Günlük 150 TL

Hanımefendi gayet anladım. Kişi kendi evinde iş üretince işten sayılmıyor mu sorunuzun cevabı olarak yazdım. Belki bazi alanlarda evet evde ya da is yerinde üretilen iş ve emek aynı oluyordur. Fakat çocuk bakımında durum çok farklı verilen emek ve yapılan iş aynı olmuyor. Bunu da 3 farkli bakıcı tecrübeme dayanarak söylüyorum

Benim içim en sıkıntılı şey kendi evinde bakması ,
Ama şöyle de bir durum var bizim evde bebeğim sürekli anne diye oda oda geziyor onlara gidince biraz kafası dağılıyor sanki ...

Benim abimin oglu 5 yaşında çocuk gelişim mezunu bir bayan sabah 9 da gelir akşam 7 ye kadar çocuğa bakar.Egitimiyle oyunuyla herseyiyle ilgilenir.onun dışında evede yardım eder kendi isteğiyle tabi maasida 3000.Sizin yerinizde olsam başkasının evine göndermem çocuğumu eve giren çıkan belli değil.

100 makul. Ayrıca bebek kesinlikle sizin evde olmali bence. Bebegin düzeni yatagi oyuncagi sizin evde. Hem de her acidan daha iyi bence kendi evinizde olmali

Benim içim en sıkıntılı şey kendi evinde bakması ,
Ama şöyle de bir durum var bizim evde bebeğim sürekli anne diye oda oda geziyor onlara gidince biraz kafası dağılıyor sanki ...
Ben kendi evimden baska hicbir yerde cocugumun bakilmasini uygun bulmuyorum. Bu benim düşüncem. Siz tabiki kendi evladiniz için en iyisini düşünürsünüz ama bence çok iyi düşünün. Ayrica bir bakıcı neden illa kendi evinde bakmak ister? Küçük bebeğin düzenini degistirmektense kendisi gelebilir

Fiyat gayet makul. Antalya'daki 2+1 daireyi 200 tl.ye temizliyorlar. Ama başkasının evine yollamazdım ben. Döver mi ne yapar belli olmaz. Kendi evimde ve kamera takardım.
Vallahi o kızı kaçırmasınlar. Günde 10 saat bedavaya çalışıyor.

Abartmış 70 lira gunluk

Bencede ama yengem evde çalışmıyor oda bakıyor çocuğa kız daha çok eğitimiyle ilgileniyor

Neticede görev tanımı çocuk bakmak kendi evinde de baksa başkasının evimde de baksa görev tanımını yerine getirmiş oluyor. Siz sanki kendi evinden yapılınca iş yapılmış sayılmıyor gibi yazmışsınız. Tartıştığım şey görev tanımını ne kadar düzgün veya eksiksiz yerine getirdiği değildi bu yüzden buna vurgu yapmanızı alakasız buldum.

Ama burada durum farkli. Kendi evinde bakacak bakıcı. Kim ise gidip bi yandan kendi ev islerini yemegini vs halledebiliyor
Kendi evinde bakması olumsuz bir durum, çünkü çocuk salonda TV izlerken kadın akşam yemegini yapacak,evini süpürecek ..yani tam layıkıyla gozkulak bile olamayacak . O yüzden ben olsam tercih etmek istemezdim.
Ücret olarak şöyle düşünün, zaten asgari ucret brüt 3.577 TL, 30a bölsen günlük 120 lira. Kadın da buna uygun bir rakam istemiş.
Piyasa böyle, begenmiyorsa başka bir bakıcı ya da kreş bulabilir .
Siz kendi evinde,kendi ev hanimligini yaparken başkasının çocuğuna bakmanın diğer islerden çok daha rahat ve karlı bir iş olduğunu düşünüyorsaniz fırsat ekonomisi, siz de meslek olarak bunu seçebilirsiniz. Biraz yaysaniz SaĞa sola,sizin mahallede de çocuğunu birakmak isteyen konu komşu bulabilirsiniz .

Hayır görev tanımını yerine getirmiş olmuyor. Kendi evinde bir yandan temizliğini ve yemeğini yaparken çocuk ihmal ediliyor. Ayrıca evinde televizyon vs izletmeyeceğini de bilemeyiz. Belki tv karşısına oturtup kendisi ev işleriyle ilgilenecek. Size göre bu şekilde çocuk bakılmış ve görev tanımı yerine getirilmiş oluyorsa o ayrı tabi.

Yazınızda sanki bu parayı vermek zorunuza gidiyor gibi yazmışsınız. İstediğiniz eğitimi versin istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız. Komşu teyze ile istediğiniz eğitim elbette olmaz. Şartlar size uymuyorsa başka birini arayabilirsiniz ama bu fiyata en iyi seçenek bu gözüküyor. Fiyat gerçekten fazla değil günümüz piyasasını düşününce.

Ben çocuğuma gerçekten düzgün bakılırsa fiyatın önemsiz olduğunu düşünüyorum. Bakıcılık çok zor iş. Ama hakkiyla yapılırsa. Kimi aksama kadar tv açar cocuk baktım der. Kimi gerçekten ilgilenir. Benim sözüm birincisi içindi.

Kişiyi tanıyor musunuz? Yanında mıydınız? Belkiler üzerinden konuşuyorsak belki dört dörtlük bakacak. Kendi 3 deneyiminiz üzerinden bilirkişilik yapmanıza gerek yok. Ayrıca bana laf sokmaya uğraşmanız da çok gereksiz. Konuyu kişisel tartışmaya çevirme çabanıza destek olamayacağım kusura bakmayın, iyi forumlar

E tamam baktırtmasın o zaman kadının da sartları bu mecbir değil konu sahibi o kişiye baktırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…