Günlük 150 TL

Ben cıkıyorum birazdan giricem ve bana mesajlarımı duzenledigimi degiştirdigimi iddia edip iftira attınız ya o düzenlenen mesajları göster.ne ilk mesajımı ne sonrakileri ne sildim ne degıstırdım.ben sıradan bir bakıcıya güvenmem güvenen baktırsın.ama baktıracak olan kişinin yerinde olsam yukarıda bir üyenin dedigi gibi mezun ve egitim almıs bşrşne baktırmak daha mantıklı ona baktırsın ya da anne kardese baktırsın diyorum.katılan katılır katılmayan da saygı duyar .siz ise demekkı böyle annesin demek ki söyle annesin diye demekki üzerinden camurları sıralarıdınız.birazdan dğzenledigim mesajları göster.

Abla şskfksjdjdjd hızlı çevir kazı bak yanıyo
Allahım bu kadar hızlı döneni görmedim be. Millet sana yazmış 3 satır sen yazmışsın 8264626226 satır. Kimin işsiz çocuğuyla ilgilenmediği belli. Ayrıca benim çocuğum yok, olsa muhtemelen burda seviyesiz mahalle tartışmaları yapacağıma gidip çocuğuma bakardım. kaybolması gereken sensin, hasta mısın nesin? Terbiyesiz ya. Gerçekten yetiştirdiğin çocuğa üzülüyorum nasıl seviyesiz nasıl kötü bir anneye sahip. E işte annelerimizi seçemiyoruz, umarım eşiniz sizin gibi değildir de çocuk en azından bir ebeveyninden düzgün bir eğitim alır. Yazıl çok yazık

Mesajları düzeltmişsiniz demedim.
Okuduktan sonra anlamayı deneyin. Benim yazdığım ilk mesajınızdan SONRA linç yiyince diğer mesajlarıınıızı DÜZELTMEYE yani bir öncekinde o şekilde DEMEMEK istediğinizi KANITLAMAYA çalıştınız. Ama OLMADI .

Anladınız mı ???

Az salla az. Bütün bakıcılar için aynı şeyi yazmışsın çevir kazı yapma söz uçar yazı kalır. Çocuğuna acımam daha da arttı bu arada hemde yalan söyleyen, söylediklerinin arkasında duramayan bir anneye sahip.

Ya sallıyor bırak aşkına. Çevir kazı yanmasın hesabı. Cümlelere kelimelere bak, Allah kendisinden çocuğundan uzak etsin bizi. Mutsuz ilgisiz hayatını bize laf atarak hareketlendirmeye çalışıyor. Yazdığı paragrafa bak üşenir insan kacjjsjdjd

Kendi sinirinden ne yazdığını ne demek istediğimizi anlamıyor ki bayan , iftira attığının kanıtı hadi ispatla diyo ..
İspatlayamazsan iftiracı olduğunun kanıtı diyo vallahi çok ilginç, halbuki benim söylediğim ilk mesajı bambaşka sonrasında linç yiynce bambaşka. Sinirinden onu bile algılayamıyor.

Mutsuz ve ilgisiz mi oyle olmam için burada sürekli kaos cıkaran biri olmam lazımdı ama genelde hep sizin mesajlarınız Boyle seylere sebeb. Siteye bi giriyorum belli 2 3 nick mutsz ve ilgisizligini bana kusmus benden cıkarmıs. Sükür mutluyum sizler gibi millete satasacak vaktim yoktu halbu ki ama işte nasıl negatif insanlarsanız baskalarınıda kendinize benzetiyorsunz

O yorumu ben yapmadım ama neyse, tamam sizsiniz.

Hiç sorma suan benimle hala mahalle karısı gibi kavga ediyorsun ve ne yazıkki baslatanda sensin hep böyle misin. Ama cocugun olunca çeki düzen ver kendine mutlaka bu saatten sonra zor senin düzelmen çok terbiyesizsin ortalık karıştırmaya bayılıyorsun kavgayı cıkarıp sonra böyle baskalarınıda cıldırtıyorsun.benim gibi bir insanda kendine benzettin iyice ya hatta bu tartışmayı baslatan senmişsin ben senin mesajını zynomuydu neydi o yazmıs sandım kadına da iyice yükseldim senin yüzünden. Mikser gibisin sen 7 mahalleyi birbirine katarsın. Bence evlenme cocuk sahibide hiç olma eşinde cocugunda esinin aileside senin çirkefligini terbiyesizligini kavga dövüşlerini kaldıramaz. Ben bile tanımıyorum ama sayende nekadar sinirlenebildigimi görmüş oldum. Ah bi görsen cocugumuza nasıl kıymet verip sadece onu dusundugumuzu sen insanların nasıl cocuk sahibi oldugnu bilmeden böyle yaftalayıp sonra iyice zıvanadan cıkartırsın karsındakini.Yok mu bir akıl verenin dur diyenin yapma etme karısma millete diyenin hep böyle gidersen cocuk sahibi olmaman tek dilegim gercekten seni ve cocugu dusundugumden bilip bilmeden salca olup laf atıyorsun ama bu dilin bu arsızlıgınla ne diyeyim

Sen çok acınası zavallı bir kadınsın. Yazdığını tekrar tekrar oku. Bu hayatta hiç kimseye böyle dileklerde bulunacak kadar kalbi katran bağlamış bir insan olmadım. Ben tartışma başlatmadım, yanlış saçma sapan bir paragraf yazmışsın cevabını verdim. Diğer insanlarda basitliğini farkedip yaptığının yanlış olduğunu söylediler. Sana edilen bir hakaret görmedim ama sen herkese ettin. Herkes senin gibi basit mi benim sözümle sana saldırsın? Herkes senin gibi ne yöne çekerlerse o yöne gitmiyor. Senin daha bit fikrin, bir düşüncen dahi yok söylediklerinin arkasında duramayacak kadar acınasısın. Allah sana akıl fikir versin. Kimin yazdığı cümlelerden, ettiği hakaretlerden çirkef, mahalle karısı olduğu belli. Gerçek yüzünü göstermediğin kocana ayrı, eğitimsiz eğitimsiz büyüttüğümüz çocuğuna ayrı acıyorum. Burada bile insanların sinirlerini yıpratıyorsan gerçek hayatta hiç arkadaşının olmaması o kadar doğal ki. Çok zavallısın çok. Rezalet bir kalbin var. Allah sana hidayet versin. Zavallı cahil şey. Şimdi sen kaybol buradan. Bize cevap yazıcaksın diye saatlerce ihmal ettin o çocuğu, bakıcısı olsaydı en azından annesi mahalle karısı gibi kavga ederken etkinliğini yaptırırdı yavrunun.çirkeflik yaptığım bir mesajı alıntıla da bende göreyim hangi mesajda çirkeflik yapıp hakaret etmişim. Allahın rezili seni. Benimde çocuk sahibi olmaman tek dileğim, en azından dünya saçma sapan terbiyenle büyüttüğün bir çocuğa daha maruz kalmaz.

Bana yazdıgına bak, ilk mesajı sen attın ilk mesajını dön oku yine bir iftirayla demişsin ki demek ki sen cocugun iki aglasa agzına yapıstırıyorsun diye bir mesaj atmışsın ilk mesajın bu. Ve bundan dolayı benim sinirleirmi hoplatıp sen sanıp baskasına yükseldim.meger ortalıgı ilk karıstıran sen missin onca dakika baska kadına yukselmişim sen yine arada bir yılanlık yapıp araya girip laf atmıssın.sonradan sana yazmaya başladım. Ve hala bilip bilmeden konusuyorsun kzıım sen hep böyle misin? Yok ilgisiz mutsuz ,cocuk ilgisiz kaldı,cocuk nasıl yetişiyor,hiç arkadası yok falan? Sizofreni falan olabilirsinmisin belirtilerin var sen benimle aynı hayatımı yasıyorsun ne biliyorsun hayatımda neler olup olmadığını arkadasın falan yokmus .bebegım Ya suan babasıyla uyuyorsa ne illet bir kadınsın hep böyle demek ki demekkı diye baslayıp varsayım üzerinden mi konusursun bilip bilmeden.vallahi pes helal olsun senin yılanlıgına. Sen böyle demek ki lerle diye konusmaya devam et . Sanki tüm gun benimle yasıyor kız sen cidden sizofreni falansın kendin yazıp kendi kendine inanmıssın benim arkadaşım yokmus ben mutsuz ve ilgisiz bir evlilik yasıyormusum,cocugum ilgi görmüyormus.suan evimin içinde ve dışarı hayatımda nasıl oldugmu cevremi falan ne biliyorsun? Kendi kendine benim hayatımı görüyor biliyor gibi uydurmussun pes vallahi git bir psikiyatra sıkıntı bak herkesle böyle misin insanların hayatlarını bilmeden kendince kurgular mısın. Az önce neden cıktım? Belki bebek uyuttuk sonra geldim sana laf yetiştiriyorum olamaz mı? Ay nasıl negatifsin surekli biseyler kuruyorsun sonra gercekmiş gibi yazıyorsun senin durum vahim. Valla ben neymişim oyle tüm gun benimle oldugun için senden kendimi ögrenmek daha dogru oldu

Bir oyun ablası bulsanız daha iyi olmaz mı hem çocuğun gelişimenede katkısı olur

Bir oyun ablası bulsanız daha iyi olmaz mı hem çocuğun gelişimenede katkısı olur
Oyun ablası tüm gün için pek iyi bir tercih olmaz benim görüştüklerimden aldığım izlenim bu. Öz bakımını yemeğini yapamayabilirler. Acil bir durumda basıl müdahele edilir bilemeyebilirler. Onun dışında haftanın birkaç günü birkaç saatliğine iyi bir tercih olabilir. Ebeveyni yanında olması şartıyla.

Sen hastasın abla, cidden hastasın. Sen bi ilk yazdığın mesaja dön bi bak ondan sonra bana birşeyler söyle. Onu neden yazmışım bi anlamaya çalış, bi kavramaya çalış. Biliyorum zor ama kapasiteni zorla gerçekten. Okuduğunu anlayamıyorsun sen. Zavallısın gerçekten. Daha gazla yazıp senin ilgisiz zavallı hayatına malzeme vermek istemiyorum. İlgisizliğinin acısını burada çıkaracağına biraz çocuğunla ilgilen üşenmeyip herkese uzun uzun yazmışsın. Uzun uzun yazınca milleti yıldıracağını, bastıracağım da düşünüyorsundur sen. Allahın zavallısı ya akdjsjjdjd.

yani yorum yapmayacaktım ama bu kadar korkunç yorum karşısında sessiz kalamadım.
Sacma salk duyar yapmış bana. Lagom faresi ya. Bunun gib elli tane yazı var da benim ki mi batmıs.
Mikser gibisin sen 7 mahalleyi birbirine katarsın.
tam ferhunde yenge profili.
bşyerinden element uydurup
Şeye laf anlatsam daha iyi anlar.
üff benzetmeler yıkılıyor yalnız...
Cocuklara olan hassasıyetım dolayısıyla bakıcılara güvenmiyorum
hmmm,benim annem çalışan bir kadındı ve ben annemin süt izni bittikten sonra bakıcıya emanet edildim. yani benim annem çocuklara karşı hassas değildi de beni bakıcıya mı verdi?
Duzgun bir ana olsan benim ndn baskasına emanet edemedigimi cocuk konusundaki hassaıyetimi anlar konusursun
kimsenin anneliğine laf edemezsiniz kendinize gelin. kendime göre hassasiyetlerim var, verene saygım var ama ben bakıcıya vermek istemem çocuğumu demek var, bir de sizin gibi gelip tüm bakıcıları zan altında bırakıp,size katılmayanları azarlamak var.
cocugunaa bakan bir teyzeye baktırmaktansa .egitimli ve cocuklarla anlasabilen biirne baktırması daha iyi.
genelleme mi yukarıda okuyun , egitimini Alms cocuk gelişim mezunları daha iyi olur aktivite egitim bakım konusunda dedim zaten. orta yas komsunun cocuguna bakmıs bir teyzeye ben olsam güvenmem
yooo,ben dün gece okudum yorumunuzu,hiç de öyle bir şey demediniz. komşu teyze olsun profesyonel bir bakıcı olsun, kim olursa olsun siz direkt bakıcıya karşıyım dediniz. rica ediyorum uydurmayınız.
benim gibi bir insanda kendine benzettin iyice
keşke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…