günlerdir eşimle ayrı yataklarda uyuyoruz.

durum özeti..

• yatağa gelmesi için biseyler yaparım, cilveler yanaktan makas almalar ve bilimum hanım edaları..

OY: 23 23,7%
  • bırak ne hali varsa görsün.bi kaç gün yatsın koltukta beli kopunca aklı başına gelir

OY: 74 76,3%

• Ankete Katılan
    97
Bebek ağlamasına ben de hiç dayanamıyorum.
Herhalde ben çocuğu eşime bırakıp salona kaçardım
Şaka bir yana eşinin hareketi hiç hoş olmamış. Elbette çalışıyor dinlenmeye ihtiyacı var ama çocuğu da sen tek başına yapmadın neticede.

Bizde ayrı yatıyoruz oğlum benle uyuyor ve hala emiyor.

eşimin sabah 7de uyanıp işe gitmesi gerekli o yüzden mecburi bir durum

bizimle yatsa çocuk bir türlü uyutmuyor çünkü.

Son düzenleme:
Klasik erkek bencilliği..
Özür dilenecek bir durum yok o sana hafif yumuşak davrandığnda sende aynı ayarda davran düzelirsiniz..
Ama bu durumu ciddi ciddi konuş, çocuk ikinizin.. Ağlayınca başka odaya kaçmak yok!!!

Iş hayatında sorumsuz olan eşimiz evlat sahibi olmanın sorumluluğunda da çuvallamaz inşallah .. Yanlış anlamayın ne olur ama önceki konunuzdan dolayı size inanılmaz saygım var müthiş bir insansınız bence ama eşiniz beş para etmez ..

Yataga cagirmam zaten beyfendi oh bee diyerek yer yapiyor yataga gelebilmek icin giderken dusunecekti. Gidene gel demek mevzu ne olursa olsun adetim degildir. Ben bu cocugu anamin evinden getirmedigime gore salonda da uyusa ben o uykuyu onun burnundangetirirdim. En kotu cocugu yanina birakirdim agladiginda. Bizimkilrr yolda bir degil iki tane bakalim. Allah sonunuzu hayir etsin. Yasadiklarini ve soylediklerimi bolca yasiyxaz gibime geliyor

Anneyi taktir ettim
Elini sıktım,alnını öptüm : -)

Takma bence bırak koltukta yatsın.
Bebek Ağladığın da Gezdiriyormuş gibi yapıp Yanına Gidin Yada Kapısının Önünde gezin .. Anlasın Kaçamayacağını :)

Bebeğimi alıp annemin evine dönerdim, rahat rahat uyusun, uykucukları bölünmesin diye. Lanet ediyorum ben böyle erkeklere, benim ablamın eşide böyle. O çocuğu tek başınıza mı yaptınız, nedir bu bebeği doğuran kadındır, sorumluluklarııda ona aittir tavırları.. Yaparken iyi de ağlaması mı batıyor şimdi ? Valla git o evden, rahat ve huzurlu uykularına kavuşsun, hem hazır tek yatmayıda çok sevmişken

Sonumuzu diyecektim :)

biraz fazla abartmissin cnm gitsin yatsin nolcakki salonda sende bebeginle rahatca ilgilen. ama seni uzen bebegine olan ilgisizligi zannedersem umursamazca davranmasi yok uykum bolunmedi diye caz yapmasi sanki sen keyfinden uyaniyorsun. bu erkekler cok rahat bebek kendi kendine buyuyor saniyorlar bosver sen annesin simdi butun ilgin bebekte ya kiskanmistir. bende hamileyim uc bucuk aylik her saat basi vc ye kalkiyorum esimi habire iterim kenara git diye bi huzur vermem adama ama o yatagi terketmmez. ben acirim uykusu bolunuyor ise gidecek bu adamcagiz ayri mi yatsak acaba ama o kabul etmez.
bebegim dogunca insallah besik zaten salonda duracak yatak odasinda o yatar bende salonda napalim baska care yok ben sorun etmem yani ayri yatmayi en azindan bir sureligine. yeterki bebisim iyi olsun sende bebisini dusun bosver erkekler boyle malesef...

Bebek sesine özellikle dayanamam, hele uykum bölünürse bölenin vay haline! Ama bu düşüncelerdeyse bebeği yapmayacaktı en başında, şimdi seve seve bakmak ilgilenmek zorunda. Ne demek başka odaya kaçmak!

benim kızımda bazen gecelerce sabaha kadar uyatmazdı
hatta arada kalkar eşim bakar
yada uyanır başımızı beklerdi
yada nöbetleşe bakarız
kızım 3 yaşına girecek dogdugundan beri böyle
dogum yaptıgım zaman eşim gece işten gelirdi gene bakardı
sanırım alışkanlık
ama sen de sorumluluk ver biraz kocana
ne biliyim bezini getir
ben yatıyorum yatarken çocugun mamasını yap üstünü ört vs.ile başla bakalım

Mitozla bölünme özelliğinin olmadığını, bebeğinin mitotik aktivite ürünü olmadığını hatırlatsan..

Bebeğin doğunca tekrar konuşalım canim.özellikle ilk 6 ay kolikle bogusan ve 15 gün sonra yasına girecek olmasına rağmen hala geceleri saatte bir uyanan bi bebegin olursa uzun uzun sohbet etmek isterim seninle.emin ol dusundugun kadar kolay bisey degil ve ben bi gun degil iki gun degil tam 1 senedir kaliteli uyku uyuyamiyorum.

Yok canım o kadarda değil artık ehehe yangına körük durumu :)

benim esim de ayni yollari denedi. cok nadir musade ettim gitmesine ama memnun olmayarak.
asla alistirmadim ayri odaya. yoksa sorumluluk almayacak uykusuna bakacakti.
simdi oglum 2 yasinda uyaninca cogu zamanlar o uyutuyor geri. bunu gorev olarak goruyor.
yoksa oyle ne halin varsa gor diyeydim emin ol fosur fosur uyurdu.
umrunda olmazdi.

çok pis nazar değdim şuan...

bebeğim henüz yok ama eşim şimdiden gece ilgilenmek senin sorumluluğun deyip duruyo..
avcunu yalasın..çalışıyorum ben de, gün içinde yatma imkanım yok..
bebek olursa ben uyumazsam o da uyumasın...ancak sevip kaçmayla olmuyo o işler..

bence bu durumun bi standartı yok..
eğer ev hanımı olsaydım benki biraz daha müsamahalı olurdum ama çalıştığım için eşşek gibi yardım edecek beyefendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…