Hayır üyeliğimi yeni açmadım, başka konularım da var. Hem açsam ne fark eder ki neden buna takıldınız anlamadım açıkçasıEğer oturduğunuz semt buna uygun değilse maalesef giyemiyorsunuz. Yeni üyelik konu bu nedense yani butaya üye olup bunu mu açtınız konu olarak. Tacize ne şekilde uğradınız? sözlü taciz mi ne yani? İstanbul'da elit semtlerde tabii ki istediğinizi giyersiniz ama her yer öyle değil. Hele ki Suriyeliler dolduktan sonra. Ayrıca ilk defa mı şortla çıkıyorsunuz dışarı bunca yaşınızxa kadar yazları hiç şortla çıkmadınız mı? Ben aldırmazdım lafımı der geçerdim korka korka bu hale geldik zaten ama akşam vakti hele ıssız zamanda dikkatli olmak lazım burada bir fikir alamazsınız çünkü giyenlerde giymeye uygun yerlerde oturuyorlardır ya da asla giymem diyenler vardır başkalarınınkini öğrenip ne yapacaksınız.
Ortalık karıştıracak cinsten bir konu ve daha önce bu yüzden çok karışmışlığı var o yüzden diyor arkadaş.Hayır üyeliğimi yeni açmadım, başka konularım da var. Hem açsam ne fark eder ki neden buna takıldınız anlamadım açıkçası
Toplu taşıma daha kötü hele o kalabalıkta berbat bir duyguBuna uygun olmayan bir çevrede oturuyorum o yüzden istediğimi giyemiyorum öküz gibi bakıyorlar laf atıyorlar. Toplu taşıma kullanıyorum bir deAncak tatil yerlerinde girebildim. Bir de istediğimi giydiğim yer olarak Kadıköy geldi aklıma şuan. İstanbul'un bazı semtleri iyi bu konuda, ama geneli kötü.
Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi günlük hayatta istediğiniz tarzda giyinebiliyor musunuz? Mini etekler, dar kıyafet, şort vs giyenler için soruyorum özellikle. Laf atanlar, öküz gibi bakanlar, omuz atanlar... midem bulanıyor artık. Kimsenin gözünü bağlayamam, rahatsız etmeyecek şekilde herkes bakabilir, bakıyordur da ama benim dediğim iğrenç bir şekilde bakanlar. Bugün markete alışverişe giderken şort giyiyim rahat rahat gider gelirim dedim, apartmandan çıktığım anda tacize uğradım ya, yok böyle bir şey yemin ediyorum. Sinirlerim bozuluyor şu yaz aylarında. Küçük bir yerde de değilim, İstanbul'dayım ve herkes istediğini giyiyor aslında. Bu durumları görmezden gelmeyi nasıl başarıyorsunuz? Bir tek benim başıma gelmiyordur herhalde. Ya da başarmayıp daha mı kapalı giyiyorsunuz? Görüşlerinizi merak ediyorum gerçekten. Oturup ağlayacaktım yolun ortasında bugün. Çok sinirlerim bozuldu
Neden ortalığı karıştırsın ki böyle bir konu anlamadım açıkçasıOrtalık karıştıracak cinsten bir konu ve daha önce bu yüzden çok karışmışlığı var o yüzden diyor arkadaş.
Ben tesettürlüyüm biraz şık ve dikkat çekici giyinsem yanımda iki çocuğumla bana bile oluyor. Ne şorta ne başörtüsüne bağlı , bu cahillik beyinsizlik kültürsüzlük kekoluk. Başka birşey değil.
Tahmin edebiliyorum maalesef. İstanbul'un hangi semti? Bazı yerler daha bi Abaza diğer taraflara göreNeden ortalığı karıştırsın ki böyle bir konu anlamadım açıkçasıtabii öyle sapıklar her türlü bakıyor zaten ama böyle olunca daha bir iğrenç bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?