kızlar geçmişi okudum da birazdan yorumlucam
Sadişim aşk olsun ben de farkettim hatta yazı yazmıştım sanırım kocanla ilgili belki faceten de olabilir, ama okurken ooo maşallah demiştim
kalbim sen rahatsın kuzum, spor konusunda, hem dvdlerin var hem aletin
benm alet yok, pcden sıkıcı leslieyle uğraşıyorum, o da pc müsait olursa...
kardeşlerim günüdz girerler, tam ben spor yapacakken, spor yapcam derim sonra yaparsın deyip kovalarlar, ztn ben onların son ses müziklerini çekemediğimden çıkıyorum, akşam pc bende olur ama akşam da spor yapasım gelmiyor gündüzden hevesim kaçıyor ya ondan sonra yapmak istemiyorum
kaçamak yapmamak bizde çok zor, kendime kızıyorum yeme o zmn diye de... evde pişenleri biliyorsunuz 2 gün yemesem 3. gün dayanamıyorum, hele ki evde yiyecek bişey bulamazsam
bi de demin annemler pat diye geldiler, babam da kızar pcde olmamıza, bugun de yalnızım oh dedim biraz keyfini çıkarayım, hiç ev işi yapmadım, ama gelin görün ki burnumdan geldi, babam diyor hiç mi odalara girmedin toplamadın
demin iyice boşaldım annem diyor benim ne alakam var, dizisi var onu izliyor
bıktım inanın bu düzensizlikten, bir gün de evde tek başıma kafayı dinliyim istiyorum
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi birazdan hala pcde misin derler
akşam da girmeme müsaade etmezler akşam kardeşlerim bırakmaz
bunaldım artık inanın bunaldımmmmmmmmm
bu evde yaza kadar 5kg daha versem mucize olcak
bu psikolojiyle gelin siz diyet yapın kpssye hazırlanın, insanda ne sabır ne motivasyon ne moral kalıyor
dışarı çıksam yürücek alan yok heryer çamur, çakıllll
allah yardımcın olsun
gerçekten bu ortamda bişeyler yapabilmek çok zor