bercestecimmm tebrik ederim canımmm.. çok güzel gidiyorsun…selammm bugün güzel birgün
diyetisyen günümdü 1200 gram yağdan vermişim300 gram ödem olmuş
neyseki artık 85 olduuuummmm haftaya yılbaşı öncesi 85 altını görmeyi hedefliyoruz
harika hissediyorum kendimi hafif ve daha özgüvenliiii
seviyorum kendimi
teşekkür ederim canım bende öyle devam etmesini istiyorum inşallah hep böyle olurbercestecimmm tebrik ederim canımmm.. çok güzel gidiyorsun…
aynen öyle canımmm.. hemen anlaşılıyor kıskananlar.. iyi yapmışsın,boşvermekle.. mühim olan tek şey ve gerçek zayıflıyor olmansende bir değişiklik var kısmını geçtim artık gözle görülür ve şaşırtıcı bir fark var ve dün iki aile
misafirim vardı bir tanesi (sevdiğim bayan) görünce çoook kilo vermişsin dedi
diğer arkadaş(bazı huylarını sevmediğim diyelim) sonradan geldi ve kilomla iilgili hiiç birşey demedi
zaten sende iyi olan bişeye hiç tepki vermez ama açıkları çok net görür
önceden olsa üzülürdüm çünkü ben herkes başarılı olsun herkes mutlu olsun isterim
bu arkadaşın hasetliklerinden zamanında kendimi çok üzmüştüm
bu sefer dedimki berceste sakın kilonla ilgili bişey sormasını bekleme
sormazsan demekki seni kıskanmıştır dedim ve dediğim gibide oldu
sağol desteğin için canım onun için zayıflamıyorum yaaynen öyle canımmm.. hemen anlaşılıyor kıskananlar.. iyi yapmışsın,boşvermekle.. mühim olan tek şey ve gerçek zayıflıyor olman
ee 1 kilo vermişsin canım ne güzel ,tebrik ederim :)) niye birşey ifade etmiyor?evet adette yaptığım kaçamakların hepsi bugün tartıda çıktı
neyseki 84 olmuştum ama bu çok da bişey ifade etmiyor
bu hafta kaçamaklar yok
haftaya daha düzenli olacak
çünkü yağdan değil verdiğim kilooooee 1 kilo vermişsin canım ne güzel ,tebrik ederim :)) niye birşey ifade etmiyor?
yılbaşı gecesi bi geçsinçünkü yağdan değil verdiğim kiloooo
neyse bu hafta hiç kendime hakim olamadımama bu hafta öyle olmayacak
gerkirse dolabı kitlerim
yılbaşı serbest yemek zatenyılbaşı gecesi bi geçsinben de yeni yılı sabırsızlıkla bekliyorummm
ailecek toplanıcaz kalabalık olucaz.. Allahtan bizde toplanmıyoruz..o kadar kişiye yemek öncesi ve sonrası temizlik şuan gözümde büyüyor vallaha.. ama seneye bizdeyiz :) sizde ne planlar?yılbaşı serbest yemek zaten
hayırdır planlar var yılbaşında
bende bugün ablama gitmeye karar verdimailecek toplanıcaz kalabalık olucaz.. Allahtan bizde toplanmıyoruz..o kadar kişiye yemek öncesi ve sonrası temizlik şuan gözümde büyüyor vallaha.. ama seneye bizdeyiz :) sizde ne planlar?
sadece kestane kaçamagı hemde yılbaşında bravobende bugün ablama gitmeye karar verdim
bizim sadece farklı olarak yapacağımız kestane yemek olacakdiyette serbest o gün
ama diyeti sadece kestaneyle bozacam
evdeki hesap uymadı her zamanki gibisadece kestane kaçamagı hemde yılbaşında bravoiyi seneler canım arkadaşım.. bu sene dileklerimiz gerçekleşsin
yılbaşında olur o kadar,az bile bence.. bi de ben anlatsamevdeki hesap uymadı her zamanki gibi
eşim cevizli suucuk almış ablam tatlı yapmış
yedim valla kestanede yedim
ama şuan diyete devam
amaann napıyım zaten serbesttiyılbaşında olur o kadar,az bile bence.. bi de ben anlatsam
yok yok anlatmayayım.şu iki gün topige bile yazmadım neler yedigimi.. az buçuk tahmin edersin işte ondan bundan şundanamaann napıyım zaten serbestti
yedim valla gram pişmanlık yokyemeseydim üzülürdüm
anlat bakayım sen ne yedin
bu arada anlatmasan mı ya canım çekerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?