Günlük 150 TL

Temizlik için şu an bizim burada günlük 250 Lira istiyorlar. Siz hem çocuk baksın, hem evimin işini görsün, hem yemek yapsın istiyorsunuz ve 150 Lira vermek zorunuza gidiyor. Gerçekten ilginç.
Kadının çocuğunuza eğitim olarak bir katkısı olmayacaksa ve kendi evinde bakıp bir yandan evinin işini görecekse ona vereceğiniz ücreti bir kreşe verin. Hem çocuğunuz sosyalleşir hem de eğitlir.

Daha bi de temizlik yemek yok diyor konu sahibi Günlük 150tlye çocuksuz temizlik yemek yapmaya gelen varsa bana da gelsin. Üstüne bi de çocuğa bakacak anca hak edecek para da para olsa.
Şehir farklılığımı acaba 150 tl ye geliyor benim yardımcım . Haftada üç gün yıllardır böyle bir düzenimiz var her eylül ayında bir fiyat belirler itiraz etmem. Düzenli alan arkadaslarımında ödedikleri rakam bu
Adres verin gondereyim sizede

kendi patronu ekstra 3 iş verse haksızlık diye çığlık atacak insanlar kendileri iş veren tarafına geçince aynını yapıyor vallahi.
evet o kadın bakarken eğitim anlamında katkısı olmayacak belli. ama bu paraya da ancak bu bulunur zaten.
yani bazen ne kadar ekmek o kadar köfte oluyor. herşey tam olsun ama ucuz olsun beklentisi sadece hayal kırıklığı

Neredesin ki ?
Burası İstanbul yarim gün temizliğe 250-300 tl

Hiç yoktan yere zorunuza gitmesin fiyat gayet makul. Eğer hem yemek yapsın hem temizlik yapsın hem çocuk baksın derseniz bu üç iş eder, ona göre üç işin parasını vermelisiniz. Siz sadece çocuk bakımını düşünün üstelik küçük bebek günlük 150₺ normal. Zaten hep değil 15-20 gün diyorsunuz

Bence çok. Çünkü kendi evinde bakacak. Kendi ev işleri yemeği derken çocuk arada kaynayacak. Ayrıca guvenilirlik de tartışılır. O eve kim gelip gidecek belli değil.
Bazi arkadaslar sana o kadar verilse naparsin demis de sanki herkes kendi evinden mi çalışıyor herkes is yerine gidiyor.

Pardon cevap yazacaktım yanlışlıkla alıntı yaptım .Bulunduğum şehirde de günlük temizlik 250 liraya geliyorlar..Ayrıca bebek bakımı ile birlikte temizlik apayrı görevler..Bebek bakımında aylık ücret ödemek daha mantıklı

Ama burada durum farkli. Kendi evinde bakacak bakıcı. Kim ise gidip bi yandan kendi ev islerini yemegini vs halledebiliyor

Ben olaya söyle bakıyorum
Aylık olsa 2000 2500 olacaktı ise 10 gün olunca da anlamlı bir rakam olmalı

Bu kadın sizinkini bakmasa başka cocuga bakacak ve de belki daha uzun gün bakınca bu rakamı alacak siz 10 gün bile verseniz kadını kapatıyorsunuz. Bu sebeple bence gün sayısı az ise fiyatın artması kacınılmaz.

Bazi arkadaslar sana o kadar verilse naparsin demis de sanki herkes kendi evinden mi çalışıyor herkes is yerine gidiyor.

Pandemiden dolayı azımsanmayacak kadar çok sayıda insan ve iş yeri online çalışmaya döndüler. Neticede verilen emek, yapılan iş aynı. Kişi kendi evinde iş üretince işten sayılmıyor mu? Kendi evinde de baksa başka evde de baksa çocuk bakmak neticede görevi ve görev tanımının ücretini alacak

Pandemiden dolayı azımsanmayacak kadar çok sayıda insan ve iş yeri online çalışmaya döndüler. Neticede verilen emek, yapılan iş aynı. Kişi kendi evinde iş üretince işten sayılmıyor mu?
Pandemi ayri bir mevzu ve artık bitti. Herkes mesai yerine gidiyor. Bakıcının kendi evinde bakmasının çok dezavantajları oluyor. Birincisi çocuğun düzeni değişiyor. İkincisi bakicinin evine kimlerin gidip geldiginden emin olamaz konu sahibi ki gunumuzde neler neler duyuyoruz. Üçüncüsü kendi evinde bakmak demek bi yandan ev işlerimi de götürebilirim demek. Ama eger konu sahibinin evinde bakarsa tamamen çocuğa odaklanır

Zirimi gidiyor demedim
Zoruma gidiyor dedim
Ne biçim üslup
Mune

Yanlışı düzeltelim öncelikle pandemi bitmedi. Sizi özelikle alıntıladığım kısım zaten evde bakmanın dezavantajlarını anlattığınız kısım değildi. Sizi eleştirdiğim nokta bambaşka ama anlamamışsınız.

Hang ildesiniz ? Bu tarz bir abla önerebilir misiniz

Aslında sanırım zoruma giden asla istediğim eğitimi veremeyecek olması ve kendi evinde bakması ...
Şuan güvenilir başka kimse bulamadığım İçin bu ablaya emanet ediyorum bebeğimi ama içime sinmeyen şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…