Günlük 150 TL

Abartmasanız ? Her bakıcıyı bir tutmanız her ak sakallıyı dedeniz sanmak gibi bir şey.. Bu işin eğitimini alan tonlarca insan var.
Çalışan kadınlar buna göre karar versin her bakıcı aynı değil, bakıcısı izne çıktığı için ağlayan cocuklar biliyorm. Kolay mı öyle ağzına 2 tane çakmak * bu mesleği yapsanız demek elalemin cocugunun ağzına 2 tane çakacaksnz.

Ne saçma.

Aman Allahım çoluk çocuk sahibi kadının kullandığı kelimelere bakın. Çocuklarına acıdım şuan. Sende o videolarını izlediğimiz zorba annelerdensin belli ki. Allah sana vicdan versin.

Sizin saçma fobileriniz yüzünden insanların canını sıkmaya ne hakkınız var? Demek ki siz her ağladığımda iki tane çakıyorsunuz çocuğunuza.
Sen anlama yorumlama yerin yok sanırım.bu insanların aklı yokmj benim fobimi belirtincemi etkileniyor koskoca kadın. Bakıcı yazsan zaten cıkıyor jeryerde izleyince etkilemiyorda ben yazıncamı etkilendi.sen baktır ben güvenmiyorum baktırmıyorum.ala ala.bak anlamadgıın nokta su bazen biz anneler bile kendi cocugumuza yapma etme kosma dur diyoruz bagırsak sonra vıcdan yapıyoruz bakıcı öyle degildir bence cocuk aglasa cocuk bebek dinlemez kendinden olmadığı için dedm. Nerden aldın nereye getirdin ben aglayınca vuruyormusum Allah akıl vere bence sen oyle yapıyorsun direkt benden bunu anladıgına gore hep yaptığın eylem belli ki. Ben cocuguma kıyamadıgım gibi baskasınada baktıramam.net. sen güveniyorsundur git baktır ozaman baanane .benm yazımdan etkilenip herkes bakıcısını bırakıacakmıs bak hele bak.sen sigara iciyorsundur ben içmiyorum.sigara pis kokuyor nasıl içiyosun diyorum.ben Boyle dedm diye sende hemen bıraktın tabi dmi... Bos Bos kafamı yorma hadi hele .insanların canını sıkmısmısım oakdar video var goruyorlar sıkılmıyorlar, aynı konuya benim gibi nasıl guveniyorsunuz diyen baskalarıda var onlar can sıkmıyorda benim detaylıca belirtmem can sıkıyor ha.. hadi hadi sen normalde de böyle lafı baska yerinden anlayıp evirip cevirip insanlara camur atıp zan altında bırakan biriysen Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun tam ferhunde yenge profili.

Şu ve az önce yazdığınız yorumdan daha doğrusu düzgün olmayan üslubunuzdan nasıl bir ebeveyn olduğunuz az çok belli oluyor ne yazıkki .. Karşınızda tanımadığınız bir insana saygı ve adap gereği sen’ diye konuşulmaz , yaptığınız yorum saygı çerçevesinde yapılır ki gördüğüm kadarı iLe bu sizde maalesef yok..
ban yemeniz an meselesidir.

Ben güvenmiyorum baktırmıyorım. Siz baktırın oyleyse. Belkıde bizim basımıza 2 3 defa geldıgı için birdaha asla bakıcılara güvenmek istemiyorumdur. Güvenen baktırsın para onun cocuk onun ne diyek. İşte anlamıyorsunuz sanırım elalemin cocuguna cakarsınuz diye zan altında bırakarak nasıl camurcu bir insan odlugnuzu gösteriyorsunuz da ben öyle biri olsam zaten cocuklara olan hassasıyetım yuzunden kimseye baktırmam dedigimi anlarsınız ama anlamadan evirip cevirip camur atıp zan altında bırakma pesindesinz. Ayrıca benm gibi birkac kişi daha yazmıs güvenilir olur mu diye onlara da laf yetiştirin haydi canım.

Sizin yazdığınız gibi çok ütopik yorumlar görmedim ben.. ben size çamur atmadım sizin varsayımlarınız üzerinden verdiğiniz örnek üzerinden gittim .. demekki sizde 1-2-3 kişi olarak değilde tüm bakıcılara çamur atmış oluyorsunuz bu durumda.
Benim de çocuğum var suan babaannesi bakıyor ama 1 sene sonra bakıcıya vermeyi düşünüyorum ama bu komşum, komşumun akrabası veya x kişi değil mesela: bu işin eğitimini almış, bu işi yapan şirketlere bağlı çalışan kadınlar var .
Yani çamur atmak derken, sizde her bakıcı için az önce yaptığınız yorumla aynı şeyi yapmışsınız.
Söyledikleriniz çatışmasın:)

İyi forumlaring

Hadi hele hadii. Allah yardımcısı olsun senle aynı evde yasayanların camur atmalar falan , bi gireyim dedim ne göreyim. Bence de sen bakıcıya baktır çünkü seninle aynı evde yaşamak iskence falandır. Cocugun ve eşin seni cekecegine bakıcı daha mantıklı olur. Cocuklara olan hassasıyetım dolayısıyla bakıcılara güvenmiyorum belkıde basımıza geldi genelleme yapamam ama güvemiyiroum sen güveniyorsundur baktır ozaman banane .benim belirttiğim fobide isteyen okur isteyen begenmez yani sana mı kaldı anneleri etkiliyormusum benim dısımda kac kişi guven problemi belirtmiş ben yazıncamı etkilendiler sagda solda duyunca etkilenmiyorlarda ben yazınca ha ? Bunda kendince sacma yorumlamıssın. İrite oldugum insanlara saygı duymam dikkate almam sen derim.

Benimle değilde sizinle aynı evi ölsem paylaşmak istemezdim .. çocuklarınıza da eşinize de bol sabır diliyorum .. Sen’ demeniz problem değil bana bayılmanıza da gerek yok, platform gereği yorumlarınızı saygı çerçevesi içinde yapmak ZORUNDASINIZ.
Yoksa ban yersiniz:) şikayetimi ilettim umarım dikkate alınır.

Ben her bakıcı demiyorum konu sahibi orta yas daha önce komsu cocuguna bakmıs birinden bahsetmiş yani yorumlarda oyle anladım.herkes demiş öyle orta yaslar TV telefon acıp veriyor dedigi için.bende o yaslarda insanların tahammulu kalmıyor yeri geliyor biz bile kendi cocugmuza kızıp bagırıyoruz ( sımdı ay ben hiç kızmıyorum diyenler olur ama yeri geliyor diyorum..) yani öyle sıradan bir bakıcı helede bu yaslarda daha kötü davranabilir ben oyuzden güvenmem.varmıs egitimini alan yukarda bir üye demiş cocuk gelişim mezunları evde de bakıyor oyun oynuyor aktivite yapıyor vs bana o fdaha mantıklı geldıgı için ,komsunun cocugunaa bakan bir teyzeye baktırmaktansa .egitimli ve cocuklarla anlasabilen biirne baktırması daha iyi. Zaten. Siz camur atmıssınz demekkı siz birinin cocuguna baksanız yapıstıracaksınız diye o anlamda camur atıyoesunz dedm.

Ben senin eşine bol sabır diliyorum adam birye gitse şu kadını kestin bu kadına baktın anlayıp dinlemeden camur atacak birine benziyorsunuz bana demin yaptıgınız gibi beni tanımıyorsunuz ama forumda saygı cervesinde camur atmayı biliyorsunuz. Önce kendin forum kurallarına uy. Sonra beni sikayet etseydin. Neyse eline saglık ettiysen.

Senin ağır problemlerin var, ağır sorunlusun. Muhakeme yeteneğin yok sende. Tabiki etkilenir insan, bir haber izlemek farklı kadınların üye olduğu bir sitede bir ağızdan dinlemek farklı. Bu kadar insan bakıcıya bırakıyor insanların moralini bozup duruyorsun. Ve ayrıca evet herkes çakmıyor ama sen çakıyorsun belli. Kişi kendinden bilir işi. Valla ben sana profil bile bulmadım. Allah sana akıl fikir versin. Bu kadar muhakeme yeteneğindeki fakiri birini daha önce hiç görmedim. Senin saçma tavırlarına burada biz dayanamıyoruz Allah reel hayatındaki insanlara sabır selamet versin. Bu kadar insan rahatsız olmuş senden hala saçma sapan kendini savunma derdindesin. Pess. Mahalle kavgasında karşında teyzelere bağırıyor gibi yazmışsın bi de. Seviye yerlerde.

Çocuğuna acıdım. Şu vizyondaki kadın bir de çocuk büyütüyor ya.

Aman Allahım çoluk çocuk sahibi kadının kullandığı kelimelere bakın. Çocuklarına acıdım şuan. Sende o videolarını izlediğimiz zorba annelerdensin belli ki. Allah sana vicdan versin.
Belli ki mi? Hep Boyle varsayım üzerine konusup iftirami atıyorsunuz insanlara? Allah size hidayet eylesin asıl. Bilip bilmeden tanımadan konusmak daha tehlkileidir böyle herkese kolayca iftira atabilen birine benziyorsunuz.

Bir yorumunda bir bayana döşemişte döşemiş, bu üslup ile verilecek eğitim ne denli sağlıklı olur bilemedim.
Çocuğunu aklı başında bir “bakıcıya” verse daha sağlıklı büyür yemin ederim. Böyle böyle çocuklar ziyan oluyor düzgün eğitim verilmiyor.

E sizde bütün bakıcılara çamur atmış olmuyor musunuz? Siz yapınca sorun yok, biz yapınca ühühühüü bana çamur attılaaağğ
Diyebilirsiniz ki ben kötüsüne denk geldim ama bakıcı ücreti normal. İnce eleyip sık dokuyarak daha iyi birini bulabilirsiniz. Bu cümleler normal. Ama saçma sapan düşüncesiz düşüncesiz yorumlar yazarak tepki çeken sizsiniz biz değiliz. Biraz çuvaldızı kendinize batırın şurada mağduru oynamayın. Konuda en çok sizin çocuğunuza acıdım, annesinin uzuuun uzun millete döşeyeceğinize çocuğunuzla kaliteli vakit geçirin. Millete beyin yolların iltihaplanmış diyorsun da seninki tümden kapanmış. Kaybol vs demeler, seviyesiz konuşmalar. Sizin çocuğunuz olmak istemezdim. Çok acınası.

Uzun uzun millet döşemek mi gün boyu yememiş içmemiş bana döşemişler, cocukla pek alakaları yok ozaman. cocugumla vakit geçirdikten sonra bir gireyim dedim millet anca camur pesınde. genelleme mi yukarıda okuyun , egitimini Alms cocuk gelişim mezunları daha iyi olur aktivite egitim bakım konusunda dedim zaten. orta yas komsunun cocuguna bakmıs bir teyzeye ben olsam güvenmem güvenen baktırsın dedim.ilk mesajımı bazıları kendilerince dolandırıp baska yöne cekmiş birde siz belli ki söylesiniz belli ki böyle bir annesinin e ne biliyor nasıl oldugmu? Camurun iftiranın ta kendisi bilip bilmeden tanımadan.hele anlamadan zaten cocuk jasasıyetımden dolayı ben baskasına baktırmam diyebiliyorum ama bunu anlamayıp siz böyle annesiniz soyle annesiniz diye iftira atanlar olmus hala da aynı seyi tekrarlamıs biri.neyse sizin vaktiniz cok benim yok. Arada bakıyorum tüm günümü burada harcamıyorum sizler gibi.cocuk sahibimisiniz bimiyorumki millete burada laf yetiştirecek vaktiniz cok zaar. Bana uslup dersi verirken benimle birlikte insanları zan altında bırakmama konusunda da diger arkadaslarınıza terbiye verseydniz daha iyi olurdu ama herkes birbirinin aynısı demek ki gözünüse batmamıs onların yaptıgı.düşüncesiz düşüncesiz yorum derken hiç sagda solda duymuyolar sanki benim yazmamla etkilenecek.yarın konu sahbine sorayım ben oyle yazınca bırakmısmı bakıcıyı. Neyse sende bana uzun uzun dösemişsin ama umarım ben bu defa kısa tutmusumdur
İyi forumlar.

Çocuğunu aklı başında bir “bakıcıya” verse daha sağlıklı büyür yemin ederim. Böyle böyle çocuklar ziyan oluyor düzgün eğitim verilmiyor.
Boş konusma ya kalk cocuguna bak yiyor mu içiyor mı umrunda degıl gelmiş burada laf yetiştiriyor haydi hele işine aşına cocuguna bak biraz. Ma ya anlamadan etmeden gelmiş kendi bşyerinden element uydurup millete öyle lans ediyor sen hep böylesin heralde. İnsnalaeı zan altında bırakmayı kes. Duzgun bir ana olsan benim ndn baskasına emanet edemedigimi cocuk konusundaki hassaıyetimi anlar konusursun .senin gibi ilgisiz bir anne olsam aynen suanki dusuncelerin gibi dusunurdum. Şimdi kaybol artık sana laf yetişecek vaktim yok kafan almıyor cunku. Şeye laf anlatsam daha iyi anlar. Anca kavga kaos ortalık karıştırmak kadına bak hele ya

Pardon nerde bu söyledikleriniz acaba ?
Linç yiyince zaten söylediklerinizi değiştirdiniz keza ilk yaptığınız yorum tamamen genelleme TÜM BAKICILAR için.. Daha sonrasında düzeltmeye çalıştınız ama olmadı maalesef.

Ya yürü git ne ortalık karıstırmaya meraklı insanlarınız ya. Git üstleri iyi oku laf yetiştirecem diye mesajları okumuyor sonra nerden yazmıs diye hala camur atıyor. He tamam sen haklısın en iyi anne sensin. Sen harika bir annesin. Mükemmelsin. Mesajları düzeltme süresi var ? Hangi mesajı düzeltmişim düzeltince altında düzenlendi yazar hangi mesajının altında o yazıyorsa ac göster? Gösteremeseen iftiracı oldugun bir kez daha kanıtlanmış oalcak? Hadi göster hangi mesajımın altında düzenlendi yazıyor? Hangisini düzenledim hadi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…