Kpss sonucu alınan o 1500lü maaşlar baya bayada hak ediliyomuş.İnsan kaynakları mezununun çalışabileceği pozisyonlara baktım Oha yani en az 90lı puanlar almam lazım ki bide istanbulda iki yer vardı girebileceğim bide onlarında alacağı eleman en fazla 4 kişi:) Binkere oha demek istiyorum.Benim süpersonic ve 95 falan alcak zekam yok valla ben 70 falan alınca geçiyosun giriyosun biyerlere sanıyodum ama bu böyle 5 ay çalışmayla alıncak bi puan deil ondan millet böyle kafayı yemiş gibi çalışıyomuş onu anladım.Düşünsenize çalışcam çalışcam 90 alcam sonra yerleşemicem OLduuuuu canım.. Bide ben şehirdışınada gitmem gidebilecekler için tabi biraz daha avantajlı
valla ben napcam o da bi muamma...
hayırlısı diyelim olmadı iş bakıcam kendime yani illa memur olcam diye kendimi de yıpratamam, hakkımızda ne hayırlıysa o olsun ama sen bence yine de çalışmaya başla, hiç belli olmaz, belki bizden bile yüksek puan alıp atanırsın, şans...
kızlar maşallah hepimiz kaçamak yapmışız
Sadişim İskender, Denizim biberli ekmek, eee Pembe ztn yaş pasta yemişti... ben de yaptım yalan yok...
ama ben öyle İskender falan yemem, midye de... o dediğiniz mumbar ve diğer şeye de baktım, ay yazarken adını unuttum:44:
gerçekten Pembenin dediği kadar var...
okurken içimi baydı...
ayyy hiçbirini yapmamvallahi adanalıyık allahın adamıyık salgam içerik bici yerikk şırdana yok demeyikkkk ahaha bunuda ben uydurdum neyden yapılırsa yapılsın üstüne bol kimyon ve tuz atarsan harika oluyoo bir oturmada enaz 3 tane yerimm
kız ben künefeyi merak ediyorum hiç yemedimyaaaavrım bizde hataylık oruk yerik,künefe yerik rakıyada bayılırık
bu arada Denizim, valla harikasın en azında salona gitcen hayırlı olsun