Canlar nerelerdesiniz ,hic ugramaz okdunuz ,böyle olmaz , genel olarak söylüyorum, lutfen kimse alınmasın,
biliyorum hepimiz yoğunsunuz ev isi ,çocuk sorumluluklarımız çok fazla, ama diyet kendi sağlığımız için k3ndimiz için bunu onemseyelim, buraya enaz bir kere dahi uğrayalım menülerimizi yazalım, ha olabilir kaçamak olmustr yazmak istemeyebilirsiniz, olsun kacamaklarınızı da yazın kendinizi görün diğer arkadaşlarınızın menülerini takip edin , çok güzel menüleri olan arkadaşlarımız var ,lütfen canlar gelin kendimiz icin, sagligimiz icin burdayiz,cok guzel dostlarimiz var altin degerinde, o kadar naiflerki ince dusnuyirlarki , görüyorsunuz, hepiniz cok cok degerlisiniz tek tek❤
Yeni üye arkadaşlarım bilmez ama eski zayıflama gurubunda olan arkadaşlarım bilir,kurallar o kadar sıkı takip edilirdi ki birgün menü eksikliğin de hazırlığa alınırdı, spor egzersiz yapmayanlara, kaçamak yapanlara ceza verilirdi,rekabet vardi yarışlar var di,çok da güzel kilolar verilirdi ah o eski günler

Inşallah kırıcı olmamıştır canlar, genel olarak soyledim, inanın bizleri kaptanlarimiz cok cok önemsiyor , uzun oldu kusura bakmayin opuyorum hepinizi