bolunmedi diye caz yapmasi sanki sen keyfinden uyaniyorsun. bu erkekler cok rahat bebek kendi kendine buyuyor saniyorlar bosver sen annesin simdi butun ilgin bebekte ya kiskanmistir. bende hamileyim uc bucuk aylik her saat basi vc ye kalkiyorum esimi habire iterim kenara git diye bi huzur vermem adama ama o yatagi terketmmez. ben acirim uykusu bolunuyor ise gidecek bu adamcagiz ayri mi yatsak acaba ama o kabul etmez.
bebegim dogunca insallah besik zaten salonda duracak yatak odasinda o yatar bende salonda napalim baska care yok ben sorun etmem yani ayri yatmayi en azindan bir sureligine. yeterki bebisim iyi olsun sende bebisini dusun bosver erkekler boyle malesef...
Bebeğimi alıp annemin evine dönerdim, rahat rahat uyusun, uykucukları bölünmesin diye. Lanet ediyorum ben böyle erkeklere, benim ablamın eşide böyle. O çocuğu tek başınıza mı yaptınız, nedir bu bebeği doğuran kadındır, sorumluluklarııda ona aittir tavırları.. Yaparken iyi de ağlaması mı batıyor şimdi ? Valla git o evden, rahat ve huzurlu uykularına kavuşsun, hem hazır tek yatmayıda çok sevmişken
benim kızımda bazen gecelerce sabaha kadar uyatmazdı
hatta arada kalkar eşim bakar
yada uyanır başımızı beklerdi
yada nöbetleşe bakarız
kızım 3 yaşına girecek dogdugundan beri böyle
dogum yaptıgım zaman eşim gece işten gelirdi gene bakardı
sanırım alışkanlık
ama sen de sorumluluk ver biraz kocana
ne biliyim bezini getir
ben yatıyorum yatarken çocugun mamasını yap üstünü ört vs.ile başla bakalım
çok pis nazar değdim şuan...
Henüz yaşına basmamış bi bebeğiniz var.
Evet, pişkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?