Pembecim eğer başlamaya karar verdiysen ben sana bir link vereyim. Oradan 2012 yayınlarını indirebilirsin bilgisayarına. Parayla alamayacağın kadar çok kaynak var bendeBilgisayardan bakar çalışırsın ya da yazıcıdan çıkarırsın.
Bu arada her dersten en fazla 11 ünite oluyor. 55 ünite desek günde bir tane çalışsan 2 ayda biter.
valla cnm çok iiyi olur işyerinde bolca vaktim var en azından kendimi bi konuda geliştirmiş hedefime yaklaşmış olurum özel sektör çok kötü en iyisi devlet kararlıyım gircem bu sınava üstelik ablamdaa gircek onla beraber ders çalışabiliriz:)
Lilycim teşekkür ederim tatlım yardımların için benimde mat kötü ama azcık öğrenmeye başlayınca matematgi sevmeye başlıyorum benimde anlatck kimsem yok ama aslanlar gibi güvender yayınlarının konu anlatımlı kitabı var herzmn hayatımı kurtrdı o kiatp yine kurtarır ben genelkültürden tırsıyorum
heee bide utanmadan söyliyim şuanda 1 kupa cappucino içiyorm üstlk bitnede şeker attm içine:) kan şekerim düşer gibi oldu hemen kayfeye sarıldım kaloriside 77 kesmeşeker hariç:) dier yarısınıda içmicem boşa kalori zaten tadı çirin
Son düzenleme: