Günlerdir geçmeyen mide bulantım

Canım başın sağolsun çok üzüldüm sorunların pskolojik gibi görünüyor.ilaç verilmiş gerçi ama onlardan fayda sağlamak için düzenli kullanman şart.enaz 1 ay kullanman lazım etki için.miden için doğal dağ kekiği suyu alabilirsin aktardan.sağlıcakla kalın

bize anlatsanız, olmaz mı?
Ayy neden olmasın..
Ya tahmin edersiniz ki ölüne alışmak kabullenmek çok zor çok çok zor. Ben geçen aya kadar alıştım diyodum alışıyorum sanıyodum. Ta ki 26 şubata kadar (1gün önce tam 4ay olmuştu eşim gideli) o akşama bi misafir gelecek dedi annemler. Ufak tefek ikramlık bişeyler hazırladım gücüm yettiği kadar. Neyse ben hazırlık yapıyorum bir yandan bir yandan da diyorum ki asamlar bize taziyeye geliyo ne uğraşıyorum.
Neyse akşam oldu adamlar baya baya oğullarını alıp dünürlük in gelmişler. Allahıımm başımdan aşağı kaynar aular döküldü resmen yaa :( Teyzemin gelinine kadar tüm akrabalarım duymuş bi ben saf kalmıiım duymadık. Ya ben daha yüzüklerimi takıyorum. Adını anmadan geçirdiğim tek günüm yok. Hadi gelenler bunu bilmez ama ben aileme ne deyim. Bildiğin deliye döndüm. O gün eşimin öldüğü ilk güne döndü halim sürekli yorgun sürekli ağlamaklı isteksiz. Ya ben o günleri ne zorluklarla atlatıp bu güne gelmiştim. Bütün emekleri iyileşmiş bütün yaralarım tekrar tazelendi.. :((((
Allahım sabır ver...

Canım başın sağolsun çok üzüldüm sorunların pskolojik gibi görünüyor.ilaç verilmiş gerçi ama onlardan fayda sağlamak için düzenli kullanman şart.enaz 1 ay kullanman lazım etki için.miden için doğal dağ kekiği suyu alabilirsin aktardan.sağlıcakla kalın
Çok sağolun. Ben doktora ilaç vermesine gerek yok dinlese yeter diyerek gitmiştim aslında o yüzden de içmemiş olabilirim..
Bi denerim teşekkür ederim.
Yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah...

Başınız sağolsun .bence önce bir test alın ne olur ne olmaz 4 ayda çok fazla karın şişmiyor kiloluysanız belki bünyeniz göstermiyor,sonrasında idrar yolları enfeksiyonu olabilir buda miğde bulantısı,ateş,halsizlik ,baş ağrısı yapıyor ,ama ilaç kullanmadan önce bir test yaptırın derim
Çok kilolu değilim ama karnımda hiç bi değişiklik yok. Teşekkür ederim..

Basınız sagolsun muhtmelen sıddetlı depresyon gecırıyosunuz hayatımın bıdoneminde check yptan gecmek zorunda kaldım bende hergun bır baska yerım agrıyodu sonunda dusuk doz antıdepresanla kurtuldum agrılardan .. Beynınızde bırıktırdıklerınız vucudunuza mıdenıze vuruyordur tabı bu doktora gıtmemenız ıcın sebeb degıl bıkac tetkıkle onemli bıseyınz var mı ogrenırsınız sizinyasamanız gerekıyor toparlanın bı an once gerekırse pskılojınız tedavı edılır ölüm cok acı ama esınız sonsuzluga gıttı bıgun hepımız gıdecegız ama boyle yıpratmayın kendınızı
Sağolun.. Çok tşekkür ederim yazdıklarınız için.

Ayy neden olmasın..
Ya tahmin edersiniz ki ölüne alışmak kabullenmek çok zor çok çok zor. Ben geçen aya kadar alıştım diyodum alışıyorum sanıyodum. Ta ki 26 şubata kadar (1gün önce tam 4ay olmuştu eşim gideli) o akşama bi misafir gelecek dedi annemler. Ufak tefek ikramlık bişeyler hazırladım gücüm yettiği kadar. Neyse ben hazırlık yapıyorum bir yandan bir yandan da diyorum ki asamlar bize taziyeye geliyo ne uğraşıyorum.
Neyse akşam oldu adamlar baya baya oğullarını alıp dünürlük in gelmişler. Allahıımm başımdan aşağı kaynar aular döküldü resmen yaa :KK43: Teyzemin gelinine kadar tüm akrabalarım duymuş bi ben saf kalmıiım duymadık. Ya ben daha yüzüklerimi takıyorum. Adını anmadan geçirdiğim tek günüm yok. Hadi gelenler bunu bilmez ama ben aileme ne deyim. Bildiğin deliye döndüm. O gün eşimin öldüğü ilk güne döndü halim sürekli yorgun sürekli ağlamaklı isteksiz. Ya ben o günleri ne zorluklarla atlatıp bu güne gelmiştim. Bütün emekleri iyileşmiş bütün yaralarım tekrar tazelendi.. :KK43:(((
Allahım sabır ver...

vallahi annenlere ne desem bilemedim
pes yani
4 ay nedir ki?
nasıl böyle birşey beklerler sizden?
gelenler de bilmez de bi zahmet tahmin etsinler, böyle acı bu kadar çabuk geçer mi

arkadaşım eminim yaşadığın kayıp çok zor
ben gördüğüm bir rüyadan bile ne kadar etkilenmiştim ki sen gerçeğini yaşamışsın

şu yazdıklarına ne yazacağımı bilemedim inan

Başınız sağolsun :KK42:. Stresten en çok mide etkileniyor. Psikolojik. Daha iyi bir doktor bulup tedavi olun.

Ailenize De anlam veremedim. Tepkinizi koyun tekrar Böyle birşeye kalkışmasınlar. Rahat biraksinlar sizi

vallahi annenlere ne desem bilemedim
pes yani
4 ay nedir ki?
nasıl böyle birşey beklerler sizden?
gelenler de bilmez de bi zahmet tahmin etsinler, böyle acı bu kadar çabuk geçer mi

arkadaşım eminim yaşadığın kayıp çok zor
ben gördüğüm bir rüyadan bile ne kadar etkilenmiştim ki sen gerçeğini yaşamışsın

şu yazdıklarına ne yazacağımı bilemedim inan
Doğal olarak herkesin düşününce bile tüylerini diken diken eden içini ürperten şeyleri ben bir bir yaşıyorum..

Başınız sağolsun :KK42:. Stresten en çok mide etkileniyor. Psikolojik. Daha iyi bir doktor bulup tedavi olun.

Ailenize De anlam veremedim. Tepkinizi koyun tekrar Böyle birşeye kalkışmasınlar. Rahat biraksinlar sizi
Sağolun..
Henüz stressiz bi hayat yaşayamadım malesef. Daha 21yaşındayım yaşamaktan da korkar oldum.
Valla ben başta ailem kimseyi anlamaya da çalışmıyorum herşeyi koyverdim gitti yani. Bi gün ellerinden akıp gidecem diye korkuyorum. Kendime zarar vermekten kötü bi hayatı ailem yüzünden yaşamaktan korkuyorum.
Çok güler yüzlü toplum içine girdikten bi süre sonra alışırım açık da bi insandım ama iyice içime kapandım kimseyle konuşmak istemiyorum şimdi...

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ya bende ne diyeceğimi bilemedim ailen nasıl böyle bişeye kalkışıyor anlam veremedim. Ama üzme kendini artık. Eşin için yapacağın en iyi şey dua etmek ruhunun huzura ermesi azap çekmemesi için. Kuran oku sende rahatlarsın. Ama hepsinden önemlisi doktora git. Kendi sağlığını düşünmek zorundasın. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun.

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Ya bende ne diyeceğimi bilemedim ailen nasıl böyle bişeye kalkışıyor anlam veremedim. Ama üzme kendini artık. Eşin için yapacağın en iyi şey dua etmek ruhunun huzura ermesi azap çekmemesi için. Kuran oku sende rahatlarsın. Ama hepsinden önemlisi doktora git. Kendi sağlığını düşünmek zorundasın. Rabbim şifa versin inşallah en yakın zamanda sıkıntılarından kurtulursun.
Sağolun Allah razı olsun.. Kuran en iyi şifa kaynağı zaten. Sağolun inşallah atlatırım bu günleri...
Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Allahım sabırlar versin, ruhunu rahatlarsin, gönlüne ferahlık, genişlik ihsan etsin. Daha çok da kucuksun. Rabbim ömrünü bereketlendirsin..

ah canım neler yaşamışsın bu genç yaşında. çok üzüldüm acını yüreğimde hissettim. bir önerim yok sadece bunu söylemek istedim.

Selam kızlar.
Günlerdir sürekli geçmeyen bitmeyen mide bulantısı yaşıyorum. Önceleri bu kadar sık ve uzun süreli değildi. Bu ne böyle :KK43:(
Birde bi üşüme nöbeti geliyo. Kendime tanı koyamıyorum. internetten baktım sürekli mide bulantısı neden diye iyice korktum. Bi süredir büyük üzüntü yaşıyorum. Eşimi kaybettim .Yastayım. 4aydır regli olmadım. Doktora gitmek istemiyorum korkuyorum kötü bişey çıkarsa diye.
Offf...

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un. ( Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.)

Başınız sağolsun. Allah sabır versin size ve sevenlerine. Eşinize de Allah rahmet eylesin. Mekanını cennet eylesin (amin)

Doktora görünün kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bulantınız üzüntüden olabilir. Babam üzüldüğü zaman midesine vurur istifra eder ondan biliyorum. Belki sizinki de öyle bir durumdur.

Hem ruhsal hem bedeni yönden Yüce Allah güç, kuvvet, şifa versin size. (Amin)

Allah sabır ve sağlık versin. Çok gençmişsin. Eşinin de mekanı cennet olsun.

Ankarada yaşıyorum. Çalışmayı düşünüyorum özellikle de bu günlerde aşırı derecede evden çıkmaya ihtiyacım var. Kendime yetecek kadar dini eğitimim var çok şükür ve bildiklerim öğrendiklerim çok destek oluyo manevi anlamda sabır konusunda..
Doktor devlet hastanesinde bi doktordu. 10dk falan kalabilmişimdir yanında.
Elimde olsa şuan yaşadığım yeri değiştirmek isterdim. Sanki uzağa gitsem acılarım beni bırakmayacak ama ısrarla buradan taşınmak istiyorum (şuan annem ve iki abimle yaşıyorum)
Çok teşekkür ederim söyledikleriniz için..

Mekan degıstırmek bısey degıstırmeyecektır.Anılarınızı da ıcınızde goturecegınız ıcın.. Allah size sabır versin.. Kafanızı mesgul edecek seylerle ugrasırsanız bıraz daha az dusunmek ıyı gelecektır.Yoksa ınsan anılarla boguluyor.Farklı bir doktora görünün.SGK Hastanelerındeki psikiyatrlar cok saglıklı degıl.O yuzden bır faydasını gorememıssınızdır.Ankara da bıldıgım bı doktor yok ama ıstersenız arastırırım sizin için..

Başınız sağolsun , hamıle olma ıhtımalınız yok sanıyorum degıl mı mutlaka bakılmıstır ? Korkmadan doktora gıdın malesef hayat devam edıyor

Back
X