günlerdir eşimle ayrı yataklarda uyuyoruz.

durum özeti..

• yatağa gelmesi için biseyler yaparım, cilveler yanaktan makas almalar ve bilimum hanım edaları..

OY: 23 23,7%
  • bırak ne hali varsa görsün.bi kaç gün yatsın koltukta beli kopunca aklı başına gelir

OY: 74 76,3%

• Ankete Katılan
    97
Bazi hanimlrin hayat musterek diyerek eslerine hic acimadiklarini dusunuyorum... Ev isiyle El isi ayni degil bence..

Aslında çocugunu çok sever yedirir icirir oynatir.. ama günde 2 saat görüsüyorlar.bütün gün yanyana kalsalar bencilliğinden bebegini görmez gözü eminim.

Çocuk ağladığında,Eşinin uyanmasinin herhangi bir faydası olacak mi ? Hani Eşiniz de uyanıp birsey yapıyorsa bilemem....

Ama amacınız sırf benim uykum bölünüyor onunki de bilinsin işe bence gerek yok...

Hem adam çalışıyormuş....Geceleri siz bakın, gündüz vakti veya akşam yatana kadar O da yardımcı olur diye düşünüyorum..

Bu herif seni cok seviyor haberin Olsun....Sen de cok uzatma....Sana "gelmiyorum" dedikten sonra da erkekligine yediremiyor....Onun için seni tatlı tatlı kızdırıp pes ettirmeye çalışıyor....Bana iyilik yaptin diyereke sana takılıyor, sabrını zorluyor ki sen de pes edip tekrardan adamı cagirasin....

Tamam adam işe gidecek uyusun zaten anne her gece kalkıp ilgilenmek zorunda emzirme için bilmem ne için. Ama burda bebek hiç uyumamış susmadan ağlamış işte bu durumda babanın da yardım etmesi gerekir. Bu yüzden haksız eşiniz..

Ben de ilk dogum yaptigimda 15 gun falan ayri yattik kv emriyle.ama bende onayliyodum cunku dikislerim vardi degmesinden korkuyordum o zaman ise 6da gidiyordu cocuk daha sık kalkıyordu falan falan.. ama üzerinden bi sene geçmiş hala aynı.bu şımarıklık degilde ne?

Bi insanın ağzından bal damlar mı? Bakınız damlıyor arkadaş bal damlıyor.

Cok şükür şimdillik ciddi bi sorunumuz yok.cok sagolun.

Aaa sanki bebeği siz ağla diye tembihliyorsunuz? Bebek o ağlamaz mı? Ağlar tabi! Arada bir kalkıp bi kere de o pışpışlayacağına bi de yataktan gitmiş.

1.si zaten geceleri o kalkmıyor hatta çoğuna uyanmıyor bile.sadece ağladiginda bi sıçrıyor sonra hımmhimmnniimm deyip temrar dalıyor.
2.si esim 9.5 da geliyor isten.bebegim 11de uyuyor.yani gün içinde bana hiç mi hiç faydasi olmuyor maalesef.
Ya zaten olmasında ben ona güvenerek yapmadım çocuğu ama yatak ayirmasi cok kirici degil mi? Bilmiyorum benim icin özel bi konu bu.yatak ayirmak.. özel olmalı yani.

Keske yatak ayirmasa....Ama şunu da biliyorsunuz ki yatak ayirmasinin sebebi size olan sevgi eksikliği degil....Ya sizden artik hoşlanmadığı için yatak ayirsaydi Allah korusun....

O gelmiyorsa Sen salona git yanında yat :)))...Ya da de ki bebek diyor ki " ikimizi de aynı yatakta görmek istiyorum yoksa uyuyamiyorum ben "
Adam gelirse de kovma ha :))))

2 saat çok bize ortalama 40 dakikada bir uyanan bir bebegim var çok yıprandım psikolojimin bozulduğunu hissediyorum allahtan eşimde saçmalayıp beni çıldırtmıyor yoksa halimi düşünemiyorum

Tabi ki ayrı yatabilirsin
Sen ve bebeğimiz beraber salonda yatın derdim
Bebek sesinden kaçmış
Bebek iki saatte bir uyanıyorsa o da bakacak
Bebeğin sorumluluğunu hissedecek
Yok öyle salonlara kaçmak
Git at bebişi de kucağına
Iyi geceler size de

Canım erkeklerin yüzde sekseni böyle sana tavsiyem biraz sabır göster eminim senin yanına gelecektir ama dayanamıyorsan sen git yanına büyüklerimizin bir sözü vardır kocaya gurur olmaz diye birkaç gün bekleyin umursamamış gibi yapın baktın olmuyor sen git bu durumada alışırsanız birbirinizden soğursunuz

Sende bebegin yatağını kocanın yattıgı odaya kòy önce o uyansın.Duymadım de aglayinca bebek alsın getirsin .Seninde uykuya ve paylaşmaya ihtiyacın var.Birazda bayanlar alistiriyor kocaları .Bebekleri ilk günlerde elletmiyorlar eşlerine ,adamlarından canına minnet yayıla yayıla uyuyorlar.

Simdi biraz aykiri cevap olacak belki hatta tepki de cekecek ama yazayim.
Kazakistanda, Libya da, Rusyada, Fransa ve Amerikada yasayan bir cok arkadasim var. Yillardir gorustugun. Hatta ben de gittim Rusyadaki arkadasimin yanina, bizzat gordum.
Bizim Turk kadinlari kadar sikayet eden anneler, kadinlar gormedim :)
Ister kizin ister yuz burusturun ama gercek olan bu. Onayladigim diyemem tam olarak, ama gordugum bu.

O kadinlar icin oncelikle esleri gelir. Cocuga bakarlar, yemegi yaparlar, isten geldiklerinde hersey hazir olur ve bunlari cok bakimli sekilde yaparlar.
gece bir defa cocuk aglamaktan catlasa da odaya almaZlar. Bebek telsizi vardir.
oyle yaka ignesi gibi cocuk koynunda gezmezler.
ve evet esleri eger isterse bebege bakar uykusu agirsa anne bakar ve asla sikayet etmez.
adami da cocugu gibi gorup onu da idare eder evet bu gercek.
cidden bilincli akilli ve cok fedakarlar.

Bizler ise dirdirciyiz. Hic sevmiyorum bu huyumuzu.

Cocugu baska odaya al. Telsizi dene
adam baska odaya gidiyor diye de basinin etini yiyip durma arkadasim.
Iyice kaybedersin sonra odayi birak evden gider
erkek zora gelemez dirdir sevmez yaradilisi oyle.
Az idare et durumu hemen sunguleri dikme.

o kucağa atılan bebek varya . ha işte o benim
şimdi kazık kadarım tabi ama zamanında bende çok ağlarmışım. bigün babam bi uyutamadın şu çocuğu gibi bi cümle kurmuş uyku sersemi. annem beni kucağına atıp al sen uyut ben uyumaya gidiyorum demiş bırakmış gitmiş babam bi saat uğraşıp yapamayınca tabi anneciğim kıyamayıp geri gelmiş

Adamın erkeklik gururu var tabii, ama sizin gururunuz yok, olmasına da gerek yok. Gidip hep sırnaşmalı, oynaşmalısınız ki kocanız sizi terk etmesin. Hem gidip ağaçtan bebek topluyorsunuz, bir de kocanızdan biraz destek bekliyorsunuz yani olacak şey mi?

Bazı insanların yazdıklarını, kendilerine biçtikleri rolü hiç anlayamıyorum.

Bırakın yatağı terk etmeyi bilen adam kuyruğunu kıstırıp kendi dönsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…