- 11 Temmuz 2021
- 94
- 29
- 3
- Konu Sahibi Prensescann
-
FazlaArkadaşlar apartmanda bir abla 19 aylık bebeğimin 8-17.30 saatleri arasındaki bakımı İçin günlük 150 TL istiyor , bu da eski fiyat dedi üstelik
Genelde onun evinde olacaklar ,bana yemek temizlik vs katkısı olmayacak , bir de biraz baskın biri , bu binada iki bebeğe daha baktı önceki zamanlarda , güvenilir biri ama öyle çocuğuma eğitici birşeyler katma durumu yok , göz kulak olup günlük bakımını yapacak sadece , her gün de vermeyeceğim , yani ayda 10-15 gün arası ona ihtiyacım olacak
Bana çok geliyor bu fiyat zoruma gidiyor , sizce nasıl
valla başkasına minnet etmektense , paranız rezil olsun, kendi evinde bakacak. güvenilir biri olması herşeyden önemli. para bana çok gelmedi.Arkadaşlar apartmanda bir abla 19 aylık bebeğimin 8-17.30 saatleri arasındaki bakımı İçin günlük 150 TL istiyor , bu da eski fiyat dedi üstelik
Genelde onun evinde olacaklar ,bana yemek temizlik vs katkısı olmayacak , bir de biraz baskın biri , bu binada iki bebeğe daha baktı önceki zamanlarda , güvenilir biri ama öyle çocuğuma eğitici birşeyler katma durumu yok , göz kulak olup günlük bakımını yapacak sadece , her gün de vermeyeceğim , yani ayda 10-15 gün arası ona ihtiyacım olacak
Bana çok geliyor bu fiyat zoruma gidiyor , sizce nasıl
Yani sakin olun isterseniz :)İyi güveniyonuz. Ben olsam evin her karısına kamera taktırırım.ben bile kendi cocuguma bazentahammulum kalmıyor kızıyorjm bagırıyorum.elin kadını cakar agzına iki tane bebek daha da aglarsa alır yerden yere vurur.o yasta bebekte gelip anneye sıkayet etmeyi ne bilsin yazık yedigi dayakla kalır haberiniz olmaz. Goruyoruz sosyal medya da valla içim acıyor.
Off su bakıcı fobimden kurtulamıyorum.yokmu kardesiniz anneniz falan gelip bakacak ben burdan smdiden tedirgin oldum vallah billah
Bana gönderin alırım :)Şehir farklılığımı acaba 150 tl ye geliyor benim yardımcım . Haftada üç gün yıllardır böyle bir düzenimiz var her eylül ayında bir fiyat belirler itiraz etmem. Düzenli alan arkadaslarımında ödedikleri rakam bu
Adres verin gondereyim sizede
Çok saolun ya çocuğunu bakıcıya bırakmak zorunda kalan annelerin yüreğine tohumu attınız. Ne beni ne çocuğumu Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın.İyi güveniyonuz. Ben olsam evin her karısına kamera taktırırım.ben bile kendi cocuguma bazentahammulum kalmıyor kızıyorjm bagırıyorum.elin kadını cakar agzına iki tane bebek daha da aglarsa alır yerden yere vurur.o yasta bebekte gelip anneye sıkayet etmeyi ne bilsin yazık yedigi dayakla kalır haberiniz olmaz. Goruyoruz sosyal medya da valla içim acıyor.
Off su bakıcı fobimden kurtulamıyorum.yokmu kardesiniz anneniz falan gelip bakacak ben burdan smdiden tedirgin oldum vallah billah
Benimde çocuğum şuan bakıcıyla evde. Evet bir kameram var. Bakıyorum oradan çok şükür şimdiye kadar bir aksi durum olmadı. Bakıcımızda bir insan kendi çocuklarıda var. Çocuğuma gayet sevecen davranıyor. Çocuğumda mutlu. Allah hepimizin çocuklarının karşısına iyi insanlar çıkarsın.Yani sakin olun isterseniz :)
Evet benimde bakıcı fobim var ve tercih edeceğim bı durum değil ama bu anlamdaki düşüncelerinizi kendinize saklasaydiniz keşke. Bebeğini bakıcıya birakmak durumunda kalan kaç tane anne bunu okuyor şuan.. Ben evde cocuklarima kendim baktığım halde ben bile rahatsız oldum bu yazınızdan.
Bizimde bakıcımız var. Çocuktan fırsat kalmıyor zaten benimde böyle bir talebim olmaz. Çocuk uyurken yemeğini yapıyor. Beraber yiyebileceğimiz yemekse biraz fazla pişiriyor o kadar. Basende çocuğun ütüsünü yapıyor yine uyurken. Onun dışında ev temizliği yok. Bebekleyken ben bile yapamıyorum kadın nasıl yapsın.Çocuk bakıcısının işi çocuk bakmaktır. Temizlik, yemek yaptırmak angaryaya girer. Ayrıca ücret makul.
Amin inşallah hepimizin evladını iyi insanlarla karsilastirsinBenimde çocuğum şuan bakıcıyla evde. Evet bir kameram var. Bakıyorum oradan çok şükür şimdiye kadar bir aksi durum olmadı. Bakıcımızda bir insan kendi çocuklarıda var. Çocuğuma gayet sevecen davranıyor. Çocuğumda mutlu. Allah hepimizin çocuklarının karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Sizin saçma fobileriniz yüzünden insanların canını sıkmaya ne hakkınız var? Demek ki siz her ağladığımda iki tane çakıyorsunuz çocuğunuza.İyi güveniyonuz. Ben olsam evin her karısına kamera taktırırım.ben bile kendi cocuguma bazentahammulum kalmıyor kızıyorjm bagırıyorum.elin kadını cakar agzına iki tane bebek daha da aglarsa alır yerden yere vurur.o yasta bebekte gelip anneye sıkayet etmeyi ne bilsin yazık yedigi dayakla kalır haberiniz olmaz. Goruyoruz sosyal medya da valla içim acıyor.
Aynen öyle. Ama insanlar çocuğa bakıcı tutunca neredeyse kendi altlarının da temizlenmesini isteyecekler. Yemek de yap, evi de topla, çamaşırı da yıka. Bi de parayı az iste. Zaten garantili bir iş de değil. Hangimiz temizlikcimize ya da bakicimiza günlük sigorta yapıyoruz mesela.Bizimde bakıcımız var. Çocuktan fırsat kalmıyor zaten benimde böyle bir talebim olmaz. Çocuk uyurken yemeğini yapıyor. Beraber yiyebileceğimiz yemekse biraz fazla pişiriyor o kadar. Basende çocuğun ütüsünü yapıyor yine uyurken. Onun dışında ev temizliği yok. Bebekleyken ben bile yapamıyorum kadın nasıl yapsın.
Birde yemek ve temizlikte bekliyorlarEvet ya hem ucuz olsun hem çocuğuma bakılsın gerçekten sıktı bu forumda. Ayrıca emanet çocuk bakmak ciddi anlamda çok zor bir iş bana göre.
1500 tl'ye gelen bakici,Ziyagil Yalisi'ndaki Matmazel'den hallice olmali bence..günümüz şartını düşününce 150 tl gayet makul, öyle 1500 lere falan bakıcı kalmadı maalesef.
Allah akıl fikir vere sana? Cocuga bakan ben miyim aksine ben de cocugum oldugu için ve kendim baktığım için kimseye güvenemem dedim. Baktıran baktırsın yine benim iki yazımla herkes bakıcısını kapıyamı koydu simdi? Bakıcı videoları haberleri heryerde dolanıyor izleyip goruyolar benim yazımlamı etkilenmiş oldular. Amin sizin gibi beyin yolları ilhitaplanmıs biri once yazımı iyi okusun. Sonra yorum yapsın sımdı kaybol.anlamamıs gelmiş senn gibi biriyle karsılastırmasın demiş d.. ya sanki ben bakıcıyım ben öyle yapıyorum da.ben izlediigm ve etkilendigm haberlerden vs den dolayı kendim olsa asla bakıcıya bırakmam dedim cunku güvenmiyorum. Baktıran baktırsın yine demek ki onların güvendigi biri ben kimseye güvenemem baktıramam tövbe estgf. Sacma salk duyar yapmış bana. Lagom faresi ya. Bunun gib elli tane yazı var da benim ki mi batmıs.Çok saolun ya çocuğunu bakıcıya bırakmak zorunda kalan annelerin yüreğine tohumu attınız. Ne beni ne çocuğumu Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?