10 gün çokmuş yaabirazcık ihmal ettim seni günlükçüm
arkadaşlarım dediki günlüğün küsmesin sonra dedi
bende geldim bugün kampım başladı ve kaçamaksız diyetimi tamamladım
ama 10 gündür kabızdım çok kötüüydüm ve bugün bitti
ilaç içtim okadar umutsuzdum artık doktora gitmeyi düşünüyordum
bakalım cumaya kilo bildirimi yapacam hedefim 83 şubata kadar 80 olacam inşallah
canım sömestr yaa amasyadyım tatil bitince gelecembercestecim nerelerdesin arkadaşım???
özlettin kendini,merak ettim senicanım sömestr yaa amasyadyım tatil bitince gelecem
bu arada 83.5 oldum canım ama tatilde çok zorlanıyorum diyet yapmaya hergün
birine gidiyorum neyse yinede dikkat ediyorum
yazın benim de deniz kenarında bikinili hayellerim vartatil bitti ve yine ihmallerdeyim seni günlüğümtatilde çok yedim ama dikkat ederek yedim
ve kilo almamıştım çok şükür sadece 600 gr ödem atmıştım
geçen gittiğimde ise 82.5 olmuştum artık daha emin adımlarla gidiyorum
eski kıyafetlerim oldukça haz alıyorumyazın gelmesini dört gözle bekliyoruumm
yaza kadar tüm kilolarımı atmış olacammm inşllah
ben de bendeyazın benim de deniz kenarında bikinili hayellerim varödünç aldık ve aldıgımız gibi geri vericez bu kiloları çok güzel gidiyorsun canımmm,öptüm seni
olursun arkadaşım,hem de fıstık gibi hamile olursun.. hayranım hamilelikte bile kendine bakan,yediklerine dikkat eden kadınlara,sen de onlardan biri olursunben de bendedaha sonrada tedaviye gidecem ağustosta manken gibi hamile olmak istiyorum
hamile kaldığımdada diyetisyenime gidecemolursun arkadaşım,hem de fıstık gibi hamile olursun.. hayranım hamilelikte bile kendine bakan,yediklerine dikkat eden kadınlara,sen de onlardan biri olursun
teşekkür ederim canımAz kalmış canım ne güzel. Umarım tüm dileklerin gerçekleşir.
yarın dengelersin canımbugün arkadaşıma gittim ve hiiç kampımda bu kadar aşırmamıştıııımmm
valla bu hafta ben kilo verememişimdirve akşama sadece salata yedim
çok teşekkür ederim canım diyette azim çok önemli yoksa olmuyorGünlüğünüzü okudum azminizi sevdim ben de bugün başladım diyete Allah hepimize sabır versin sana da başarılar diliyorum
canım benim arada olu öylevee beklenildiği gibi hiç kilo verememişim
gerçi benim metobolizma şaşırdı33 gün adet olamadım
diyetisyenim sıkıntı yok dedi geçen hafta çok kilo vermiştin zaten dedi
ama bu hafta harfiyen uyacam diyetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?