Günlük 150 TL

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Arkadaşlar apartmanda bir abla 19 aylık bebeğimin 8-17.30 saatleri arasındaki bakımı İçin günlük 150 TL istiyor , bu da eski fiyat dedi üstelik
Genelde onun evinde olacaklar ,bana yemek temizlik vs katkısı olmayacak , bir de biraz baskın biri , bu binada iki bebeğe daha baktı önceki zamanlarda , güvenilir biri ama öyle çocuğuma eğitici birşeyler katma durumu yok , göz kulak olup günlük bakımını yapacak sadece , her gün de vermeyeceğim , yani ayda 10-15 gün arası ona ihtiyacım olacak
Bana çok geliyor bu fiyat zoruma gidiyor , sizce nasıl

Aylık 20 gün normal iş günü için 3000 e tekabül ediyor 10-15 gün içinse 1500 altı olmuyor 1500 tl ye gerekirse biraz ekler aylık olarak eve birisini alırdım ben olsam evim temizlenir çocugumun ortamı degişmez bir de yemeğim hazır olurdu bana aynı bina içi miktar aşırı yuksek geldi

Günlüğe vurmayın da 1500-2000 alacak diye onbeş yirmi gün gelecekmiş ..
Sonuçta siz de o kadar ise gidiyorsunuz ama daha fazlasını kazanıyorsunuz. Üstelik SGK ödeniyor . Sizin patronunuz da " ulan alt tarafı ayda 10-15 gün geliyor, bu kadar para alıp bir de sskya bir o kadar para veriyoruz, çıkartamiyoruz da. Ağrıma gidiyor" dese ne kadar yanlıssa sizin dusunceniz de o kadar yanlış
Ama bence evde TV izleyecek, telefonla oynayacak orta yaş üstü bir Kadinin uc yaşında bir çocuğa bakması dediğiniz gibi o çocuğa hiç bir şey katmaz. Müge anlı kültürü gelişir sadece:) kreş bulsanız?

Günlük asgari ücretten biraz fazla. E o da normal ayda kaç gün vereceksiniz ne zaman belli değil sanırım. Bana normal geldi. Ha ben komşuma çocuk baktırmam ama hem güzel baksın hem ucuz olsun beklentisi sıktı artık. Zorunuza gidiyorsa kendiniz bakın :)

Çocuk gelişimi mezunuyum.
Arkadaşlarım kreş ve okullarda çalışmaya başlamadan önce evde bebek ablaligi yapıyorlardı
Çocuğunuza böyle bir kişi bulmanızı öneririm.
Hem eğitici aktiviteler yapıyorlardı hem çocukla ilgileniyorlardi.
Birde ben komşu çocuğuna bakma konusunu açıkçası sevmiyorum.kendi evinde bakıyorlar genelde
Ev temizliği,yemek,kendi işleri ve varsa çocukları derken birde çocuk bakımı işleri karışık oluyor.kendi evinizde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Aylık 3000 TL normal günlük ücretle çalışmayın.

Evet ya hem ucuz olsun hem çocuğuma bakılsın gerçekten sıktı bu forumda. Ayrıca emanet çocuk bakmak ciddi anlamda çok zor bir iş bana göre.

Günlük ücret ile aylık ücret birbirinden farklı olur günlük ücretler bir tik fazla olur her zaman.

Eve yardıma gelenlerde temizlik için gunluk gelirlerse 250.300 arasında gelirler o yüzden günlük 150 lira istemesi normal.

Evet ya hem ucuz olsun hem çocuğuma bakılsın gerçekten sıktı bu forumda. Ayrıca emanet çocuk bakmak ciddi anlamda çok zor bir iş bana göre.
Daha bi de temizlik yemek yok diyor konu sahibi Günlük 150tlye çocuksuz temizlik yemek yapmaya gelen varsa bana da gelsin. Üstüne bi de çocuğa bakacak anca hak edecek para da para olsa.

Çocuk bakıcısı adı altında tutup bir de temizlik yemek beklemek çok ilginç. Bütün işverenler aynı kafada demek ki. Para veriyoruz madem cılkını çıkaralım.
Sizin evinizde bakacak birini bulun madem. Sesi de çıkmasın. Çok ihtiyacı olsun ki istediğiniz herşeyi yapsın.

Oh ne ala memleket
Hem temizlik yemek yapsın, hem çocuk baksın.
150 TL cik digil mi, zirimi gidiyir desin.
Az bile söylemiş fiyatı.
Günlük temizliğe gidenler 3 saatlik temizliğe aliyor bu fiyatı.
Şaka gibi bana katkısı olmayacak diyebiliyorsun bir de.
Kadının yerinde olsam al o fiyata otur kendin bak derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…