çok teşekkür ederim sizin tatlılığınız oÇok tatlısınız.. Umarım kızınız da siz de hep mutlu olursunuz
Ay niye böyle hissediyorsun abla ? İnsana bazen bunalmışlık gelir ama umudunu kaybetme lütfen. Hedeflerin var daha. Bir şeylere yetişmek için koşmayı bırak bazen de bi durup bakmak lazım. Koş koş nereye kadar yürüyerek devam et sen de..herşeyden çok bunaldım herşey çok üstüme geliyor gibi. deliricem hiçbirşeye yetişemiyorum. sabrediyorum düzelecek diye ama birşeyin düzeleceği yok gibi bütün umudumu kaybetmek üzereyim
ya çok teşekkür ederim, daha iyiyim şuan. umudum aslında hep var ama bazen böyle düşüyorum ister istemez. hedeflerimin peşindeyim, gerçekleştirene kadar bırakmam ama msjın moral da olmadı değilAy niye böyle hissediyorsun abla ? İnsana bazen bunalmışlık gelir ama umudunu kaybetme lütfen. Hedeflerin var daha. Bir şeylere yetişmek için koşmayı bırak bazen de bi durup bakmak lazım. Koş koş nereye kadar yürüyerek devam et sen de..
Eminim yakın zamanda motivasyonunu bulacaksın üzme kendini
Ne oldu?herşeyden çok bunaldım herşey çok üstüme geliyor gibi. deliricem hiçbirşeye yetişemiyorum. sabrediyorum düzelecek diye ama birşeyin düzeleceği yok gibi bütün umudumu kaybetmek üzereyim
parasal yönden sıkıştım her zamanki gibiNe oldu?
Tek kellime 4 harf.
tamam içimden devam o zamanTek kellime 4 harf.
İlk harfi veriyorum E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?