Günlerim boş boş geçiyor

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Gece 3 4civari uyuyorum.Bos boş netten film falan izliyorum.Ya da kpss çalişiyorum.Babam sürekli evde akşama kadar.Bana sürekli is bulmadin mi sen, bu hala işsiz mi falan diyo.Bir ay olcak işi birakali.Part time iş bakiyorum bi yandan sinavima bakayim diye.Ama evde cidden çalisamiyorum.Babam evde sataşiyo surekli.Okudu bisey olamadi diye.Diger odalar soguk ve karanlik.Sadece bir oda aydinlik biraz O odadada surekli sigara falan içiliyo.Zamanim cidden boşa geçiyo farkindayim.Akraba nasihatlari herkese neden issiz oldugunu açiklama. :-( Karanlik oda cidden soguk olmasa yazin orda bi şekilde çalisiyodum.Ama soba yaksam babam laf eder.Nasil kazancam bu şartlarda bilmiyorum.Hayat çok boş geliyo :-(

Allah yardımcın olsun ,sen hırsla asıl derslerine boşver
Düşünüp üzülüp durma oradan nasıl kurtulurumun çaresine bak
Evet.Simdi benim kiz kardesim liseyi bitirdi markette çalisiyo.Eve makina ve firin aldi.Tum akrabalarin dilinde.Ben işi biraktim zaten part çalisiyodum.Yok onun kadar olamamisimda.babam zaten anlamiyo kpss falan.Anlasa bi şekilde beni dershaneye yollardi.Anca para istemeyi bilir.Surekli uykum geliyo bu evde

Sabret her sey guzel olacak. Sen sabirla ve ısrarla iş ara. Ben elimde cv sanayi bölgesinde kar yağarken her fabrikaya eleman ihtiyaciniz var mi diye sordum. Yürürdüm her gün son harcligim bitene dek. Ayaklarim su toplardi. Metroya da cok uzakti. Istedigim gibi bir iste calismiyorum cok da huzursuzum ama evde daha da huzursuzdum. Soguk loş odalar...tükenen hayallerim umudum. Hakkinda hayirlisi olsun.

soruna odaklanma canım çözüme odaklan neler yapabilirim de işim olabiliri düşün
senin yaşadıklarını kısmen yaşadım 5 yık kpss serüvenim oldu
ama hiç vazgeçmedim çok şükür kazandım
sürekli uykunun gelmesi ya ders çalışmamak için yada sıkıntılardan kaçmak için
sıkı çalış ve bahaneler üretme herşey sende bitiyo ve başlyo

Tesekkurler.Bi yandan bakiyorim is umarim bulurum

Evet aslinda.Surekli evdeyim ama çalismiyorum.Kazanamayinca pisman olucam :-(

karanlık maranlık soğuk deme. otur çalış orda. yorgan battaniye al sarın, sıcak su torbası al, otur.

senin çabaladığını görünce babanın da çenesi biraz kapanır.

hem güzel çalışırsan onun lafları da sana koymayacak bak göreceksin.

Evet haklisinda o susmaz

Size en yakın kütüphaneye gidin. Kaloriferli oluyorlar. Hem daha sıcak bir ortamda çalışırsınız, hem negatif sözler duymazsınız. Bir de erken yatıp erken kalkarsanız sizin için çok iyi olur, kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Aslinda kutuphane on dakika mesafe uzaklikta.Sicak ortam da.oraya cocuklar falanda cok geliyo

25.Fizik ogretmenligi
Özel ders versen cocuklara? Pek anlamam bu islerden ama. Sayisal cikislisin özel sektörde fabrikalarda üretim sorumlusu veya idari kisimda guzel bir alanda atanana kadar calisabilirsin.
Benim calistigim fabrikada bilgisayar ögretmeni bir kiz var atanamamis. Kizcagiz uretimde pres basiyordu. Şefime söyledik onu santral e aldirdik.

Kiyamam ya.Sinava az kaldigi icin ben part is bakiyorum bi yandan.Ozel ders icin cevrem yok.nete ilan verdim sapiklar msj atti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…