Günlük hayatta istediğinizi giyebiliyor musunuz?

Açıkken çok laf atıyorlardı tesetture girdikten sonra hiç başıma gelmedi şükür. Allah bu yüzden emretmiş korunalım diye tesettürü. Ama yapan kapali ya da yapıyor haberlerde neler duyuyoruz. Allah hepsine hidayet versin bize de islami gereğince yaşamayı nasip etsin. Işte o zaman dünya cennet olur...

Tabiki birde uzun süredir yurtdisindayim hicbir şekilde böyle biseye tanik olmadim.Bilmiyorum ya aslında üzücü bir durum .Nereye gidiyor bu sorun.Siz yazınca aklıma geldi önceleri okula gidip gelirken belediye otobüslerine binerdim.Hakiketen o nasıl bir sapıklıksa.bazen ayakta olan erkekler gidecem yere kadar gözlerini dikip bakarlardı atıyorum 45 dakika.Nasil utanırdım nasıl korkardim.Ee yaşları da vardı bayağı. Lisedeydim.o zamanlar o nasıl bir korkuydu anlatamam evin önüne geldiğimde rahatlardım ancak

Ben şanslıyım bu açıdan. Kültür seviyesi oldukça gelişmiş modern bir ülkede yaşamanın güzelliğinden faydalanıyorum.Özellikle yaşadığım semtte sokağa istediğim gibi çıkayım asla taciz edilmez rahatsız edilmem.Ama ne kadar gelişmiş bir ülke olursa olsun bulunduğun mekan ve saat kıyafetine uygun değilse eminim ki birçok rahatsız edici durumla karşılarım. Bu dünyanın heryerinde böyle. Biz kadınların biraz kendini koruma eğitimi alması gerekiyor bence.En azından iki yumruk bir tekme atabilecek düzeye gelsek çok iyi olurdu.

Arap cahiliyesi dönemi yaşıyoruz maalesef

Kayseri'de, Kars'ta, Mardin'de dışarı şortla değil kolsuz bluzle çıkın bakalım neler oluyor.
Kolsuz bluz bile degil, ben yazin surekli pantolon(hepsi boldur) ve yarim kol giyerim,yuzum de cirkindir acikcasi doguya gittigimde ben bile erkeklerin bakislarindan cok rahatsiz oluyorum. Kac defa bagirma noktasina geldim, o derece cildirtiyorlar. Ote yandan yasadigim yerde (guneyde bir il) kimsenin kimseye rahatsiz edici bir sekilde baktigini gormedim, ki kadinlar sicaktan dolayi surekli askili&sort, mini elbise giyerler. Yani boyle bir sey kesinlikle var, hic ayrimcilik olmasin filan diye yalan soylemeyecegim, gozumle goruyorum cunku farki. Kimse de kendini kandirmasin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…