- 28 Mart 2017
- 42
- 23
- 38
- Konu Sahibi Mydietdiary
-
Daha önce de diyet konusu açmışlığım var. 2 ve ya 3 yıl önce. 56 kiloyken 52-e inme hedefiyle. Şu an bir kaç gün önce 68-i görüp yeniden bi dur deme gereği duyuyorum.
Hedefim tabii ki de 52 usanmadan, bıkmadan. Verilecek 16 kilo ve 2 ay var :)
Şuraya 1 aylık listemi bırakıyorum. Her gün bildirim yapmam dileğiyle.
4 haftadan sonra bakıp göreceğiz :)
Yarın kilo bildirimi yapacağım.
Hedefim tabii ki de 52
Şuraya 1 aylık listemi bırakıyorum. Her gün bildirim yapmam dileğiyle.
1-ci hafta
10 temmuz | 11 temmuz | 12 temmuz | 13 temmuz | 14 temmuz | 16 temmuz | 17 temmuz | |
Sabah | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay | 2 yemek kaşığı lor peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 2 pirinç gevrek ekmeği, çay |
Ara | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve | Yeşil çay, meyve |
Öğlen | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba | Salata ve/ve ya çorba |
Ara | Meyve | Meyve | Meyve | Meyve | Meyve | Meyve | Meyve |
Akşam | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) | Sebze yemeğı 5-6 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yoğurt, 1 salatalık (geceye doğru açıkırsam 1 bardak ayran) |
Spor | - 8000 adım; - Blogilates: Çarşamba egsersizi; - 40 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Perşembe egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma egsersizi; - 45 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma ertesi egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazartesi egsersizi; - 45 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Salı egsersizi; |
2-ci hafta
18 temmuz | 19 temmuz | 20 temmuz | 21 temmuz | 22 temmuz | 23 temmuz | 24 temmuz | |
Sabah | 1 haşlanmış yumurta, 1 kalın dilim ananas, ananas çayı | 1 haşlanmış yumurta, 1 kalın dilim ananas, ananas çayı | 100 gr lor peyniri, 1 haslanmış yumurta, 2 gevrek pirinç emkeği | 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık |
Ara | Çay | Çay | Çay, meyve | Yeşil elma | 2 dilim ananas | 2 dilim ananas | Çay |
Öğlen | 1 dilim ananas, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ananas çayı | 1 dilim ananas, 3-4 yemek kaşığı yoğurt, ananas çayı | 4 suda pişmiş ve ya ızgara köfte, 2 gevrek pirinç ekmeği | Fırında tavuk ve sebzeler | Brokoli, havuç, lahana ve tavuk göğsunden yemek | Yumurtalı mantar, ayran | Çorba, çoban salatası |
Ara | Çay | Çay | 5-6 fındık, çay | Çay | Ananas çayı | Ananas çayı | 10 fındık, 1 kivi |
Akşam | 1 dilim ananas, 100 gr tavuk göğsü, ananas çayı | 1 dilim ananas, 100 gr tavuk göğsü, ananas çayı | Fırında balık, 1/4 bardak karabuğday | Ton balıklı salata | Çoban salatası, çorba | Çoban salatası, çorba | Fırında tavuk, salata, ayran |
Spor | - 8000 adım; - Blogilates: Çarşamba egsersizi; - 50 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Perşembe egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma egsersizi; - 50 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma ertesi egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar ertesi egsersizi; - 50 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Salı egsersizi; |
3-cü hafta
25 temmuz | 26 temmuz | 27 temmuz | 28 temmuz | 29 temmuz | 30 temmuz | 31 temmuz | |
Sabah | 1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | 1 dilim peynir ve ya 1 haşlanmış yumurta, 3-4 zeytin, domates, salatalık | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! |
Ara | 1 bardak süt | 1 bardak süt | 1 bardak süt | 1 bardak süt | 1 bardak süt | ||
Öğlen | Fırında et, salata, ayran | Fırında et, salata, ayran | Fırında et, salata, ayran | Fırında et, salata, ayran | Fırında et, salata, ayran | ||
Ara | Yoğurt, 1 meyve | Yoğurt, 1 meyve | Yoğurt, 1 meyve | Yoğurt, 1 meyve | Yoğurt, 1 meyve | ||
Akşam | Çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve | Çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve | Çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve | Çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve | Çorba, 4-5 yemek kaşığı sebze yemeği, yoğurt, meyve | ||
Spor | - 8000 adım; - Blogilates: Çarşamba egsersizi; - 60 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Perşembe egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma egsersizi; - 60 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Cuma ertesi egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar egsersizi; |
4-cü hafta
1 ağustos | 2 ağustos | 3 ağustos | 4 ağustos | 5 ağustos | 6 ağustos | 7 ağustos | |
Sabah | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! | Kısıtlama yok! Sadece porsiyona dikkat! | 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık | 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık | 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir ve ya 2 yemek kaşığı lor peyniri, 5-6 zeytin, domates, salatalık |
Ara | 2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık | 2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık | 2 hurma, 2 ceviz ve ya 2 kuru incir, 5 fındık | ||||
Öğlen | 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba | 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba | 6 yemek kaşığı sebze yemeği, 4 yemek kaşığı yoğurt, salata, çorba | ||||
Ara | Çay, 5-6 küçük grissini | Çay, 5-6 küçük grissini | Çay, 5-6 küçük grissini | ||||
Akşam | 3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata | 3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata | 3 köfte, 6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata | ||||
Spor | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar egsersizi; | - 8000 adım; - Blogilates: Pazar ertesi egsersizi; - 60 dk koşu bandı | - 8000 adım; - Blogilates: Salı egsersizi; |
4 haftadan sonra bakıp göreceğiz :)
Yarın kilo bildirimi yapacağım.