Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

aynen,:60::60::60:
ztn senin boyuna göre bu kilo bile az ama spor hayatımızın bir parçası olmalı randomcum bunu en iyi savuncak kişisin şu an
:34:

haklısın canım
zayıfladım deyip sporu bırakırsak işimiz yaş di mi:26:
özellikle ben spor yapmadan asla kilo veremeyen biri olarak, kilomu da sporla korurum sanırım ancak...
ama işte her zaman vakit bulmak zor oluyo.
her gün çalışmadığım halde bazı günler yapmıyorum, canım istemiyo falan:24:
düzenli işe başlarsam nolcak bilmiyorum valla.
o yüzden adam gibi işe girene kadar 55i görmem lazımmm:1: al sana bi zayıflama sebebi daha çıktı bana:52:

Son düzenleme:
sporumu yaptım, duşumu aldım kızlar :1:
gönül rahatlığıyla dışarı çıkabilirim artık.:10:
öğlen yemeğimi yiyip çıkıcam. akşam günün ayrıntılarıyla görüşmek üzere:30:
see you bye :P

Valla pempişim bahar herkesi mahfetti. Herkeste bı yorgunluk bır uyku halii. Ablacıgına soyle cıcıbebe-muz-sut üçlüsünü yesin. Bebek maması. Nasıl kılo yapıyor. Bıde nasıl guzel bır tadı var. Allahıııııııım agzım sulandı. :)

biara heveslendi cicibebeli süt yiyim falan dedi içinden bikaç cicibebe yedi ve o paket 2 aydır duruyo yemiyo malesef bi şeker yemeği seviyo akşamları lolipop yiyo iki saatte aradada jelibon falan yiyo ama kilo aldırmaya yetmiyo tabiki:52:

Kendimle çok pis grur duydum bu öğle yemeğinde yediğim yemeğe bir dünya patates kızartması koymuşlar bi sepette pide getirdiler ama yemedim:52::51:

kızlar ben de bugun mutfaktaki tüm cıssss yiyeceklere rağmen, 1 tabak bol dereotlu baklanın üstüne yoğurt dökerek yedim, ben de bugun kendimle gurur duyuyorummmmmmmm:32::32::32:
ekmek yemedim çünkü ztn baklagil yedim üstelik biraz fazlaydı, 7-8yk falan
bir de yağı fazlaymış ama zeytinyağlı olunca yedim:17: neyse bugune kadar hep yağı kestim olmadı bir de böyle deneyelim dimi ama:1:

bu arada su da 1lt oldu bile:1:
oturduğum yerden pc başında bişey yapamsam da en azından suyumu içiyim dimi ama:34:

tebrik ederim pempişim. Bende baklavaya burun kıvırdım :) gururluyuuum :) :24::21:

kızlar ben de bugun mutfaktaki tüm cıssss yiyeceklere rağmen, 1 tabak bol dereotlu baklanın üstüne yoğurt dökerek yedim, ben de bugun kendimle gurur duyuyorummmmmmmm:32::32::32:
ekmek yemedim çünkü ztn baklagil yedim üstelik biraz fazlaydı, 7-8yk falan
bir de yağı fazlaymış ama zeytinyağlı olunca yedim:17: neyse bugune kadar hep yağı kestim olmadı bir de böyle deneyelim dimi ama:1:

Bugün menülerde harikalar yaratılcak sankiiii:) umarım akşam öğlenki süperliğimiz gibi yeriiiiiiiiiz amin:9:

bu arada su da 1lt oldu bile:1:
oturduğum yerden pc başında bişey yapamsam da en azından suyumu içiyim dimi ama:34:

ben suda 1 litre oldu çıkana kadar iki olur evdede yarım litre içsem tam süper olcak:)

Buarada minikcim çay içiyomuşsun yaa o insanı daha çok wc ye götürtüyo haberin olsun

Bugün menülerde harikalar yaratılcak sankiiii:) umarım akşam öğlenki süperliğimiz gibi yeriiiiiiiiiz amin:9:

ben suda 1 litre oldu çıkana kadar iki olur evdede yarım litre içsem tam süper olcak:)

Buarada minikcim çay içiyomuşsun yaa o insanı daha çok wc ye götürtüyo haberin olsun
aynen süper menüler gelcek bu akşam:1:öyle görünüyor:1:
bu arada ben de yazmayı unutmuşum evet cnm çay vücuttan çok su atar o yüzden yerine koymak gerekir su içerek

işyerinden bi arkadaş dondurma almış. babam dediki üzülme kızım ben yerim :)) hahahha dondurmamaı babama sattıktan sonra kocaman bır elma yedim hatur hutur. bu arada hastaneye gıttım geldim. gargara ve sprey verdı dpktor amca boğazımdakı yaralar için. gercı yarayı goremedı ıkı saat ,ayna karsısında ben gosterdım.essek kadar seyı nasıl goremıyorsaa :53: ac adam gözlerini :1:

aşkam yemeğime az kaldı. 2 saat sonra yiyeceğim kendilerini. :) ooof 12 saat çalışmak çok zor yaaa.

işyerinden bi arkadaş dondurma almış. babam dediki üzülme kızım ben yerim :)) hahahha dondurmamaı babama sattıktan sonra kocaman bır elma yedim hatur hutur. bu arada hastaneye gıttım geldim. gargara ve sprey verdı dpktor amca boğazımdakı yaralar için. gercı yarayı goremedı ıkı saat ,ayna karsısında ben gosterdım.essek kadar seyı nasıl goremıyorsaa :53: ac adam gözlerini :1:

aşkam yemeğime az kaldı. 2 saat sonra yiyeceğim kendilerini. :) ooof 12 saat çalışmak çok zor yaaa.

cnm çok geçmiş olsun
bu arada hakkaten 12 saat uzun...
babana da sevgiler, ne güzel ya seni düşünmüş hehe:1:

ben de ara olarak bademimi yedim oh :56:
akşama çok var annemler 8gibi anca gelirler ama ben belki küçük bi ara daha yaparım:44:

Lily avatarındakı mavı bluzlu kız gıbı olabilirmiyiz acaba yaaa?

Oturuyorum ya suan; felaket bır göbek var. Birde ben hiç çekmem karnımı. Karnımı çekince rahatsız oluyorum. Annem hep cek kızım der. :(

Lily avatarındakı mavı bluzlu kız gıbı olabilirmiyiz acaba yaaa?

Oturuyorum ya suan; felaket bır göbek var. Birde ben hiç çekmem karnımı. Karnımı çekince rahatsız oluyorum. Annem hep cek kızım der. :(
ben kendi adıma düşündüğümde inşallah olcam diyorum tabii alt göbüşüm pek gidecek gibi değil, ama olduğu kadar, sonuçta ameliyatlı o bölge ama ben inanıyorum olabileceğimin en incesi olcam diye
bence sen çekme neden çekiyorsun ki göbüşünü...
kız sen fıstık gibisin ztn ne göbeğinden bahsediyon:44:

göbeğim var göbeeeeeeek

Your true weight

Congratulations! You are already at your True Weight!
If the information that you have given is correct, your true weight is 47, and you do not need Dukan Diet coaching. Your weight is right for you.

dukan amcamı zıyaret ettım yıne. ılgılenmıyor o da benimle. spor yapmam lazım vaktim yok. tek derdım gobek. bılıyorum kı oda mekıkle gıdecek ama mekık cekemıyorum. kabus mekık benim için.

slm kızlar ben geldim bugün erik topladık gene yaaa offf çok yoruluyorum çok yoğunum anlatamam sizee bugün elimden geldiğince dikkat ettim diyetimee
hemen menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekarası peyazpeynirli tost
nane 3 zeytin

10 erik

3 ince dilim peynirli pide
1 küçük bardak zero kola

2 dilim bitter

4 yk nesfit
yarım bardak süt(neyazıkki yağlı evde lıght sütüm kalmamıştı bende efenin sütünden aldım:D)

ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve yerim

su anca 1,5 lt yatana kadar 2 olur
1 bardak yeşil çay 1 bardak kakao

offfff bizimkiler pide ve künefe sipariş etceklermiş bende ben yemem bana tavuk alın dedim bakalım sonuç ne olcak:)

ıııııııy pide yenir mi be sıfr hamur. künefe desen sırf şerbet, aman saglıksız şeyler onlar. bak ben bugun nasıl kı dondurma ve baklavaya burun kıvırdım. sende bunlrı elinin tersiyle itiver. kimse biizm çıtır olmamızı engelleyemez. allahın izniyle yaza fıstık gıbı olcaz.

tavuk ye tabıkı fıstıgım hem bak nasıl sağlıklı. devam devam :21::21:

slm kızlar ben geldim bugün erik topladık gene yaaa offf çok yoruluyorum çok yoğunum anlatamam sizee bugün elimden geldiğince dikkat ettim diyetimee
hemen menümü yazayım
sabah
2 dilim tahıllı ekmekarası peyazpeynirli tost
nane 3 zeytin

10 erik

3 ince dilim peynirli pide
1 küçük bardak zero kola

2 dilim bitter

4 yk nesfit
yarım bardak süt(neyazıkki yağlı evde lıght sütüm kalmamıştı bende efenin sütünden aldım:D)

ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve yerim

su anca 1,5 lt yatana kadar 2 olur
1 bardak yeşil çay 1 bardak kakao

bak ben demin pideyle ilgili ne yazmısım pempişe sen gitmiş pide yemişsin. bide bıtter. senı gıbı bıttercı seniiii.

bu kakao ne oluyor. :44: bıan beynım durdu. anlatsana bı canım.

Back
X