- Konu Sahibi scrolllock
-
Aslında çocugunu çok sever yedirir icirir oynatir.. ama günde 2 saat görüsüyorlar.bütün gün yanyana kalsalar bencilliğinden bebegini görmez gözü eminim.o bebek yalnızca sizin bebeğiniz değil elbette . öncelikle bunu kavrammasını sağlamalısınız. çünkü ben şu an başka bir bakış açısıyla yaklaşacağım bu konuya. evli çiftlerin yaşamında elbete inişler çıkışlar her dönemde olur . bende 15 yıllık evli ve iki çouk sahibi biri olarak bundan çok daha beter sayılabilecek olaylar yaşadım .fakat erkekler kadınlar kadar olgun, sabırlı ve sevecen olamıyorlar tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim. size tavsiyem eşinize ,çocuğunu sevmeyi ve ona karşı sabırlı olmasını aşılayın. sizin yanında uyumasından çok daha önemli bir . şimdiden çocuğuna bukadar duyarsız kalan bir adam ilerde çok daha sevgisiz birine dönüşebilir. çünkü evlat sevgisi erkeklere biz kadınlar gibi doğuştan gelen bir şey değildir. umarım her şey yoluna girer
Ben de ilk dogum yaptigimda 15 gun falan ayri yattik kv emriyle.ama bende onayliyodum cunku dikislerim vardi degmesinden korkuyordum o zaman ise 6da gidiyordu cocuk daha sık kalkıyordu falan falan.. ama üzerinden bi sene geçmiş hala aynı.bu şımarıklık degilde ne?Çocuğu beraber yaptıgınıza göre sonuçlarınada beraber katlanacaksıniz. Ben olsam ikna falan etmem merak etmeyin kendisinin size isı düstügünde zaten tipıs tıpıs gelecek. Bebegim ilk dogdugu gunler kv oglum uyuyamiyorsun yazik ise gidiyorsun asagıda uyu demisti. O an dedim beraber yaptik beraber cekecegiz ben agac kavugundanmı ciktım ?
Bi insanın ağzından bal damlar mı? Bakınız damlıyor arkadaş bal damlıyor.Başlığa okuyunca sandım ki "artik beni sevmiyor, bana küsmüş, ayri yataklarda yatiyoruz" diyeceksiniz.....Eşiniz sadece biraz daha rahat uyumak için başka bir yataga geçiyor...Sizinle ilgili bit problemden degil sadece uyku için......Ha bir de keske tehditvari bi şekilde "şimdi gelmezsen bir daha gelemezsin" tarzı soylemeseydiniz....Öyle tehdit eder gibi söyleyince , adamın da psikolojisi belki o an emir almaya tehdit almaya müsait degildi ve gelmiyorum o zaman dedi....Yani restinize rest çekti....
Bana iyilik yaptın demesi bile bence sizi cok sevdiğini gösteriyor, aklı sıra size takılmak istiyor....İnsan sevdiğine takilir....Size "gelmiyorum" diye rest çektikten sonra geri gelmeyi de erkekliğine yediremiyor....Onun için sizden adım bekliyor....Sizden adım beklediği de surdan belli " bana bi iyilik yaptın ".diyerek size takılıyor,sizi kızdırıyor ki ki siz de pes edip onu tekrardan cagirasiniz....
Yukarıdaki ankete bakınca arada yine bi sevgisizlik mi var diye cok korkmuştum..
Aaa sanki bebeği siz ağla diye tembihliyorsunuz? Bebek o ağlamaz mı? Ağlar tabi! Arada bir kalkıp bi kere de o pışpışlayacağına bi de yataktan gitmiş.Henüz yaşına basmamış bi bebeğiniz var.
Geceleri ortalama 2 saatte bi yaygarayı basıp sizi yerinizden hoplatıyor.
Eşiniz bu durumdan pek tabi şikayetçi çünkü pembe ruyaları bölünüyor beyimizin.
Bi gece bebeğiniz çok ağlıyor ve eşiniz sizi öylece bırakıp salona uyumaya kaçıyor.
Bu adam ki evliliğiniz boyunca sizden ayrı yatmamak için ne yatılı bi yere gönderir ne gider, en ince noktalarından bitanesi.
Neyse sesinizi çıkarmıyosunuz işe gidecek neticede falan diye (bu arada erken falan degil 10da gidiyor işe).
Ertesi gece bebeğiniz yine yarım saatte bi çığlığı basıyor ve siz her kalkışınzıda eşiniz kolunu bacağını tarafınıza bırakıyor, sizde kibarca dokunup toparlanmasını sağlıyorsunuz.
Taa ki 4. Kalkışınıza kadar..
Tam koluna dokunduğunuz anda "yeter be bi uyutmadın adamı" deyip tellenip yine gidiyor salona.
Siz durur musunuz? Arkasından gidiyorsunuz tabi.
Aaa! Bi bakıyosunuz balkonda sigara içiyor.
"Sıgaran bitince gel yatağa deli etme adamı yemin ederim bi daha o yatağa giremezsin" diyorsunuz.
Hoca durur mu? Yapıştırıyor hemen cevabı "gelmiyorum".
Ve izleyen 4 gün boyunca salonda yatıyor eşiniz.
Siz yüz vermiyorsunuz, laubali olmuyorsunuz, hatta iyi geceler hayırlı işler gibi basit cümleleri bile sarfetmeye lüzum görmüyorsunuz.
Ama o arada durumu yumuşatmak için ortaya bişiler atıp çekiliyor.
Mesela siz gün içerisinde hić aramıyorsunuz ama o en az 3 kere arıyor.
Son olarak özellikle bu akşam sırf canınızı yakmak için "ohh be yalnız yatmak ne güzelmiş boru vaziyeti alıyorum sabaha kadar kesintisiz uyuyorum, bana resmen iyilik yaptın" diyor.
Evet, pişkin.
Tebrikler.. bir aile dramı için empati yaptınız.
şimdi aynı özveriyle cevaplarınızı bekliyorum; Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
1.si zaten geceleri o kalkmıyor hatta çoğuna uyanmıyor bile.sadece ağladiginda bi sıçrıyor sonra hımmhimmnniimm deyip temrar dalıyor.Çocuk ağladığında,Eşinin uyanmasinin herhangi bir faydası olacak mi ? Hani Eşiniz de uyanıp birsey yapıyorsa bilemem....
Ama amacınız sırf benim uykum bölünüyor onunki de bilinsin işe bence gerek yok...
Hem adam çalışıyormuş....Geceleri siz bakın, gündüz vakti veya akşam yatana kadar O da yardımcı olur diye düşünüyorum..
Keske yatak ayirmasa....Ama şunu da biliyorsunuz ki yatak ayirmasinin sebebi size olan sevgi eksikliği degil....Ya sizden artik hoşlanmadığı için yatak ayirsaydi Allah korusun....1.si zaten geceleri o kalkmıyor hatta çoğuna uyanmıyor bile.sadece ağladiginda bi sıçrıyor sonra hımmhimmnniimm deyip temrar dalıyor.
2.si esim 9.5 da geliyor isten.bebegim 11de uyuyor.yani gün içinde bana hiç mi hiç faydasi olmuyor maalesef.
Ya zaten olmasında ben ona güvenerek yapmadım çocuğu ama yatak ayirmasi cok kirici degil mi? Bilmiyorum benim icin özel bi konu bu.yatak ayirmak.. özel olmalı yani.
Henüz yaşına basmamış bi bebeğiniz var.
Geceleri ortalama 2 saatte bi yaygarayı basıp sizi yerinizden hoplatıyor.
Eşiniz bu durumdan pek tabi şikayetçi çünkü pembe ruyaları bölünüyor beyimizin.
Bi gece bebeğiniz çok ağlıyor ve eşiniz sizi öylece bırakıp salona uyumaya kaçıyor.
Bu adam ki evliliğiniz boyunca sizden ayrı yatmamak için ne yatılı bi yere gönderir ne gider, en ince noktalarından bitanesi.
Neyse sesinizi çıkarmıyosunuz işe gidecek neticede falan diye (bu arada erken falan degil 10da gidiyor işe).
Ertesi gece bebeğiniz yine yarım saatte bi çığlığı basıyor ve siz her kalkışınzıda eşiniz kolunu bacağını tarafınıza bırakıyor, sizde kibarca dokunup toparlanmasını sağlıyorsunuz.
Taa ki 4. Kalkışınıza kadar..
Tam koluna dokunduğunuz anda "yeter be bi uyutmadın adamı" deyip tellenip yine gidiyor salona.
Siz durur musunuz? Arkasından gidiyorsunuz tabi.
Aaa! Bi bakıyosunuz balkonda sigara içiyor.
"Sıgaran bitince gel yatağa deli etme adamı yemin ederim bi daha o yatağa giremezsin" diyorsunuz.
Hoca durur mu? Yapıştırıyor hemen cevabı "gelmiyorum".
Ve izleyen 4 gün boyunca salonda yatıyor eşiniz.
Siz yüz vermiyorsunuz, laubali olmuyorsunuz, hatta iyi geceler hayırlı işler gibi basit cümleleri bile sarfetmeye lüzum görmüyorsunuz.
Ama o arada durumu yumuşatmak için ortaya bişiler atıp çekiliyor.
Mesela siz gün içerisinde hić aramıyorsunuz ama o en az 3 kere arıyor.
Son olarak özellikle bu akşam sırf canınızı yakmak için "ohh be yalnız yatmak ne güzelmiş boru vaziyeti alıyorum sabaha kadar kesintisiz uyuyorum, bana resmen iyilik yaptın" diyor.
Evet, pişkin.
Tebrikler.. bir aile dramı için empati yaptınız.
şimdi aynı özveriyle cevaplarınızı bekliyorum; Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
Çok haklısın arkadaşım,bebeğe baba bakmak bile istese beceremezsun deyip vermiyorlar.oyle yaka ignesi gibi cocuk koynunda gezmezler.
o kucağa atılan bebek varya . ha işte o benimTabi ki ayrı yatabilirsin
Sen ve bebeğimiz beraber salonda yatın derdim
Bebek sesinden kaçmış
Bebek iki saatte bir uyanıyorsa o da bakacak
Bebeğin sorumluluğunu hissedecek
Yok öyle salonlara kaçmak
Git at bebişi de kucağına
Iyi geceler size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?