cnm sal gitsin olmuyor maalesef, kardeşim bile mutfaga girse, eee abla toplasan diyorhımmm ben tarihi bitireyim türkçe sonra çografya en son mate geçeceğim çünkü 5 10 soru çözsem yeter ehehehhehe
canım sende sal gitsin kendine vakit ayır sonuçda yarın bulaşıklar ev işlleri gelip o soruları çözmücekkk
aaa sen böyle düşünürsen yürüyüş bile yapamazsın bende başta çekiniyordum ama baktım gördüm herkes yapıyo 7den 70 e herkes geliyoo ama benim gittiğim yer 4yol ağzı değil sahanın içindeip atlama olayı süpermiş
![]()
evet ileride bulaşıklar soru çözmeme yardımcı elbette olmayacak ama işte herşeyi ben salarsam, ev çöplüğe döner bir bi de tüm lafı ben yerim
aletlere gelince...
bizim burda yürüyüş yapan da yok, o aletleri kullanan bir Allahın kulu da... üstelik ben örtülü bir insan olarak afedersin de popomu sallayamam ele karşı
hem dediğim gibi ben leslie yaparken kapıyı, perdeyi kapatıp öyle yapıyorum biri aniden girse tüm konsantrasyonum gidiyor
hani demişsin ya ben de yapamıyordum baktım herkes yapıyor, burda yapan yok işin garibi o, yoksa memleketteyken hususi aletler için gidiyordum, yapıyordum çünkü herkes yapıyor, ama şu an bulunduğum yerde tek başıma yapmam dikkat çeker
yine de yarın gideyim bari, hem nasılsa ip almaya gitcem, bakarım belki bisiklet falan çevirirm
Son düzenleme: