kızlar dün yazcaktım ama boşver dedim kendi kendime sizin de moralinizi bozmamak için ama yazmak şart oldu...
dün ijlale ben aramıza alamayız seni ilk sayfadakiler haricindekiler olmaz dedim avukathanımı almışsınız ilk sayfaya yazmışsınız o muhabbetin bahanesi olmuş dedi
avukat ve yasmini ekleme nedenim ztn ilk listeye eklemek düşüncesindeydim avukat hemen hepimizin topiğine hoşgeldin yazandır onu ilk topik açarken listeye alamadım yoktu çünkü kkda..
cyy de isveç yapıyordu biz belli kalıp beslenmiyoruz diye eledim yoksa ilk sayfadakilerden başkasını almayacaktık
bir de tanımadıklarımızı eklemiyoruz biliyorsunuz
ben size dün bu saatten sonra kimseyi almayalım ne dersiniz diyecektim boşverdim
bence sadişim ablan günlük açsın bir müddet takip edelim olmadı ekleriz aramıza
ama dünkü yazışmadan sonra iyice moralim bozuldu bnm...
ayrıca listelemede de değişiklik yapmayı planlıyorum bildirim yapanlara göre liste yapacagım mesela diyelim ben bu hafta bildirim yapamadım o zmn kendimi listeye eklemeyeceğim ne dersiniz???
çünkü aramızda olmayanları da ekliyordum liste de her hafta uzuyor takip zorlaşıyor o yuzden yani...
geriye dönük olarak ancak okuyabildim ve bu yoruma takılıp kaldım
birilerini gruba dahil etmeme fikrimiz belki birliğimizi bozmamak ve takibi kolaylaştırmak adına iyi ama bizim güzel arkadaşlığımızı, grubumuzdaki ahengi görüp de buna dahil olmak isteyenleri de geri çevirmek dışarıdan bize karşı olumsuz bir bakış açısı oluşturuyor.
bende olsam böyle güzel bir gruba girmeyi isterdim :)
buna bir formül bulmak lazım ama bu bir haftalık kilo bildirimiyle olmamalı bence.
ben tatilde 2 kilo aldım, cuma günü kilo bildirimi yapmayı düşünmüyorum mesela, bu yüzden gruptan mı çıkarılacağım? ya da hafta sonu şehir dışına çıkacağım cuma kilo bildirimi yapamayacağım, bunun için gruptan mı çıkarılacağım?