günlük hayatta topuklu ayakkabı giyenlere ne diyorsunuz ??

Esin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
273
1
0
Antalya
öyle 10-15 cmlik topuklardan bahsetmiyorum .. en fazla 7-8 cmlik zarif ayakkabılardan.. sizce giyilmeli mi .. ayrıca yaşım 17 ama büyük gösteriyorum o ayrı bi konu

Son düzenleme:
günlük hayatta derken çok sık dışarıya çıkıyorsan giymelisin...

Ben 17 yaşındaki bi kızda günlük hayatta topukluyu itici bulurum açıkcası
Bir kaç yıl daha bekleyebilirsin aslında

Bu yaşlardaki kızların aşırı topuk merakını 5-6 yaşındaki çocukların annelerinin topuklu ayakkabılarını giymelerine benzetiyorum:)
Kısaca bana göre itici geliyor.
Kendilerini olgun büyümüş hissettmek istiyorlar sanırım.
Birde dikkat çekmek..
Ama bilseler komik ve itici durduklarını....(zira çoğu yürümeyi bile beceremiyor yamuk yumuk adımlar tökezlemeler vs :) )
Özel günlerin haricinde o yaşlarda topuklu ayakkabıyı hoş bulmuyorum.

Özel günler neyse de günlük için topuklu bence erken
Şimdiden gençliğinin rahatlığının enerjinin keyfini çıkar
Daha sonra hapsolursun topuklulara:)

valla bizim bi tanıdık pazara giderken bile giyiyordu ben düğünde bile zor giyerim rahat edemem

babetlerin, spor ayakkabıların gözünü seveyim..

hep giymek çok rahatsızlık verici olur ya...
Düğünümde bile platform giyeceğim o da zorla
gelinlik modelini göstersin diye illa giy diyolar diye.. Bana kalsa onda da babet giyerdim :)
Ayaklar rahat olmalı

Ben 17 yaşındaki bi kızda günlük hayatta topukluyu itici bulurum açıkcası
Bir kaç yıl daha bekleyebilirsin aslında

Özel günler neyse de günlük için topuklu bence erken
Şimdiden gençliğinin rahatlığının enerjinin keyfini çıkar
Daha sonra hapsolursun topuklulara:)

valla bizim bi tanıdık pazara giderken bile giyiyordu ben düğünde bile zor giyerim rahat edemem

Yaşın küçük,ama çok istiyorsan modern bir tane al.

günlük hayatta derken çok sık dışarıya çıkıyorsan giymelisin...

bende sizin gibi düşünüyorum ama doğum günü hediyem 6-7 cmlik bir topuklu ayakkabı .. sanırım bikaç yıl sonra giymeliyim .. teşekkürler yorumlarınız için :))

bende babet ve spor ayakkabı giymeyi seviyorum, topukluyu özel günlerde tercih etmek en iyisi ama hediye işte yapacak birşey yok 20li yaşlarda kullanacağım sanırım :44:

suan pek yakısmıcaktır sana yasından dolayı daha cok spor guy bana kalırsa ama yası ve fızıgı uygun kadınların her an topuklu gıymesı cok normal ve guzel gorunuyr bnım ew trlıklerım bıle topuklu

düğünümde babet giyeceğim :/ o derece yani . Giymeyi çok isterdim ama hoş duruyor. Ama ufak kızlarda değil tabi ki :)

Günlük hayatta bende çok tercih ediyorum topuklu ayakkabı 23 yaşındayım topuklu ayakkabı 3 yıldır var hayatımda senin yaşlarındayken convers delisiydim inanılmas rahat severdim ayakkabıyı asla topuklu giymek istemesdim ben herşey zamanında diye düşünüyorum giyebilirsin elbette ama hergün giymene gerek yok diye düşünüyorum belirli zamanlarda falan.yaşınla bağdaşmalı giyindiğin şeyler aceleden büyüme çabası gibi iğreti durabilir ve olduğundan büyük gösterebilirsin.ilerde bi kaç sene sonra ünv yada iş hayatına atıldıgında onlarsız yapamassın eğer benim gibi topuklu aşkı yeşerirse :) oyüzdennn bıkadabilirsin ben kıbrısta yaşıyorum girnede dolaşırken bi kız çocuğu görmüştük sahilde kafelerin olduu sokkta yürüyordu alımlı boylu poslu tatlı bişi ama belliki 15 16 yaşlarndaydı muhtemeln herzaman giymiyordu çünkü topukluya hakim olmadığı herhalinden belliydi ve cidden hiç hoş görünmüyordu göze, dikkati çekiyordu ama yürümeyi pek beceremeyen anne topuklunu giydim der gibiydi..

ben sanirim 18, 19 yasinda basladim gunluk en az 10 cm ayakkabi ile okula gittigimde olurdu.. okadar rahat kulanirdimki. Simdi 4,5 senedir calisma nedenimle( butun gun topuklularla ayakda duramayiz) duz ayakkabi kulandim. Simdi topuklularin uztunde duramiyorum bence topuklar kadinin bir parcasidir. Ama saglik icinse dusmanlaridir. ( bel /ayak)

topuklu ayakkabı yerine kıyafetine göre giyildiğinde hoş duruyor,ayrıca yaşına göre daha rahat ayakkabılar secebilirsin
24 yaşındayım,1.72 boyum topukluyla çok dikkat cektiğim için tercih etmiyorum rahatta yürüyemem topukluyla düz ayak tam bana göre babet ve oxford ayakkabılar vazgecilmezim

o yaşlarda okula giderken bile giyerdim ben topuklu ama çok ince olanlarından değil tabi hediyeyse evde giyersin alışırsın önce sonra çok istiyorsn dışarda da giyersin ara sıra

bende dokuz yasindayken akrabam stilistti bir ic giyim firmasinda. bana sutyen kulot hediye etmisti her gelisinde getirirdi poset dolusu, giyemesem bile cok severdim. giymeyi hayal ederdim hep. seninkide bu duruma benzemis simdi. ben ne zaman mi giydim _ aradan iki sene gectikten sonra sende bekle bakalim biraz . topukluyu bile sunun surasinda iki senedir giyiyorum yasimsa 22

Bende 17 yaşındayım denildiği gibi hiçte itici bulmuyorum gerek bende olsun gerek yaşıtlarımda... 150-155 boylarında minyon tipli, 0 beden yaşıtlarıma yakıştırmadığım gerçek ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…