Ben 3 aydır olmuyorum keyfini çıkarıyorum ohhh çok rahaaatevet bu haftada kilo veremedim vee hala adet olmadım tabiiki korkuyorum ya bir daha hiç adet olamazsam diye
herşey olacağına varıyor ama içimden bir his de hep kötüyü fısıldıyor
yarın gidecem doktora bakalım neler olacak biliyorum endişelerim boş sadece vesvese
işte dinletemiyorum içime
bu arada iki gündür çok iyi gidiyor diyetim
3 ay olmasam kafayı yerim heraldeBen 3 aydır olmuyorum keyfini çıkarıyorum ohhh çok rahaaat
canım bu keyif çıkarılacak birşey degil kiBen 3 aydır olmuyorum keyfini çıkarıyorum ohhh çok rahaaat
Gidiyim dimi ama herkes gayet normal diyor bnde her seferinde vazgeçiyorum gitmektencanım bu keyif çıkarılacak birşey degil kinormal olan regl olmak.. hemen doktora gitmelisin.lütfen ihmal etme.. Allah korusun ilerde başka rahatsızlıklar da çıkabilir.. diyet yaparken adet düzensizlikleri ve adet olamama rastlanan bir durum maalesef
nası yani normal diyorlar?Gidiyim dimi ama herkes gayet normal diyor bnde her seferinde vazgeçiyorum gitmekten
Hamile olmam mümkün degil evli değilimnası yani normal diyorlar?hamileysen "evet normal" yok canım sen git hiç normal degil inan bana..benim de aylarca adet olamadıgım oldu..dr kontrolündeyim ben de..normal olan menepoza kadar her ay düzenli adet olmak(hamilelik hariç)
biliyorum olmadıgını :)) sadece normal olanın bu oldugunu anlatmaya çalıştım.. tamam canım süpersin,ihmal etme bekliyorumHamile olmam mümkün degil evli değilim
Tamam sana söz pazartesi gidicem doktardan gelir gelmezden sana özelden yazarım korktum bnde simdi
bugün doktora gittim haberler pek iç açıcı değil
tüpler de tekrar hidrom birikmiş kötü haberrr
neyse yarın tekrar çağırdı doktorum tahlil sonuçlarına göre neler yapılacak belirleyecez
Allah neylerse güzel eyler
ama bugün koltuğa kan vermek için oturduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım
tüm yaşadıklarım geldi aklıma
ahh olmadı bak yine ağlıyorumm
canım benim dün görmemişim mesajınızayıflamak iyi gelmiş bana
çünkü hormonlarım kendine gelmiş dünkü psiko gitti
bugün daha umut doluyum
dün biraz parçalı bulurluydumcanım benim dün görmemişim mesajınıkıyamam sana şimdi daha iyi olmana çok sevindim canım benim zayıflamak hem vücuduna hem psikolojine iyi gelmiştir tabii umut dolu günler hep seninle olsun
tabiki de canımdün biraz parçalı bulurluydum
bugün doktor daha iyi hissettirdi
yaşadıklarım zor ama Allahın izniyle altedeceğiz
canım çok teşekkür ederim eminim görseydin güzel yüreğini açardın banaAhhh canım yeni okudum mesajlarını
Kızdım kendime Üzgün olduğun zaman neden okumadin teselli ihtiyacı vardı diye.
Geçmiş olsunnn canım.
Allah sifa versin.
Saglikli beslenmek gibisi yok evet. Biz böyle beslenmeye devam edersek vücudumuza da buna adapte olacaktır.
gitsin kilolar,gelsin bebeşinselam günlüğüm geçen cuma itibariyle 81 kilo oldum
adet olamadığım için üstüne koymuştum kilo ama artık eksiye düştüm
kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum
herkes çok iyisin diyor bana 10 kilo sonra kimbilir ne diyecekler
ama benim güzel olmaktan daha önemli hedeflerim var
bebeğim olsun istiyorum ve kilosuz olma önemli bir adım
teşekkür ederim canım nasılsın ben bu aralar gelemiyorum topiğegitsin kilolar,gelsin bebeşincanım benim herşey istedigin gibi olsun
iyi diyelim iyi olalım..teşekkür ederim canım nasılsın ben bu aralar gelemiyorum topiğe
ama diyetim tam gazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?