Günaydınnnnnnnnnnnn
Yerdeki pis kahverengileşmiş karları görüp un helvasına benzetip canını çektiren benden başka bi akıllı daha varmı acabaaaBuarada dünkü kurabiye bugün morelimi bozmadı acaba cumaya kadar kaç kilo vercem.
Buarada Liliyyy nerdesinnnn gızzz pazartesi döncektin haniii?
Ayy sadişte bugün lapa yiycek Allah kolaylık versin canım arkadaşımaaa
Random kızzz facedeki son fotona bayıldım hee bide çok güzel göz kalemi çekiosunnn onada bayılıyorum=)
Beyazbulut canım bugün inşallah o açlık krizleri vurmaz Allah bizi tatlılardan böreklerden korusun
Denizeliklim karbonhidrat kardeşliğine bugünde devam pastanın ucundan accık 1 2 çatal ye ozaman pek bi zararı dokunmaz diyete
Kalbimmm kızz röntgenin ne zamandı senin hiç sormadım çok odunum dimi yoksa sölemişmiydin ayy bide bende erken bunama var:)
Sevgicüğümmm bugün sabah ara öğlen ara akşam ara ye canım hastasın zaten o kadar kan kaybın var bide iyice halden düşcen.Ben bi kanyapıcı bitki kullandm 3 4 kere içtim kendime geldim ellerim ısındı en azından zaten aktarda 1 ay kullan git terar tahlil yaptır artışı görceksin demişti.Isırgan çörek otlu ballı macun ya cemrenindi ya da nivalin belki iyi gelir.
Bugün herkeslere bişeyler yazmak istedim unuttuklarım varsa affolaaa
 pembis sabah sabah canin nasil un helva ceker
 pembis sabah sabah canin nasil un helva ceker
röntgeni persembe sabah saat 9.15de cekecekler canim

yani sizde saat 10.15 oluyor