günlük 1200 kcal alarak zayıflama

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhaba,
eski bir üyeyim ve hep zayıf bir insandım. doğumdan sonra bir türlü kilo veremedim.
her yöntemi denedim.
şimdi bir yöntem buldum ama yardımcı bir ürün kullanarak ( reklam yapmak istemiyorum isim vermiyorum. iseyen olursa özelden sorabilir.)

yaptığım diyet tamamen ;

diyet planı kadınların günlük 2000 - 2200 erkeklerin ise 2400 - 2600 kcal enerjiye ihtiyaç duyduğu göz önüne alınarak, günlük 1200 kcal alımı üzerine tasarlanmıştır. Vücud ihtiyacı olan eksik kaloriyi yağları yakarak elde eder, böylelikle yağlar erimeye başlar. Özellikle ana yağ depoları olan bel, basen, karın ve göbek bölgesinde çok kısa bir sürede gözle görülür incelmeler meydana gelir.

bendeki incelmenin resmini ekliyorum ve haftalık eklemeye devam edeceğim
Bu arada hiç aç kalmadım ve sürekli yedim 6 öğün yeniyor ve sağlıklı besin alınıyor.
ayrıntıları yazacağım

09.00 ...... yardımcı ürünüm
11.00 (1. ARA ÖĞÜN max 100 kalorilik)
13.00 öğlen yemeği (max 500 kalorilik)
15.00 (2. ARA ÖĞÜN max 100 kalorilik)
19.30 ...... yardımcı ürünüm
21.00 (3. ARA ÖĞÜN max 100 kalorilik)
her ................yardımcı ürünün üzerine 1 büyük bardak su içilir. Gün içinde içilen su miktarı 3 litreye tamamlanır.

ÖRNEĞİN... sabah ara öğünde de 1 haşlanmış yumurta + 1 salatalık + yarım domates yemenizi tavsiye ederim
öğleden sonraki ara öğünde 1 meyve ya da 1 avuç leblebi ya da 1 bardak kefir
akşam son ara öğünde 1 kase yoğurt içine kırmızı pul biber ekleyip yiyebilirsiniz

örnek olarak öğlen ana öğünde 1 kase çorba + ızgara tavuk göğüs yiyebilirsiniz. Ya da 1 kase çorba + yağsız sebze yemeği ya da 1 kase çorba + salata yiyebilirsiniz ya da ızgara et + yağsız salata yiyebilirsiniz

sınırsız bitki çayı , şekersiz türk kahvesi , kola zero ( şekersiz herşey)
benim ağzım boş durmuyor..

yardımcı ürün süt ile beraber 200 kalori
toplam 1200 kalori yapıypor.

benimle beraber bu yola baş koyacak yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…